Dark Souls 2

Discuții axate pe jocurile RPG.
kensky
Pig Cop

Re: Dark Souls 2

Post by kensky »

phpBB [video]
:lol:
Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

phpBB [video]
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Dark Souls 2 4K resolution screenshots

No boss or secret spoilers.
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

M-am uitat numai la prima poza, ca sa nu ma spurc la detalii. Trist rau fundalul, jeneaza la ocular contrastul dintre grija cu care au facut cladirea si spoiala aia de mantuiala. Sper sa fiu prea captivat de gameplay ca sa observ lucrurile astea. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Incearca sa-ti imaginezi ca e in stil vintage, un tribut la adresa jocurilor din late 90s / early 2000s. Think Might & Magic 7-8.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Waaagh! » Thu Apr 17, 2014 9:16 am wrote:M-am uitat numai la prima poza, ca sa nu ma spurc la detalii. Trist rau fundalul, jeneaza la ocular contrastul dintre grija cu care au facut cladirea si spoiala aia de mantuiala. Sper sa fiu prea captivat de gameplay ca sa observ lucrurile astea. :lol:
Eu m-am uitat si la restul si arata foarte bine. Prima poza cred ca e cea mai "nefericita". Restul m-au facut sa ma linistesc in privinta graficii.
Nu e breath taking, dar e perfecta ptr mine. Grafica din primul dark souls mi se pare ok, chiar frumoasa pe alocuri si nu atat in ceea ce priveste texturile si efectele cat designul locatiilor. Asadar grafica din Dark Souls 2 dupa cum se prezinta in acele ss-uri e perfecta ptr gustul meu.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Problema mea nu e de fapt cu felul in care se prezinta, dar din exemplul acela si din clipul pus mai sus de kensky e evident ca sunt niste elemente aruncate acolo de mantuiala. Pe mine ma deranjeaza cand vad ceva facut cu grija. iar imediata langa e o spoiala data in doi peri, pe sistemul "las' ca nu se uita nimeni" . Altfel, pot sa faca sidescroller pixelat cu sonorizare pe difuzorul intern din el, Prince of Persia inca are mega atmosfera, imersiune si creepyness in temnitele sultanului. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Pai si in primul stancile si tot ce e in departare arata ca vai de ele tehnic vorbind.
Considera ca e un trademark al jocului :D. Ceva ce face parte din "personalitatea lui".
NickoTyn
Space Invader

Post by NickoTyn »

Image

Si acum asteptam. :|

Cate ore mai sunt?
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Vreo 72, take or leave cateva. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

In caz ca ati dat preorder la Altex:
Comanda dumneavoastra este in asteptare si o sa fie livrata imediat ce produsul o sa fie disponibil in stocul nostru.

Daca furnizorul o sa ne livreze produsul in timp util, o sa il primiti in ziua lansari sau maxim a doua zi.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Recunosc ca grafica lasa de dorit, dar genul esta de oameni (ma refer la autor/comentator) care au astfel de reactii/comentarii imi provoaca maxima repulsie. Cam cum este el dezamagit/frustrat/nervos pe grafica din joc asa sunt eu dezamagit/frustrat/nervos ca intregul avans tehnologic a permis unor astfel de specimene sa-si imprastie prostimea.

Nu am terminat DS1, cu siguranta nu voi juca DS2 la lansare pe PC (cum nu l-am jucat nici pe consola), nu imi plac jocurile astea in mod deosebit, dar puroiul asta cu fata de om si toti cei asemenea lui imi confirma pentru a nu stiu cata oara ca ignoranta poate fi un lucru foarte bun, daca vrei sa te bucuri de diverse chestii in viata.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Unlocked & preloaded, baby! Vineri imi iau liber, bere ieftina si chipsuri.
NO COVER. ALL MAN.
Quackers
Headless Kamikaze

Post by Quackers »

Astept key de la keystore. >.>
NickoTyn
Space Invader

Post by NickoTyn »

In nopatea asta la ora unu incepe nebunia. Vineri e deja weekend, nu? Nu se mai merge la servici.

edit: Nu cred ca am vazut linkul asta postat pe-aici: http://www.pcgamer.com/2014/04/17/dark- ... s-verdict/
Image
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

din ce scrie in linku ala, sa inteleg ca e "jucabil" cu mouse&keyboard?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

E atat "natural" controlul din gamepad incat nu vad de ce ai vrea sa joci din mouse&key chiar daca ar fi posibil.
Jucabil a fost si primul. Sunt destui meseriasi pe net care l-au facut din mouse&keyboard dar jocul clar a fost gandit ptr gamepad.
NickoTyn
Space Invader

Post by NickoTyn »

SnipeRulz » Thu Apr 24, 2014 11:47 am wrote:din ce scrie in linku ala, sa inteleg ca e "jucabil" cu mouse&keyboard?
Nu este "jucabil", ci este jucabil.
Moldovan Claudiu wrote:E atat "natural" controlul din gamepad incat nu vad de ce ai vrea sa joci din mouse&key chiar daca ar fi posibil.
Jucabil a fost si primul. Sunt destui meseriasi pe net care l-au facut din mouse&keyboard dar jocul clar a fost gandit ptr gamepad.
Trebuie sa fie jucabil de pe mouse si tastatura pentru ca, vezi doamne, e PC game si daca nu ar fi jucabil de pe mouse si tastatura, atunci ar fi un port de cacat. Sa joci pe PC cu gamepad e ceva josnic. Nu mai esti rasa pura.
Image
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

thx grammar nazi!

Intrebam pt ca abia sapt viitoare ajung inapoi la Cluj unde am gamepadul, si daca ar merge ok cu KB&Mouse ca l-as juca putin si in weekend.
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Image combinatii misto :lol:
Image
Post Reply

Return to “Role Playing Games”