Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
.chester
Dremora Lord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by .chester »

Fedaykin » 13 Aug 2015, 10:34 wrote:
pe alde d-astia ca tine i-as arunca in mijlocul unui pit pe Disposable Heroes sau Fight Fire With Fire. 4 t3h lulz.
Poate asa inveti si tu mai mult de 1-2 melodii de la o trupa
Tu crezi ca eu n-am fost vreodata intr-un mosh pit sau ce? :lol: Cand eu beam bere transpirat cu Exhumed in fata carciumii dupa ce rupsesera baraka in Private Hell, tu te uitai pe youtube la concerte cu Metallica live @ Silver Pines Retirement Home for the Elderly. Mai scuteste-ma, roachere. :lol: Du-te si masoara-ti penisul metalic cu altcineva, cu mine o sa iesi pe minus. :lol:
Last edited by .chester on 13 Aug 2015, 10:46, edited 1 time in total.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

eu am participat la mosh pituri doar singur in dormitor. saream in pat singur pe limp bizkit :cry:

my generation
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Tu crezi ca eu n-am fost vreodata intr-un mosh pit sau ce?
Sa fiu sincer, in general imi lasi impresia unuia care asculta Morandi, Lady Gaga si Mandinga. Just my 2p.
ola small dickie
Big Daddy

Fedaykin » Thu Aug 13, 2015 9:44 am wrote:
Tu crezi ca eu n-am fost vreodata intr-un mosh pit sau ce?
Sa fiu sincer, in general imi lasi impresia unuia care asculta Morandi, Lady Gaga si Mandinga. Just my 2p.

hahahaha ti-a dat-o la temelie
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

@Fedaichin

AJFA are asa o calitate compozitionala ca au renuntat sa mai cante live majoritatea pieselor de pe el, ca isi rupeau fanii falcile cascand, aia harcor din primele randuri. :lol:

E imposibil sa faci o clasificare a dezastrului numit Metallica dupa trecerea in nefiinta a lui Cliff. Baietii au depasit de fiecare data toate barierele in calea atingerii statutului de nulitate muzicala.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

ola small dickie » 13 Aug 2015, 10:43 wrote:eu am participat la mosh pituri doar singur in dormitor. saream in pat singur pe limp bizkit :cry:

my generation
hahah :lol:

CUZ WE DON'T DON'T GIVE A FUCK AND WE WON'T EVER GIVE A FUCK TIL YOU YOU GIVE A FUCK ABOUT ME AND MY GENERATION

RARARARARA

Never forget.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mie inca-mi place Take a Look Around.

Now I know why you wanna hate me 8-)
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Waaagh! » 13 Aug 2015, 10:35 wrote:zdranga-zdranga monoton, previzibil si reproductibil inclusiv din partea unui cercopitec anchilozat cu un numar aleator de membre lipsa. Iar versurile lor sunt de-o inteligenta si simtire cum numai varul retardat al respectivului cercopitec putea sa conceapa.
Cred ca tocmai ai dat definitia universal valabila a unui hit :)

Deci in realitate zici ca oamenii au descoperit formula succesului?! Tare...
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

@Fedaichin

AJFA are asa o calitate compozitionala ca au renuntat sa mai cante live majoritatea pieselor de pe el, ca isi rupeau fanii falcile cascand, aia harcor din primele randuri
Hai sa fim seriosi, singurele care sunt mult prea lungi pt propriul bine sunt AJFA si Eye of the Beholder. Restul sunt solide si destul de bine incheiate.
"Fanii" cascau pt probabil voiau o pedala dubla continua si nu erau in stare sa se trezeasca nici cand erau plezniti peste fata cu schimbarile de tempo de pe "Frayed Ends Of Sanity", de ex.
Mie inca-mi place Take a Look Around.

Now I know why you wanna hate me
Just throwing this in here, cea mai buna melodie Biscuite Moale e coverul dupa The Who
Last edited by Fedaykin on 13 Aug 2015, 10:51, edited 1 time in total.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park, Korn - the big 4
ola small dickie
Big Daddy

chestr0ny » Thu Aug 13, 2015 9:51 am wrote:Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park, Korn - the big 4
Aveam unu in clasa in liceu de 2 metri si 150 de kile. Arata de putea sa fie taicamiu. Avea tot rucsacul scris cu carioca cu trupele astea. Cateodata isi punea castile si incepea sa tzopaie prin clasa. Cred ca daca se urca pe banca si sarea ajungea la subsol.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park, Korn - the big 4
Nah...

