Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Romania este pe locul 168 din 218 in List of countries by intentional homicide rate. Canada e pe 170. Finlanda si Belgia pe 172 si 173. Unde locul 1 e cel mai de cacat. Sper ca dupa aceasta clarificare nu voi mai citi iesiri aiuristice cu "numai in Romania". Macar cand vine vorba de injunghieri pe strada.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rate
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rate
Last edited by ola small dickie on 15 Aug 2015, 18:05, edited 1 time in total.
GG Ola. Noi romanii cred ca preferam sa ne omoram neintentionat, pe sosele 

E foarte corect, Romania a devenit o tara extrem de linistita in principal datorita faptului ca majoritatea dubiosilor s-au dus la lucru in Vest. Pitecantropi sunt peste tot, greu imi dau seama de cata naivitate ai nevoie ca sa-ti imaginezi ca numai in Romania e o idee proasta sa-i atragi atentia unui darlau ca se poarta de parca tocmai a gasit iesirea grotei dupa care sa ii intorci spatele.
Noroc ca nu suntem in Schengen si ca p much suntem rupti in fund fata de restul Europei, poate vom fi feriti de valul de colonisti etiopieni pusi pe jaf, viol si omor.
Noroc ca nu suntem in Schengen si ca p much suntem rupti in fund fata de restul Europei, poate vom fi feriti de valul de colonisti etiopieni pusi pe jaf, viol si omor.
NO COVER. ALL MAN.
Asta e doar un concept/rol modern atribuit inchisorii. Unul care, dupa mine, nu da roade mai deloc.ola small dickie » 15 Aug 2015, 16:54 wrote:A, si am uitat. Comentariul ala pastat de tine aici e o aberatie cat tine de mare. Pe ideea caruia vad ca continui si tu sa aberezi. Chiar e atat de dificil de inteles conceptul inchisorii in 2015? Cati ani ai? 12? Mai incerc o data:
Inchisoarea este acel loc inventat de oameni pentru a elimina temporar sau definitv din societate oamenii care fac rau altor oameni. Asta fiind si o pedeapsa pentru ei. Privarea de libertate fiind considerata de majoritatea oamenilor o pedeapsa. Deci este utila pentru noi, pentru restul societatii, si este o pedeapsa si pentru ei. Bun, acesti oameni de la inchisoare trebuie sa continue sa traiasca acolo. Ca sa le asiguram continuarea existentei lor noi trebuie sa contribuim financiar. Pentru ca daca nu contribuim noi, atuni cine? Mama mare? Mama mare nu cred ca are o situatie financiara atat de buna pentru a plati pt existenta tuturor oamenilor de la inchisoare.
Pana o sa vina extraterestrii sa se ofere sa plateasca ei pt traiul oamenilor de la inchisoare va trebui sa o facem noi. Chiar daca e un concept atat de imposibil de inteles sau acceptat de catre Fedaykin.
Get it? Acum intelegi ce-i cu inchisorile astea si cum functioneaza ele? Acum consideri ca am contribuit la discutie si ca nu mai trebuie sa ma mai car de pe thread?
Inchisoarea ar trebui sa aiba mult mai mult rol de sperietoare si de stigmat social
Alt detaliu fata de care ma opun total - nu mi se pare normal sa trebuiasca sa contribui pt infractori. Aia care ajung acolo ar trebui sa isi castige traiul in inchisoare, prin munca grea - e singura si cea mai probabila modalitate prin care vor invata sa respecte munca cinstita a altora.Ca sa le asiguram continuarea existentei lor noi trebuie sa contribuim financiar
Si prin castigat traiul nu ma refer la bani de la buget - banii aia ar trebui cheltuiti cel mult cu administrarea inchisorii si pe salariile angajatilor. Restul, in speta "cazarea" propriu-zisa, ar trebui platita de infractori prin prestarea de servicii, de la sfaramat pietre la tesut haine, nu cred ca ar fi atat de greu sa gasesti pe cineva care sa cumpere produsele respective, chiar si o organizatie umanitara care ar da dup-aia hainele catre oameni cu adevarat napastuiti de soarta.
Zi-mi o alta tara din UE in care ti s-ar parea plauzibila o intamplare de genul.greu imi dau seama de cata naivitate ai nevoie ca sa-ti imaginezi ca numai in Romania e o idee proasta
- DarthZombie
- Dremora Lord
Schengen nu conteaza prea tare in ecuatie, ruptul in fund e motivul principal al nevenirii imigrantilor din tari din lumea a 3-a. Imagineaza-ti ca esti un etiopian sau whatever care trebuie sa mearga mii de kilometri pentru a ajunge intr-o tara in care sa-si duca o viata mai buna decat la el acasa [adica oriunde, lol]. Pai de ce sa te duci in Romania, Bulgaria, Polonia, Cehia, etc cand poti sa te duci in Franta, Spania, Germania sau Italia cu aproape acelasi cost financiar sau de timp petrecut pe drum?Waaagh! » Sat Aug 15, 2015 5:10 pm wrote:
@Fedaykin: Uita-te la statisticile din UK, sa vezi cate crime violente au loc acolo
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ehe, inca mai tin minte vremurile alea bune-bune, cand mai aparea la stiri ca un grup de imigranti indieni a fost capturat/gasit/identificat in judetul Iasi/Galati, dupa ce respectivii imigranti au fost parasiti de calauze. Vedeti voi, ei credeau ca au trecut peste Elba, dar in realitate nu fusese decat Prutul.
Oricum, etiopienii, sirienii, libienii si alte neamuri de-ale lor... pot sa le inteleg motivatia de a imigra, insa nu pot sa le inteleg lipsa de creier. La reportajele de acum o saptamana, aratau niste femei arabe care se plangeau ca UE/NATO/ONU/Dumnezeu/Allah/Donald Trump nu le dau bani ca sa ajunga in Europa. Cu erata ca ele fusesera debarcate din salupe in Grecia continentala. Grecia, desi este parte din UE si din Schengen si din zona Euro, este egala cu zero in topul "unde imi doresc eu sa traiesc". Pentru ca sunt rupti in cur, asemeni noua. Asemeni Italiei sau Spaniei, intr-o masura mai mica. De aia toti pun catarea pe Germania, UK sau tarile nordice. Insa zic ca sunt lipsiti de creier pentru ca, daca isi doresc cu adevarat un trai mai bun si stabilitate, se pot opri in orice alta tara; dar nu, toti vor in Anglia sau in Germania. Pentru ca acolo este taramul fagaduintei. UE abia acum incepe sa se confrunte cu valuri de imigranti la nivelul US-ului cu bastinasii de la sud de Rio Grande.
Romanii se duc in Italia, Spania sau Franta pentru ca este mai simplu de invatat sau de intuit limba bastinasilor (ma refer la grosul romanilor care pleaca acolo sa munceasca). Altfel, daca ar cunoaste germana sau engleza la un nivel bun SI ar cunoaste o meserie decenta, s-ar reorienta rapid. Diferentele sunt substantiale intre anglo-saxoni si latini ca nivel de trai.
Oricum, etiopienii, sirienii, libienii si alte neamuri de-ale lor... pot sa le inteleg motivatia de a imigra, insa nu pot sa le inteleg lipsa de creier. La reportajele de acum o saptamana, aratau niste femei arabe care se plangeau ca UE/NATO/ONU/Dumnezeu/Allah/Donald Trump nu le dau bani ca sa ajunga in Europa. Cu erata ca ele fusesera debarcate din salupe in Grecia continentala. Grecia, desi este parte din UE si din Schengen si din zona Euro, este egala cu zero in topul "unde imi doresc eu sa traiesc". Pentru ca sunt rupti in cur, asemeni noua. Asemeni Italiei sau Spaniei, intr-o masura mai mica. De aia toti pun catarea pe Germania, UK sau tarile nordice. Insa zic ca sunt lipsiti de creier pentru ca, daca isi doresc cu adevarat un trai mai bun si stabilitate, se pot opri in orice alta tara; dar nu, toti vor in Anglia sau in Germania. Pentru ca acolo este taramul fagaduintei. UE abia acum incepe sa se confrunte cu valuri de imigranti la nivelul US-ului cu bastinasii de la sud de Rio Grande.
Romanii se duc in Italia, Spania sau Franta pentru ca este mai simplu de invatat sau de intuit limba bastinasilor (ma refer la grosul romanilor care pleaca acolo sa munceasca). Altfel, daca ar cunoaste germana sau engleza la un nivel bun SI ar cunoaste o meserie decenta, s-ar reorienta rapid. Diferentele sunt substantiale intre anglo-saxoni si latini ca nivel de trai.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Franta mi s-a parut un loc mult mai dubios ca Romania.Fedaichin wrote:Zi-mi o alta tara din UE in care ti s-ar parea plauzibila o intamplare de genul.

NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin, circuli mult prin Europa, sau doar iti imaginezi cam cum ar fi pe acolo?
