Thread cu mici sugestii

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
Jaunty
Site Admin

Re: Thread cu mici sugestii

Post by Jaunty »

rdo » Wed Aug 12, 2015 9:42 pm wrote:Da ce mari secrete de stat aveti pe server, ma rog? :lol:
Ți-aș spune, dar apoi ar trebui să te omor.
rdo » Wed Aug 12, 2015 9:42 pm wrote:Cum s-a spus si mai sus, Tapatalk era optiunea ideala si foarte simpla de a accesa forumul de pe mobil.
Nu cred că e atât de convenabil față de o temă mobile-friendly încât să merite. Dacă nu ești de acord, fii bun și răspunde la ce-am scris aici:
Jaunty » Wed Aug 12, 2015 9:10 pm wrote:Cât despre simplitate, cum anume e mai simplu Tapatalk decât un forum mobile-friendly? Poți rămâne logat și în browser, poți pune bookmark-ul pe homescreen... singura diferență notabilă pe care o văd e că Tapatalk îți dă notificări, dar forumul îți trimite oricum email-uri, așa că nu contează nici asta.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Jaunty » Wed Aug 12, 2015 8:54 pm wrote:
rdo » Wed Aug 12, 2015 9:42 pm wrote:Da ce mari secrete de stat aveti pe server, ma rog? :lol:
Ți-aș spune, dar apoi ar trebui să te omor.
Spune-i.
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Jaunty » Wed Aug 12, 2015 9:10 pm wrote:Cât despre simplitate, cum anume e mai simplu Tapatalk decât un forum mobile-friendly? Poți rămâne logat și în browser, poți pune bookmark-ul pe homescreen... singura diferență notabilă pe care o văd e că Tapatalk îți dă notificări, dar forumul îți trimite oricum email-uri, așa că nu contează nici asta.
De ce sa te complici cu browser sau mai stiu eu ce cand poti intra frumusel din aplicatie si printr-un singur gest iti arata structurat frumos tot ce ai nevoie, thread-uri la care esti abonat, thread-urile citite/necitite. totul este mult mai usor si mai accesibil prin Tapatalk. Cat despre notificari conteaza, am setat in asa fel incat sa primesc notificari numai de la thread-urile care ma intereseaza, cine sta cu aplicatia de email 24/24 ca sa stie cand cineva posteaza ceva nou pe forum ...
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Sînteți trijti și stati toata ziua pe forum si pe mobil cand toata lumea se distreaza ori munceste ori iese afara pentru ca asa face lumea normala nu sta pe forum ziua, intra noaptea sa vada ce discuta plebeii si sa rada de ei ca nu au bani si stau cu stomacu gol pe forum in timp ce barosanii stiu cum sa invarta chestii si jocuri si au timp si de femei reale cu sani si mustata mica si fina dar draguta cat sa te gadile cand te pupi dar nu prea mare ca dupa ma sperie si cine stie ce dar oricum habar nu am de ce ma mai chinui cu voi ca oricum am intrat sa va demonstrez ce inseamna sa fii adevart si sa poti face mai multe lucruri castigand bani si fiind in perfecta balanta cu banii si cu dumnezeu si cu gagicile.

Also, daca tot se face o schimbare, zic sa fie un majora care chiar sa se simta si sa ramana asa. Eu (nu aruncati cu pietre ori fecale) gaseam okei Discourse.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

nici eu nu folosesc tapatalk, ci direct din browser.
Acum cativa ani cand nu erau destepte telefoanele am primit internet gratis pe telefon exact in perioada in care am facut pojar. Am stat inchis in casa la tara 2 saptamani doar cu televizorul si cu forumul LEVEL de pe telefon in format mobile. De atunci nu mai am pretentii la afisaj pe telefon.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Cu alte cuvinte, doar cine nu are de ales mai intra din browser, nu?

jk, eu numai din browser intru pe forum. Am incercat odata Tapatalk, nu m-am obisnuit cu el, mi s-a parut peste mana si l-am lasat.
bionicron » Wed Aug 12, 2015 12:44 am wrote:misto logo-ul, can i haz it in higher res?
Nu exista la o rezolutie mai mare de atat, dar n-ar fi greu de refacut, daca vrei sa ti-l pui pe un tricou sau ceva :)
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
bionicron
Space Invader

