Imagini amuzante (IMG TAGS)
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
asta inteleg, ce nu inteleg e de cate sute de ori tebuie sa auzi/vezi o gluma ca sa nu mai fie amuzanta.rdo » Wed Aug 12, 2015 12:38 pm wrote:Tie ti se pare ca glumele cu aia arsi la Auschwitz nu au umor, mie mi se pare ca au. E foarte simplu.
- ola small dickie
- Big Daddy
gasesc o similitudine intre erdeo si glumele la care rade. ambele-s de prost gust
- ola small dickie
- Big Daddy
Forumul nu ar trebui sa-si schimbe regulile pt ca nu apreciez eu glumele scrise peste poze cu negri spanzurati sau evrei in lagar. Forumul poate sa includa in regulile lui o chestie de tipul asta indiferent ca mie imi convine sau nu. Mi-ar convine sa includa, daca nu include nu ma deranjeaza. Nu-i mare lucru. In continuare eu nu gasesc umor indiferent ce ai scrie peste o poza cu oameni in suferinta. Ca forumul permite, pot sa traiesc cu asta.DarthZombie » Wed Aug 12, 2015 11:51 am wrote:Deci forumul ar trebui sa interzica niste glume pentru ca tie ti se par ofensatoare? Pai atunci sa vina fiecare cu subiecte interzise si sa inchidem topicul asta si cel de bancuri si cele care mai au de-a face cu umorul. Si daca tot faci pe inteligentul, ma mir ca n-ai inteles treaba cu Charlie Hebdo, asa ca iti dau eu mura-n gura ca sa fim chit.
Teroristul ala arab considera ca glumele despre religia lui perfecta erau blasfemie, satana, prost-gust sau cum vrei tu sa-i spui. Si a vrut sa fie sterse din existenta, sa nu mai existe, pentru ca pentru el religia sa era teritoriu interzis. Inclusiv tie, judecand dupa reactia pe care ai avut-o in ianuarie, aceasta pretentie pare absurda, pentru ca pentru noi religia nu e subiect tabu. Si da, si religia poate fi subiectul unor glume complet nesarate sau deplasate, dar la fel de bine poti gasi n bancuri de calitate.
Asa si cu atrocitatea X sau Y. Tie ti se pare un subiect deplasat, altora nu, pentru ca noua nu ni se par subiecte tabu. Subiectul asta poate crea bancuri nesarate si deplasate, dar la fel de bine poti face si glume bune pe tematica respectiva.
A fost greu? Oricum o sa o intorci cumva ca sa spui ca exemplul nu e valid, ca e o platitudine sau ce cuvant ti se pare mai fancy. E clar, tu esti autoritatea absoluta in materie de ce este permis si ce nu, noi astialalti nu avem dreptul la a crede altceva.
Paralela cu Charlie Hebdo n-are nicio legatura.
Atrocitatile nu sunt subiect tabu pt mine. A nu gasi ceva amuzant intr-un subiect nu inseamna ca acel subiect e tabu. Doar nu gasesc nimic amuzant in texte scrise peste poze cu oameni in suferinta, repet. Pana la urma despre asta e vorba aici, de imagini, ca suntem la imagini amuzante. Bancurile sunt alta discutie, desi si acolo, nu-mi aduc aminte ultima oara cand am auzit un banc cu un negru spanzurat sau cu oameni in lagare de concentrare. Nu-mi aduc aminte.
depinde de cat de repede te plictisestimarvas » Wed Aug 12, 2015 1:49 pm wrote:asta inteleg, ce nu inteleg e de cate sute de ori tebuie sa auzi/vezi o gluma ca sa nu mai fie amuzanta.
you should speakola small dickie » Wed Aug 12, 2015 2:45 pm wrote:gasesc o similitudine intre erdeo si glumele la care rade. ambele-s de prost gust

ce suflet sensibilola small dickie » Wed Aug 12, 2015 2:52 pm wrote:In continuare eu nu gasesc umor indiferent ce ai scrie peste o poza cu oameni in suferinta. .

♪
am o curiozitate, daca creez un GIF/mini-filmulet in care vedem prima data o poza f. amuzanta pt. toata lumea si necontroversata, iar apoi facem zoom out si vedem ca acea poza e defapt intr-o revista tinuta in mana de un copil evreu rahitic aflat intr-un lagar, si continuand zoom-out-ul realizam ca defapt acest tablou intreg este un photoshop facut intentionat de un forumist LEVEL ca sa-i arate altuia pentru a-i vedea reactia. Si putem sa facem mai multe nivele de zoom-out, fiecare alternand cu o duma buna si una acra si tot asa... GIF-ul meu mai este amuzant?
)
dada, anticipez deja replica: fa GIF-ul si-apoi vedem
) N-am skill-uri, doar presupuneti ca avem deja GIF-ul 

dada, anticipez deja replica: fa GIF-ul si-apoi vedem

clar. L-as pune la avatar de l-as avea.bionicron » Wed Aug 12, 2015 2:22 pm wrote:GIF-ul meu mai este amuzant?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
In loc de un copil evreu intr-un lagar, putem sa-l avem pe Ola la o adunare la care Ponta tine un discurs?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Gasesc asta insultator pentru mine, pentru crezul meu in pepene verde, in pantaloni cu turul in vine si pentru galeata de pui de la KFC. Apropo, "colonelul" de la KFC nu cumva era vreun pui (pun intended) de KKK?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
@Stokkolm - nu gasesc nimic amuzant in poza aia, cu negri in suferinta. Te rog s-o dai jos

Spoiler:

♪
- ola small dickie
- Big Daddy
pare ca-i facut de cativa useri de pe level forum in regia lui RC-ST. Geeez luiz
Userii de pe level forum nu-s destul de amuzanti incat sa faca asa ceva. Sa nu ne amagim.
I'm livin' in a love shadow
pt rdo

Wraith » 9 May 2014, 18:48 wrote:Azi urasc faptul ca cineva mi-a luat vechiul user de pe forum doar ca sa faca lurking cu el. Ceea ce intentionam sa fac si eu oricum, dar macar eram THE Marius. /hate
ProtectorateNova wrote:Cand ma jucam eu Gothic 2 tu erai in clasa 5-a.
^ hehe
Spoiler:

takes one to know onechestr0ny » Thu Aug 13, 2015 9:28 am wrote:Userii de pe level forum nu-s destul de amuzanti incat sa faca asa ceva. Sa nu ne amagim.
♪
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Let's keep the ball rolling

Spoiler: