banuiesc ca alinuta manca cale ferata si se caca sarma ghimapata

Niciodata nu voi mai putea sa joc Rage Of Mages 2: Necromancer fara sa ma gandesc la PSDWaaagh! » Sun Aug 02, 2015 11:23 am wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste.
Adevarata femeie de baza a PSD-ului:ola small dickie » 2 Aug 2015, 12:38 wrote:Niciodata nu voi mai putea sa joc Rage Of Mages 2: Necromancer fara sa ma gandesc la PSDWaaagh! » Sun Aug 02, 2015 11:23 am wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste.
Fedaykin » Sun Aug 02, 2015 11:44 am wrote:Adevarata femeie de baza a PSD-ului:ola small dickie » 2 Aug 2015, 12:38 wrote:Niciodata nu voi mai putea sa joc Rage Of Mages 2: Necromancer fara sa ma gandesc la PSDWaaagh! » Sun Aug 02, 2015 11:23 am wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste.
De cimitire ultima data a profitat Base/PDL, la referendum, la calculul cvorumului.Waaagh! » 2 Aug 2015, 12:23 wrote:Sa nu uitam de cimitire. PSD e singurul partid caruia, orice i-ai face, masa de votanti ii tot creste.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
1. Am mai spus, la Ponta vs Klaus am fost ceva mai... vocal pe FBsekaba » 2 Aug 2015, 17:45 wrote:(1) Tu nu te uiti asa, din cand in cand, in jurul tau, la ce oameni sunt alaturi de tine in astfel de convingeri? (2) Banuiesc ca nu ai chiar 19 ani, ai trecut prin viata si ai vazut niste chestii. (3) se uita cum Dragnea este condamnat definitiv pentru fraudarea referendumului si spune ca de fapt Basescu. (4) Cam care crezi ca va fi anul cand ne vei scapa de Basescu?
Lol, wut? O intrebare mai decenta ar fi "de ce nu trebuie sa intre Basescu la puscarie?". Sau tu esti genul de om cu memorie scurta, care din Basescu mai retine doar ceva ca a fost un primar general de Bucuresti foarte apreciat, inainte de a fi presedinte.Waaagh! » Sun Aug 02, 2015 8:17 pm wrote:De ce trebuie sa intre Basescu la puscarie?
Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests