Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
.chester
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by .chester »

Lol. Ce insulte ieftine. Mars ma.
I'm livin' in a love shadow
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Sa am diploma cumparata, ca tine? Nu mersi

Pt mine deocamdata facultatea e o risipa complet inutila de bani, efort si timp. Prefer sa-mi vad de cariera, care nu presupune achizitionarea de hartie igienica

Pt ce rahat sa ai facultate, daca nu ai sanse mari sa profesezi in domeniu? Sa poti sa bifezi in CV "Studii superioare"? Congrats, esti doar al 10-lea milion de special snowflake cu aceasta calificare nemaipomenita
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Am gasit o asemanare intre naveta spatiala Enterprise si ideile expuse aici de Doc. Ambele ies din fabrica cu buton de auto-destruct incorporat. hehahahihihuhuhuhuhuhuhehehehe
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca DNA era instrument politic sau stiu eu... De ce cei condamnati nu isi revendica nevinovatia? De ce nu vine unul sa explice concret ce e fals la acuzatii? Eschiveaza complet subiectul si trec direct la "pai DNA, pai Basescu, pai cercuri de dusmani care imi vor raul".
ola small dickie
Big Daddy

Nu au cum. DNA le fabrica atat de bine, perfect, tzutz, un dosar fals incat cand ei il citesc nu le vine a crede, sunt uluiti de calitatea dosarului, orbiti de lucratura fina si parca nici nu mai au argumente sa conteste ce scrie acolo. Parca incep sa creada ca chiar ei au facut nefacuta. Ii hipnotizeaza Kovesi la ea in birou.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Sunteti siguri ca Doc nu exista in vreo realitate paralela in care are accesul la o poarta intradimensionala ca sa posteze pe acest forum?
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ce inteleg eu de la Doc e ca justitia de fapt nu e justitie (pentru ca el a stat in sali la procese, adica stie cum stau lucrurile) deci Nastase si Voiculescu si toti astia bagati de DNA la parnaie de fapt nu au avut parte de justitie dar daca DNA-ul il baga la parnaie pe Basescu (exact pentru ce nu a zis, dar sunt convins ca si el si McWilliams stiu prea bine, probabil sunt ceva nereguli in dosarul cu flota) atunci justitia e justitie.
Doc, eu nu prea am stat in sala de judecata, mai ales la procese penale (ca de alea cred/sper ca vorbim noi aici cand aducem vorba de justitie, nu de divorturi si amenzi contraventionale contestate) si nici nu vad cum as putea ajunge prea curand in postura de invinuit, martor, suspect sau ce mai vrei tu. Stii cum pot fi atat de sigur? Pentru ca nu fur, nu dau/iau spaga, nu imi angajez neamurile prin primarii, ministere, agentii si companii ale statului si nici nu fraudez contracte de achizitii publice. Nici fals in declaratii nu fac, nici macar un conflict de interese nu am. Nici in excursii platite de dubiosi nu ma duc, nici vile nu imi ridic din salariu de bugetar. Nici macar o rata la banca de 3 ori peste venitul meu (pe care o platesc cumva) nu am. Macar o dedicatie de la interlopi daca primeam si eu la vreo nunta d-aia cu manele, dar n-am avut parte nici de asta. Stii cine se regaseste in situatia mea? Cam toata populatia Romania, mai putin cativa. Stii cine sunt acei cativa? Fix toti aia pe care incerci tu, psd-ul, antena3 (post condus de un turnator imputit in plm, de ce ne-ar mira ca ar avea o agenda la fel de imputita ca patronul?) si restul dubiosilor sa-i scoti nevinovati, victime ale unei justitii controlate de regimul totalitar condus de Traian Urgia din Carpati Basescu. Stii cati romani care se afla intr-o postura similara cu a mea a bagat organul de asuprire cetateneasca DNA la puscarie? ZERO. Stii cati romani din categoria cealalta au avut de suferit de pe urma prezentei abuzive in societatea romaneasca a unui astfel de aparat represiv? Cati s-a putut, se putea mult mai bine, sa speram ca in viitor toti.
Tu chiar nu vezi ca, presupunand ca sunt hoti in toate partidele din Romania, in PSD parca sunt NUMAI hoti? Eu unul sunt aproape sigur ca nu ai cum sa ajungi in vreo functie sustinut de PSD daca nu esti hot, daca nu esti santajabil. Nu vezi ca astia nu sunt in stare sa produca UN OM caruia sa nu-i poti reprosa nimic de natura penala? Stii de ce? Pentru ca nimeni in tara asta nu asociaza integritatea cu PSD-ul. Niciun roman care poseda aceasta calitate nu o sa vrea sa fie asociat cu aceasta cloaca numita partid politic, iar daca vreodata ajunge vrun ratacit naiv in randurile acestui partid, un om normal, decent, cu mintea la cap si mainile curate, cu siguranta nu se va gasi pe listele propuse de partid. Nu exclud ca aceasta soarta sa n-o aiba si in alte partide, ca doar nu am ajuns in halul in care suntem din vina unei singure formatiuni politice, dar in timp ce in alte parti e o posibilitate acest lucru, la Partidul Comunist Roman al 3-lea e o certitudine.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol:

Chiar nu mai stiu cine-i mai baron ov hell, Doc sau Stokkolm.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Oameni nevinovati cu dosar la DNA?

Serviti Rarinca: femeia i-a imprumutat niste bani unei judecatoare de nu-stiu-unde, si cand i-a cerut banii inapoi, i-a facut aia cu prietenii din DNA dosar de santaj. 6 luni de arest preventiv (pentru santaj, arest. Pentru viol in grup, cercetare in libertate. Lol, justitie). Declarata nevinovata, sentinta definitiva.

Se poate sa te chinui atat cu un post kilometric si sa ti-l demolez in 5 randuri? si eram aproape convins, ma!! S-a dus pe apa Sambetii munca celorlalti! sa-ti fie rusine!

"Sa am diploma cumparata, ca tine?"

Nu, sa ai o diploma cumparata, pur si simplu. Pentru ca n-ai putea sa-ti obtii una in mod corect. Brain power & stuff. Oricum, bafta cu dus cu suba in metrou, vad ca te complaci. De ce sa scoti omul din sfera lui de confort?

@Waaagh. Eu, evident.

LE. Orice proces e bun in discutia asta. Pentru ca poti vedea la lucru judecatori de 25-26 de ani timorati de procurori in public, poti vedea procurori care nu-si pregatesc cazurile deloc, atunci cand vor sa le piarda, poti vedea avocati "cu intrari" samd. Ideea era de experienta de viata. Si in cazuri benigne poti vedea chestii de genul asta.
ola small dickie
Big Daddy

nimeni nu s-a gandit sa tranteasca un "inb4 rarinca". sunt dezamagit si de mine si de voi
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc » Mon Aug 03, 2015 11:20 am wrote:Oameni nevinovati cu dosar la DNA?

Serviti Rarinca: femeia i-a imprumutat niste bani unei judecatoare de nu-stiu-unde, si cand i-a cerut banii inapoi, i-a facut aia cu prietenii din DNA dosar de santaj. 6 luni de arest preventiv (pentru santaj, arest. Pentru viol in grup, cercetare in libertate. Lol, justitie). Declarata nevinovata, sentinta definitiva.

Se poate sa te chinui atat cu un post kilometric si sa ti-l demolez in 5 randuri? si eram aproape convins, ma!! S-a dus pe apa Sambetii munca celorlalti! sa-ti fie rusine!

"Sa am diploma cumparata, ca tine?"

Nu, sa ai o diploma cumparata, pur si simplu. Pentru ca n-ai putea sa-ti obtii una in mod corect. Brain power & stuff. Oricum, bafta cu dus cu suba in metrou, vad ca te complaci. De ce sa scoti omul din sfera lui de confort?

@Waaagh. Eu, evident.

LE. Orice proces e bun in discutia asta. Pentru ca poti vedea la lucru judecatori de 25-26 de ani timorati de procurori in public, poti vedea procurori care nu-si pregatesc cazurile deloc, atunci cand vor sa le piarda, poti vedea avocati "cu intrari" samd. Ideea era de experienta de viata. Si in cazuri benigne poti vedea chestii de genul asta.
Aoleu, tu esti bolnav!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

@Ola Deci de ce pierzi timpul pe forumul asta? Chiar n-ai nici o alta poezie cu pule de terminat? cum vrei sa-l distrugi cu Eminescu daca te irosesti pe aici?