Slipknot, Soulfly, Machine Head si Deftones, eventual
ola small dickie
Big Daddy

Boyz II Men
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

ola small dickie » 13 Aug 2015, 10:53 wrote:
chestr0ny » Thu Aug 13, 2015 9:51 am wrote:Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park, Korn - the big 4
Aveam unu in clasa in liceu de 2 metri si 150 de kile. Arata de putea sa fie taicamiu. Avea tot rucsacul scris cu carioca cu trupele astea. Cateodata isi punea castile si incepea sa tzopaie prin clasa. Cred ca daca se urca pe banca si sarea ajungea la subsol.
Din fericire nu m-a prins niciodata moda cu rucsacul scris cu carioca, dar imi placea sa scriu respectivele nume cu markerul pe banca. In clasa a 4-a imi desenasem toata banca cu trei cruci mari, ciori, luna plina si alte cacaturi si scria mare OZZY OSBOURNE pe cruci. 8-)
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

@Doc

Desigur. Din arta fina se moare de foame, daca vrei bani si faima trebuie sa produci ceva comprehensibil pentru tembelul de rand. Ceva gen aaaand mothing elsee matteeerrss buhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. :(

@Fedaichin

Sa fim seriosi, One e singura piesa de pe AJFA pe care au cantat-o cu regularitate live, ca e singura care nu trimite audienta la culcare. Dar asta nu pentru ca restul albumului ar fi genial, ci pentru ca-i o harsaiala interminabila, dureros de monotona si complet lipsita de cele mai elementare idei care fac muzica vestica interesanta. Asta pentru ca a murit tipul care chiar avea o idee vaga despre muzica, si au ramas prikolicii metal sa-si faca de cap. :lol:
Last edited by Waaagh! on 13 Aug 2015, 11:03, edited 2 times in total.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

chestr0ny » Thu Aug 13, 2015 9:58 am wrote:
ola small dickie » 13 Aug 2015, 10:53 wrote:
Din fericire nu m-a prins niciodata moda cu rucsacul scris cu carioca, dar imi placea sa scriu respectivele nume cu markerul pe banca. In clasa a 4-a imi desenasem toata banca cu trei cruci mari, ciori, luna plina si alte cacaturi si scria mare OZZY OSBOURNE pe cruci. 8-)

mie imi era frica sa mazgalesc banca :(

dar muzical si scolaresc vorbind pe la 11 ani eram fascinat de super slagarul puff daddy - ill be missing you. deci ce clasa eram? a 5-a, a 6-a probabil. si i-am scris o scrisoare unei fete din clasa si i-am plasat-o in banca. i-am scris: "eu sunt puff daddy. nu vrei sa fii fata care canta cu el?"

hahaha
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

@Fedaichin

Sa fim seriosi, One e singura piesa de pe AJFA pe care au cantat-o cu regularitate live, ca e singura care nu trimite audienta la culcare. Dar asta nu pentru ca restul albumului ar fi genial, ci pentru ca-i o harsaiala interminabila, dureros de monotona si complet lipsita de cele mai elementare idei care fac muzica vestica interesanta. Asta pentru ca a murit tipul care chiar avea o idee vaga despre muzica, si au ramas prikolicii metal sa-si faca de cap
Da, da, da... One, Blackened, Harvester of Sorrow, The Shortest Straw, Dyers Eve... rar de tot le canta nene, la fel de rar ca Master
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

:lol:

Sigur, daca o sa aduni toate ocaziile cu care oricare dintre acele piese a fost cantata live, o sa inmultesti cu 575 si o sa ridici la puterea 3, poate o sa obtii un numar apropiat celui pentru MoP live.
NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

http://www.metallica.com/song_list.asp? ... _performed

Te rog nu mai fi coprofil. K10XBYE.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Conform cu lista ta, urmatoarea piesa de pe AJFA dupa One in ordinea frecventei cu care apare in concerte este HoS, la un factor 1/2 fata de MoP. Cum spuneam, daca le aduni pe toate si mai bagi niste operatii cu mana poate-ti iese. :lol:

Dyers Eve au cantat-o de 35 de ori in toata cariera. Arenele o cer! :lol: :lol: :lol:
Last edited by Waaagh! on 13 Aug 2015, 15:28, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”