Post by bionicron »

Cristan » 13 Aug 2015, 00:20 wrote: Nu exista la o rezolutie mai mare de atat, dar n-ar fi greu de refacut, daca vrei sa ti-l pui pe un tricou sau ceva :)
mersi de raspuns, aha, ma gandeam ca aveti una putin mai maricica decat pot lua cu screenshot :) Am dat inspect element in chrome si n-am gasit nici o sursa ... :lol: (mai mult nu ma pricep) Da' ca sa fiu cerșetător pana la capat: "Da' png cu transparenta n-aveti sa-mi dati?" :lol:
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

As fi de acord sa renuntam la Tapatalk atata timp cat alegem o tema FOARTE mobile-friendly. Am intrat si eu din browser-ul mobil in perioada asta si e oribil. Tapatalk mi se pare de o mie de ori mai frumos, mai convenabil, mai bine aranjat, mai user-friendly, mai orice. Nu stiu despre ce notificari vorbeste Jaunty, eu m-as sinucide daca as primi un mail de fiecare data cand face ola small dickie un shitpost, deci asta nu ma afecteaza.

Dintre temele propuse, cel mai mult imi place asta: https://www.phpbb.com/customise/db/style/digi/demo/3.1 . E bine structurata si curata, imi plac fonturile, imi plac culorile, imi place tot.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Pe mine nu ma intereseaza Tapatalk sau vreo tema mobile friendly. Imi place forumul asa cum e acum. Eu intru doar de pe personal computers. Nu-s vreun lache din ala care sta cu mobilu in mana pe net pe forumu level pe strada, la terasa la o bere sau cu o fata de mana. Lachitoilor! Deci sa ramana asa cum e acum. mersi

am si eu o intrebare. daca forumul se va schimba intr-o tema mobile friendly va fi accesat doar asa? adica eu si alti luminati ca mine care intra doar de pe pc-uri vor vedea forumul doar intr-o tema mobile friendly? adica va fi modificat forumul ca sa fie mai usor pt manuitorii de mobile in pofida celor care intra de pe pc? adica se va schimba forumul pentru toata lumea doar ca sa vada mai bine doar cei de pe mobile? daca da, well thats tremendously stupid and lame
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nu.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Nu la ce?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Sunt un suflet intelegator. Daca primitivii care nu sunt capabili sa interactioneze cu o masina dincolo de dat cu degetul pe un ecran au nevoie de modificari ca sa nu le oboseasca degetul, e ok, faceti ajustarile cerute. Just keep it dark pl0x.
NO COVER. ALL MAN.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Nu la tot ce ai intrebat. Tema mobile nu ar afecta browsing-ul pe pc in nici un fel. Dar imi place ca le-ai zis lachetilor pe nume, respect!
ola small dickie
Big Daddy

a, ok atunci. respect!
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

bionicron » Thu Aug 13, 2015 1:45 am wrote:Am dat inspect element in chrome si n-am gasit nici o sursa ... :lol: (mai mult nu ma pricep)
Uite-te în dreapta, la css.
chestr0ny » Thu Aug 13, 2015 8:53 am wrote:As fi de acord sa renuntam la Tapatalk atata timp cat alegem o tema FOARTE mobile-friendly. Am intrat si eu din browser-ul mobil in perioada asta si e oribil. Tapatalk mi se pare de o mie de ori mai frumos, mai convenabil, mai bine aranjat, mai user-friendly, mai orice. Nu stiu despre ce notificari vorbeste Jaunty, eu m-as sinucide daca as primi un mail de fiecare data cand face ola small dickie un shitpost, deci asta nu ma afecteaza.
Când foloseam Tapatalk primeam notificări pentru PM-uri. Numai că uneori nu funcționa, iar atunci când intram de pe desktop nu-mi apărea popup-ul și ajungeam să găsesc mesajul după săptămâni bune. Fuck Tapatalk. Altfel, da, și eu intru de pe mobil și simt nevoia unei teme potrivite.
chestr0ny » Thu Aug 13, 2015 8:53 am wrote:Dintre temele propuse, cel mai mult imi place asta: https://www.phpbb.com/customise/db/style/digi/demo/3.1 . E bine structurata si curata, imi plac fonturile, imi plac culorile, imi place tot.
Și mie îmi place aia, dar poate ar merge o tentă roșie, să semene cu ce avem acum. Asta dacă putem umbla la culori în așa fel încât să nu o distrugem dpdv estetic.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

