M-am uitat numai la prima poza, ca sa nu ma spurc la detalii. Trist rau fundalul, jeneaza la ocular contrastul dintre grija cu care au facut cladirea si spoiala aia de mantuiala. Sper sa fiu prea captivat de gameplay ca sa observ lucrurile astea.
Waaagh! » Thu Apr 17, 2014 9:16 am wrote:M-am uitat numai la prima poza, ca sa nu ma spurc la detalii. Trist rau fundalul, jeneaza la ocular contrastul dintre grija cu care au facut cladirea si spoiala aia de mantuiala. Sper sa fiu prea captivat de gameplay ca sa observ lucrurile astea.
Eu m-am uitat si la restul si arata foarte bine. Prima poza cred ca e cea mai "nefericita". Restul m-au facut sa ma linistesc in privinta graficii.
Nu e breath taking, dar e perfecta ptr mine. Grafica din primul dark souls mi se pare ok, chiar frumoasa pe alocuri si nu atat in ceea ce priveste texturile si efectele cat designul locatiilor. Asadar grafica din Dark Souls 2 dupa cum se prezinta in acele ss-uri e perfecta ptr gustul meu.
Problema mea nu e de fapt cu felul in care se prezinta, dar din exemplul acela si din clipul pus mai sus de kensky e evident ca sunt niste elemente aruncate acolo de mantuiala. Pe mine ma deranjeaza cand vad ceva facut cu grija. iar imediata langa e o spoiala data in doi peri, pe sistemul "las' ca nu se uita nimeni" . Altfel, pot sa faca sidescroller pixelat cu sonorizare pe difuzorul intern din el, Prince of Persia inca are mega atmosfera, imersiune si creepyness in temnitele sultanului.
Pai si in primul stancile si tot ce e in departare arata ca vai de ele tehnic vorbind.
Considera ca e un trademark al jocului . Ceva ce face parte din "personalitatea lui".
Recunosc ca grafica lasa de dorit, dar genul esta de oameni (ma refer la autor/comentator) care au astfel de reactii/comentarii imi provoaca maxima repulsie. Cam cum este el dezamagit/frustrat/nervos pe grafica din joc asa sunt eu dezamagit/frustrat/nervos ca intregul avans tehnologic a permis unor astfel de specimene sa-si imprastie prostimea.
Nu am terminat DS1, cu siguranta nu voi juca DS2 la lansare pe PC (cum nu l-am jucat nici pe consola), nu imi plac jocurile astea in mod deosebit, dar puroiul asta cu fata de om si toti cei asemenea lui imi confirma pentru a nu stiu cata oara ca ignoranta poate fi un lucru foarte bun, daca vrei sa te bucuri de diverse chestii in viata.
E atat "natural" controlul din gamepad incat nu vad de ce ai vrea sa joci din mouse&key chiar daca ar fi posibil.
Jucabil a fost si primul. Sunt destui meseriasi pe net care l-au facut din mouse&keyboard dar jocul clar a fost gandit ptr gamepad.
Moldovan Claudiu wrote:E atat "natural" controlul din gamepad incat nu vad de ce ai vrea sa joci din mouse&key chiar daca ar fi posibil.
Jucabil a fost si primul. Sunt destui meseriasi pe net care l-au facut din mouse&keyboard dar jocul clar a fost gandit ptr gamepad.
Trebuie sa fie jucabil de pe mouse si tastatura pentru ca, vezi doamne, e PC game si daca nu ar fi jucabil de pe mouse si tastatura, atunci ar fi un port de cacat. Sa joci pe PC cu gamepad e ceva josnic. Nu mai esti rasa pura.