PSD aruncă în lupta pentru locale zeci de candidaţi penali
Inca o confirmare ca PSD ramane cel mai canceros partid din Romania.La alegerile locale din 2016, primarii și șefii de CJ-uri cu dosare penale vor fi sprijiniți de partid să obțină un nou mandat atât timp cât sunt bine plasați în sondaje
Confirmarea publică a informației că social-democrații penali au primit undă verde să candideze în 2016 a venit de la secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. „Plecăm de la prezumţia de nevinovăţie. (...) Unii văd la centru baroni, noi vedem în teritoriu un om care este votat cu 60-70%. Nichita este anchetat pentru dragostea lui din tei, cu ce a făcut el cu iubita lui acolo. (...) Dacă acum mie Nichita îmi iese în sondaje cu 74%, dacă acea comunitate îl vrea pe acel om, asta este. Oamenii ăia votează, trebuie să ţinem cont de ceea ce vor oamenii să voteze“, a explicat Ștefănescu raționamentul PSD.
Cu alte cuvinte, contează prea puțin spre deloc că unii aleși locali social-democrați au unul, două sau chiar șase dosare (cum este cazul lui Nicușor Constantinescu, șeful CJ Constanța), că sunt acuzați de tot felul de fapte de corupție și că unii dintre ei au deja condamnări în prima instanță (dacă ar avea condamnări definitive, chiar și cu suspendare, acestea sunt însoțite, de regulă, de unele interdicții de a mai ocupa funcții publice). Tot ce contează este percepția oamenilor, percepție care poate fi, după cum bine știm, manipulată sau „îndulcită“ cu unele cadouri electorale.
Cel mai canceros? discutabil. Cel mai stupid, cu siguranta. Chiar daca asta faci, chiar daca fac si altii asta, n-ai cum sa spui asa ceva. E clar, pe Stefanescu il afecteaza soarele mai repede, ca n-are par... La prosteli pe fata, la comunicari de prostit prostii de nota 10, fostul PD batea orice record. Aia erau in stare sa vanda petrol arabilor, chestii epice...
Doc, tu ai copii? Daca nu ai, imagineaza-ti ca vine copilul tau de la scoala cu nota 5. Cand il intreabi ce s-a intamplat, el iti raspunde ca lasa ca mai sunt si alti colegi care au luat 5, ba mai mult, generatiile trecute de elevi luau 4 si 3 la acelasi test. Raspunsul lui te-ar face sa te simti mai bine?
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu, Doc, lasa, nu te mai chinui. Nu este nimic discutabil in faptul ca PSD este cel mai canceros partid din Romania si ca au discursul cel mai lipsit de respect si de orice consideratie pentru poporul roman. Ambele reusite la o distanta mare. Codrin Stefanescu (un personaj macabru mie), inteleg secretarul general adjunct al PSD
, da inca o data dovada in declaratia aia ca PSD considera poporul roman unul alcatuit din parameci.

Absolut indiscutabil. Stai jos.Doc » Mon Aug 17, 2015 12:09 am wrote:Cel mai canceros? discutabil.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mai constantenilor, cu toate furaciunile lor, cu toti penalii pesedei, doua treimi din datoria Romaniei sunt facute in aia 3 ani de guvernare Boc. DECI, PSD 13 ani+ CDR 4 ani + PNL 4 ani - au facut o treime, in timp ce PD - 3 ani - au facut doua treimi. Asa ca terminati cu tampeniile. Cel mai cangerigen partid in Romania a fost de departe PD/Base/Boc. QED.
Consideratie pentru poporul roman? care e partidul care nici macar nu a actualizat pensiile cu inflatia, dar a mai si taiat un 5% in mod ilegal? care e partidul care in guvernarea lui nu a marit salariul minim deloc, desi suntem pe ultimul loc in Europa? oh, da, PDul asta, care in capul vostru netrecut prin viata e un partid ok, sau ceva de genul asta.
Tot incerc sa-mi dau seama cum e sa fii penibil, sa intri intr-o discutie cu absolut nici un argument, ca voi, dar nu reusesc. Hei, sa mai incercam nitel. Zii Sekaba, incerci ceva inteligent de data asta?
poooti? 
Consideratie pentru poporul roman? care e partidul care nici macar nu a actualizat pensiile cu inflatia, dar a mai si taiat un 5% in mod ilegal? care e partidul care in guvernarea lui nu a marit salariul minim deloc, desi suntem pe ultimul loc in Europa? oh, da, PDul asta, care in capul vostru netrecut prin viata e un partid ok, sau ceva de genul asta.