@Jaunty:
laur3ntziu00 » Thu Aug 13, 2015 12:26 am wrote:De ce sa te complici cu browser sau mai stiu eu ce cand poti intra frumusel din aplicatie si printr-un singur gest iti arata structurat frumos tot ce ai nevoie, thread-uri la care esti abonat, thread-urile citite/necitite. totul este mult mai usor si mai accesibil prin Tapatalk. Cat despre notificari conteaza, am setat in asa fel incat sa primesc notificari numai de la thread-urile care ma intereseaza, cine sta cu aplicatia de email 24/24 ca sa stie cand cineva posteaza ceva nou pe forum ...
^this
chestr0ny » Thu Aug 13, 2015 8:53 am wrote:As fi de acord sa renuntam la Tapatalk atata timp cat alegem o tema FOARTE mobile-friendly. Am intrat si eu din browser-ul mobil in perioada asta si e oribil. Tapatalk mi se pare de o mie de ori mai frumos, mai convenabil, mai bine aranjat, mai user-friendly, mai orice. Nu stiu despre ce notificari vorbeste Jaunty, eu m-as sinucide daca as primi un mail de fiecare data cand face ola small dickie un shitpost, deci asta nu ma afecteaza.
and this
ola small dickie » Thu Aug 13, 2015 9:14 am wrote:Pe mine nu ma intereseaza Tapatalk sau vreo tema mobile friendly. Imi place forumul asa cum e acum. Eu intru doar de pe personal computers.
Tu oricum traiesti in 1998, deci ieseai din discutie 8-)
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

laur3ntziu00 » Thu Aug 13, 2015 12:26 am wrote:De ce sa te complici cu browser sau mai stiu eu ce cand poti intra frumusel din aplicatie si printr-un singur gest iti arata structurat frumos tot ce ai nevoie, thread-uri la care esti abonat, thread-urile citite/necitite. totul este mult mai usor si mai accesibil prin Tapatalk
De ce să te complici cu Tapatalk sau mai știu eu ce când poți avea bookmark pe homescreen direct către active/subscribed/bookmarked/whatever topics? Printr-o simplă apăsare a bookmark-ului ai acces la tot ce ai nevoie, fără o aplicație third-party neliberă care-ți înregistrează fiecare click tap. Totul este mai ușor și mai accesibil prin browser, dacă forumul are o temă mobile-friendly.
laur3ntziu00 » Thu Aug 13, 2015 12:26 am wrote:Cat despre notificari conteaza, am setat in asa fel incat sa primesc notificari numai de la thread-urile care ma intereseaza, cine sta cu aplicatia de email 24/24 ca sa stie cand cineva posteaza ceva nou pe forum ...
Aplicația de email îți dă notificări atunci când primești email. Dacă nu vrei să ți se umple inbox-ul, faci un filtru care să bage tot ce ține de forum într-un folder separat și tot acolo ajungi. Nu merită Tapatalk pentru atâta lucru, mai ales ținând cont de hibele pe care le face uneori (vezi ce-am scris mai înainte). De asemenea, s-ar putea să adaug feed-uri RSS după update.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Jaunty » Thu Aug 13, 2015 11:06 am wrote:De asemenea, s-ar putea să adaug feed-uri RSS după update.
Adica in plus fata de feed.php de acum?
Done
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Nu l-am folosit, I'm new to RSS. Ce avem acum îți permite să te abonezi doar la anumite thread-uri?
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Din cate imi dau seama e doar un singur feed general pe care il configurezi in Admin Panel. Momentan arata doar "new posts" pentru tot forumul.
Done
Post Reply

Return to “Sugestii Forum & Site”