Discutii despre masini

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Doc
Hammer Haunt

Re: Discutii despre masini

Post by Doc »

ola small dickie » 4 Aug 2015, 22:37 wrote:
Waaagh! » Tue Aug 04, 2015 8:46 pm wrote:Sa dai cu basca de pamant, nu altceva.
Pai si dupa aia cum te mai protejezi de turturi cand te plimbi?
Frost shield.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

ola small dickie » Tue Aug 04, 2015 9:37 pm wrote:
Waaagh! » Tue Aug 04, 2015 8:46 pm wrote:Sa dai cu basca de pamant, nu altceva.
Pai si dupa aia cum te mai protejezi de turturi cand te plimbi?
Tbh n-am auzit sa se moara pe capete de la caderi de turturi. Calota glaciara poate intr-adevar sa fie usor problematica. Am vazut destui nepriceputi care au muscat din ea. Ideea e ca daca se intampla sa aluneci si nu te mai poti redresa, trebuie sa stii sa cazi, sa nu dai ca tolomacul cu bazinul/capul de gheata si sa ramai acolo.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Sa stii sa cazi instinctual inveti in cativa ani de judo. Cand cazi pe bune n-ai timp sa te gandesti la nimic.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am practicat arte martiale toata copilaria si o buna parte din adolescenta. De departe cele mai utile invataturi au fost:

1. cum sa cazi

2. cum sa incasezi

Sincer imi pare rau de ignoranta simpletonilor pe care-i mai vad alunecand iarna si cazand in cel mai damaging mod posibil.
NO COVER. ALL MAN.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

DarthZombie » Tue Aug 04, 2015 10:02 pm wrote:Tu nu mergi pe jos pentru pustoaicele din autobuz, bagabontule!
Alea de 60 de ani, amirite?
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Waaagh! » 5 Aug 2015, 00:44 wrote:Am practicat arte martiale toata copilaria si o buna parte din adolescenta. De departe cele mai utile invataturi au fost:

1. cum sa cazi

2. cum sa incasezi

Sincer imi pare rau de ignoranta simpletonilor pe care-i mai vad alunecand iarna si cazand in cel mai damaging mod posibil.
:) Same here. As adauga la invataturi

3. Sa nu te panichezi in situatii limita.

Credeam ca vorbesti de cazaturi in general. Mai ales cei in varsta n-au nici o sansa, pun din instinct mana jos, oase friabile - fractura. E plin de ei la urgente iarna.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Cand vine vorba de batrani nu cred ca problema e ca ei cad in mod gresit, cad instinctiv ca orice om. Eu nu am facut arte martiale si am cazut de un miliard de ori, instinctiv punand mainile inainte. Si nu am avut niciodata nimic rupt. La batrani si la alti oameni care se rup cred ca e problema organismului lor (oase mai fragile, agilitate scazuta etc) decat ca nu ar sti cum sa cada. Nici eu nu stiu cum se cade cum trebuie si nu mi-am rupt nimic niciodata.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

eu zic ca degeaba stii cum se cade daca nu te comporti cumsecade.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

@ola

La cat te tavalesti la fotbal probabil ai capatat ceva passive skills + rezistente. :P

Oricum, e vorba de lucruri foarte simple, anume sa nu cazi pe coloana sau cu capul inainte. Ideal e sa te duci intins pe-o parte, ca sa maresti suprafata de contact si sa disipezi forta impactului, eventual amortizezi cu antebratele ca sa nu ti se duca tot socul in incheieturi. Daca reusesti sa nu cazi chiar ca sacul, atunci la cea mai nasoala chestie sa zicem ca ti-ai fisurat niste coaste, which is pretty manly damage.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Waaagh! » Wed Aug 05, 2015 10:44 am wrote:@ola

La cat te tavalesti la fotbal probabil ai capatat ceva passive skills + rezistente. :P
posibil 8-)
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

We forgot how to human :lol:. Trebuie sa facem 3 ani de cursuri ca sa stim sa... mergem. Holy hell Zombie, vorbesti de parca ai 90 de ani, Parkinsons, si ai facut roll 1 agility la caracter. Nu-mi vine sa cred ca un tanar in floarea varstei poate posta asa ceva.

Anyway
TG » 4 Aug 2015, 20:50 wrote:Eu nu merg pe jos de lene. Am I doing this right?
Vad altfel problema. Banii pe care ii cheltuiesti cu masina sunt castigati muncind din greu. Sunt lenes, urasc sa muncesc. Astea cu statul 5 minute in statie, cu patinatul pe gheata sunt fleacuri pe langa munca pe care trebuie s-o depun ca sa fiu platit.
ola small dickie
Big Daddy

Spot on stokkolm.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Stokkolm » 07 Aug 2015, 18:25 wrote: Vad altfel problema. Banii pe care ii cheltuiesti cu masina sunt castigati muncind din greu.
Adică... jumătate din costul unui pachet de țigări? Lucrezi în mină or something? Cred că mai degrabă banii ăia sunt câștigați postând pe forum de la servici. :) Mă rog, nu e ca și cum înțeleg nici ce zice Zombie, eu sunt imparțial, întotdeauna aleg calea cu mai puțin efort, câteodată asta implică mersul pe jos, dar de cele mai multe ori nu.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Comparatia cu pachetul de tigari este nefericita - pentru cine nu fumeaza, pachetul de tigari nu are vreo valoare; iar pentru cine fumeaza, pachetul de tigari este inestimabil ca valoare. Nu cred ca un fumator ar zice in gandul lui "fuck it, merg cu taxiul astazi si fumez jumatate din cat o fac de obicei", de exemplu. Iar masina inseamna mai mult decat benzina/motorina pe care o torni in ea, cel putin la asta sper ca se gandea Stokkolm. Deci multe pachete de tigari :lol:

Efortul este opozabil confortului. Daca tu spui ca alegi calea cu mai putin efort, inseamna ca ai de ales si preferi comoditatea. Din ce am vazut la Zombie si chester, se plang tocmai ca nu exista optiuni de ales - este efort si intr-un caz, si-n celalalt. Mai exact, evitatul rahatului inghetat de pe strada sau a rahatului aburind din mijlocul de transport in comun.

But no man complains about his own shit, therefore all the more reason to have/get a car of your own.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu inteleg ce e neinregula cu ce am scris alaltaieri. Ce am scris acolo a fost contraargument la "de ce bucurestenii se feresc sa mearga pe jos?", iar eu am aratat de ce nu e o experienta placuta. Mie imi place la nebunie sa merg pe jos pana unde am de ajuns, dar sunt anumite momente in care-ti bagi ceva in ea de soarta din cauza conditiilor care puteau fi usor rezolvate de o primarie mai interesata. Dar in Geneva merg si o ora jumate - doua pe jos pana undeva daca e cazul si nu sunt presat de timp, nu am probleme de sanatate care sa ma impiedice sa practic arta per pedesului
ola small dickie
Big Daddy

Ai sunat ca o primadona. Asta a fost
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Zombie, problema e ca ai postat ceva pe forumul lui ola small dickie si lui nu i-a convenit asa ca o tine landra cu shitposting pe marginea subiectului de 3 zile incoace. Data viitoare vezi-ti lungul nasului.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Mnu. Se redeschisese subiectul. Si nu de catre mine. Read moar.
Stokkolm » Fri Aug 07, 2015 6:25 pm wrote:We forgot how to human :lol:. Trebuie sa facem 3 ani de cursuri ca sa stim sa... mergem. Holy hell Zombie, vorbesti de parca ai 90 de ani, Parkinsons, si ai facut roll 1 agility la caracter. Nu-mi vine sa cred ca un tanar in floarea varstei poate posta asa ceva.
se vede?
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Omul a mentionat ca tot postul lui se refera la Bucuresti. Nu cadru general, ci exclusiv mult-iubita noastra capitala. Pana si Las Fierbinti (sau cum se numeste localitatea in care are loc "actiunea" serialului) este un loc mai decent decat Bucurestiul.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
ola small dickie
Big Daddy

Am inteles ca se referea la Bucuresti. Si eu, desi nu locuiesc acolo, am mers destul de mult pe jos prin Bucuresti, si ziua si noaptea si iarna si vara. Si nu mi s-a parut niciodata ceva problematic. Ma rog, fiecare cu problemele lui. La mersul pe jos.
Post Reply

Return to “Cafenea”