Tot incerc sa-mi dau seama cum e sa fii penibil, sa intri intr-o discutie cu absolut nici un argument, ca voi, dar nu reusesc. Hei, sa mai incercam nitel. Zii Sekaba, incerci ceva inteligent de data asta?

- ola small dickie
- Big Daddy
Doc » Mon Aug 17, 2015 8:20 am wrote:
Tot incerc sa-mi dau seama cum e sa fii penibil

Doc, n-ai răspuns la întrebarea lui marvas. Răspunde, cred că e cea mai relevantă întrebare care s-a pus pe topicul ăsta de câteva zeci de pagini încoace.
REMEMBER CITADEL
Daca ar avea vreo legatura cu ceva, as raspunde, cu siguranta. Dar cum n-are, whatever, am pus-o in maldarul de interventii ale lui Marvas care in principiu n-au legatura cu nimic.
Ola, penibil e sa ramai faci afirmatii fara argumente si sa incepi sa faci glume la care numai tu razi. Vezi, da aia sunteti fascinanti, tu, Sekaba... nu mai vorbesc de Omul Invizibil... pe ala m-am decis sa-l studiez fara sa-l tulbur, ca pe o specie protejata... Trebuie sa realizez chestii gen cum supravietuiti? cum treceti strada? va veti inmulti? mai sunt altii ca voi? e din vina Cernobalului? e din cauza ca faceti baie in apa in care va aruncati deseurile? e rau sau e bine sa fii parte dintr-o turma? chestii de genul asta
Ola, penibil e sa ramai faci afirmatii fara argumente si sa incepi sa faci glume la care numai tu razi. Vezi, da aia sunteti fascinanti, tu, Sekaba... nu mai vorbesc de Omul Invizibil... pe ala m-am decis sa-l studiez fara sa-l tulbur, ca pe o specie protejata... Trebuie sa realizez chestii gen cum supravietuiti? cum treceti strada? va veti inmulti? mai sunt altii ca voi? e din vina Cernobalului? e din cauza ca faceti baie in apa in care va aruncati deseurile? e rau sau e bine sa fii parte dintr-o turma? chestii de genul asta

ideea era ca de fiecare data cand cineva acuza PSD-ul sau alti afiliati ai partidului de una sau alta, tu vii cu exemple de la alte partide. Sau alegi sa ignori complet problema. Fix genul asta de comportament l-am observat si in timpul campaniei electorale cand mai intram in "polemici" pe internet. Ca sa nu mentionez ca toate comentariile imi erau pana la urma sterse. E politica de partid chestia asta?Doc » Mon Aug 17, 2015 10:29 am wrote:Daca ar avea vreo legatura cu ceva, as raspunde, cu siguranta. Dar cum n-are, whatever, am pus-o in maldarul de interventii ale lui Marvas care in principiu n-au legatura cu nimic.
Nu intelegi ca basescu e de vina, ca a indatorat poporul la oculta mondiala si l-a talharit cu banditii portocalii. 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Orice roman care a trait in Romania macar din 1990 pana in 2015 consider ca in mod obiectiv si real ar trebui sa aiba impresia ca PSD-ul (cu toate denumirile lui din 90 pana in 2015) a fost cel mai nociv partid pentru tara. Consider ca aceasta opinie este fara echivoc si ar trebui sa o detina orice om obiectiv cu un minim simt al observatiei mediului inconjurator si cu o minima inteligenta. Asta nu inseamna ca celelalte partide din 1990 pana in prezent au fost benefice Romaniei. Nu. Inseamna doar ca PSD a fost cel mai rau. De la asta ar pleca din punctul meu de vedere orice discutie ce se vrea serioasa despre politica romaneasca. Acum, existenta unor oameni precum Doc, care se pare ca nu e de aceeasi parere reprezinta pentru mine o enigma. Oameni care apara PSD-ul, oameni care nu critica PSD-ul, oameni care cred ca alte entitati politice au facut mai mult rau decat PSD. Pentru aceasta engima trebuie sa existe niste explicatii. Explicatiile fara jigniri ar fi ori o implicare a acelor cetateni in politica, devenind implicati in fenomen, subiectivi, si dialogand fara sa fie observatori neutri (cum am pretentia ca sunt eu), ori sunt hipnotizati de cativa ani de zile de imensul cacat mirositor (pentru unii foarte apetisant) numit Antena3. Astea ar fi cele 2 explicatii care nu ar contine opinii jignitoare. Considerand ca a fi implicat in PSD sau spalat pe creier de Antena3 nu e jignitor.