@Sekaba
Aoleu, tu esti medic?!
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Nu, sa ai o diploma cumparata, pur si simplu. Pentru ca n-ai putea sa-ti obtii una in mod corect. Brain power & stuff
De-asta a devenit diploma de licenta atat de inutila, pt ca e ATAT de greu de obtinut. Nu e ca si cum sunt o gramada de analfabeti purtatori de diplome, nu deloc...
nimeni nu s-a gandit sa tranteasca un "inb4 rarinca". sunt dezamagit si de mine si de voi
+1
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Doc prezintă toate simptomele unui om antenizat prematur: 36 de ani, 93 de kg, posibil virgin, grave complexe de superioritate, aroganță; aruncă cu insulte ieftine când se simte încolțit (vezi ce mi-a zis mie despre voluntariatul meu sau lui Fedaykin) de argumente raționale sau care nu se aliniaza propriilor lui concepții. Își susține argumentele citând surse în cel mai bun caz dubioase sau din propria lui experiență îndoielnică. ''Lasă că știu eu, am văzut, taci din gură, nu știi nimic'' este mantra lui.

Aceleași simptome le-am remarcat și la un taximetrist acum câteva zile.
Last edited by Mafio on 3 Aug 2015, 12:54, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

Doc » Mon Aug 03, 2015 11:32 am wrote:@Ola Deci de ce pierzi timpul pe forumul asta? Chiar n-ai nici o alta poezie cu pule de terminat? cum vrei sa-l distrugi cu Eminescu daca te irosesti pe aici?
Bravo! Bravo!
zme-ul

Post by zme-ul »

wow! nu va bubuie creierii?
ce urmeaza? sa fii insurat, cu cel putin 2 copii si cu frica lui dumnezeu
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

@Rarinca

Comentati ma ca niste oameni, nu ca niste drone fara creier. Aveti argumente? am inventat eu cazul? am spus vreo minciuna? Ati primit un contraargument. Aveti un minim de neuroni sa argumentati si voi? sau doar va comportati ca un grup de limacsi de Constanta, buni de fraierit de primul taximetrist obosit?

Ce insulte? ca i-am spus lui Ola sa se intoarca la poezii cu pule? daca asta face, e vina mea? Altu se baga in discutii de economie, guvern, bugete, dar el saracu n-are studii si plange ca se duce in suba cu metroul iarna si transpira ca un ...mda. Ii spui sa se duca sa-si faca studii si cica il insulti. Altu face o gluma la care rade tot el, ca prostu' (ce muncesti de la 15 ani, esti avocat, lol :) ). Da, avocat la 15 ani - atat a putut sa screama creierul lui. Si cica e insulta daca-i spui sa termine dracu voluntariatul ala si sa se apuce de lucru, daca e capabil.

Insulte peste insulte. Si cand te gandesti ca asta-i esantionul pe care mizeaza multi la alegeri. Tineretul. Esantionul asta plin de inteligenti si oameni capabili.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Doc » Mon Aug 03, 2015 12:20 pm wrote: Ati primit un contraargument.
Acum combateti-l daca puteti.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Doc » Mon Aug 03, 2015 12:20 pm wrote: Insulte peste insulte.
Pai cum altcumva sa se raspunda la postarile tale? Ai atata aere si te lauzi atat de tare cu statutul tau de boss de nu-ti vine sa crezi. Plus ca tu esti cel care ii face pe toti cei care nu sunt de acord cu tine prosti si asa mai departe. Asa ca daca tot faci astea, accepta insultele care iti sunt returnate si nu te mai plange ca o fetita ca vai, ce rai sunt oamenii.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

marvas » 3 Aug 2015, 13:22 wrote:
Doc » Mon Aug 03, 2015 12:20 pm wrote: Ati primit un contraargument.
Acum combateti-l daca puteti.
Enjoy the silence.............. IF YOU CAN 8-)
I'm livin' in a love shadow
Post Reply

Return to “Cafenea”