Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
.chester
Dremora Lord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by .chester »

Fedaykin » 13 Aug 2015, 10:44 wrote:
Tu crezi ca eu n-am fost vreodata intr-un mosh pit sau ce?
Sa fiu sincer, in general imi lasi impresia unuia care asculta Morandi, Lady Gaga si Mandinga. Just my 2p.
Tocmai am realizat ca maine seara ma duc la concert Subcarpati pe o plaja numita Oha Beach unde se vor servi burgeri homemade. Maybe you are not wrong after all... :geek:
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Da da. Maine seara vom petrece la Oha Beach Mamaia Nord Chester! Like its 1999! Cant wait! 8-)
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Tot la Oha Beach va fi si lansarea noului album MAMAIA_2084 dar despre asta vom discuta mai incolo!
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Esti sigur ca omenirea este pregatita pentru o opera de magnitudinea creatiei MAMAIA_2084?
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Daca a fost pregatita pentru manele, e pregatita pentru orice.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

N-a fost pregatita, ci a fost nevoita sa se adapteze din mers. Sau din dans.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Azi urasc schemele MLM, in particular "suplimentul ASEA"
Adica 4 sticlute de 500 ml de apa+sare (portia lunara), vandute cu 700 de lei. Google search "ASEA scam", daca sunteti curiosi. Cum poate un om sanatos la cap, militar de cariera, sa puna botul la asa ceva? Doar ce vin de la un botez unde o ruda mi-a explicat ce si cum cu ASEA asta, "nu ca sa-mi vanda", evident :) numai sa-mi spuna ce buna e. Pare-se ca scoala si mortii, ceva de genul.

Cafeaua nu-stiu-ce Gold, Herbalife, prostii cu Aloe Vera, pasta de dinti "din America, e medicament, pui cat un bob de mazare - 2 milioane tubul" samd samd. Tumnezeule... acum se vinde apa cu sare.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Doc » 16 Aug 2015, 04:52 wrote:Azi urasc schemele MLM, in particular "suplimentul ASEA"
Adica 4 sticlute de 500 ml de apa+sare (portia lunara), vandute cu 700 de lei. Google search "ASEA scam", daca sunteti curiosi. Cum poate un om sanatos la cap, militar de cariera, sa puna botul la asa ceva? Doar ce vin de la un botez unde o ruda mi-a explicat ce si cum cu ASEA asta, "nu ca sa-mi vanda", evident :) numai sa-mi spuna ce buna e. Pare-se ca scoala si mortii, ceva de genul.

Cafeaua nu-stiu-ce Gold, Herbalife, prostii cu Aloe Vera, pasta de dinti "din America, e medicament, pui cat un bob de mazare - 2 milioane tubul" samd samd. Tumnezeule... acum se vinde apa cu sare.
Nu stiu de ce, dar chestia asta imi trezeste amintire foarte dubioase legate de Amway...
ola small dickie
Big Daddy

Mi-a ajuns in mana un Samsung Galaxy A5. Comparimentele pt sim si card au o mica gaurica si se deschid daca bagi in ele un bold sau ceva asemanator. The fuck?! E prima oara cand vad asa ceva. Cine dracu umble cu ace, bolduri dupa el, in caz ca are nevoie sa scoata simul sau cardul de memorie? Way to go Samsung.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

De cate ori iti schimbi sim-ul incat sa fie necesar sa umbli cu acul la tine?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

la sim poate nu umbli asa des dar la cardul de memorie cred ca mai umbli. mi se pare naspa sa ai nevoie de o scula in plus pentru a putea umbla in telefon
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

or you could use your ola small dickie.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Sunt multe rahaturi la care, pentru a umbla, ai nevoie de o scula* in plus care nu este cuprinsa in echipamentul initial. Am dubii, insa, ca vei umbla la sim sau la cardul de memorie pe strada sau intr-un mediu ostil. Iar acasa, daca nu ai un bold, ai o scobitoare.

*Pentru barbatii care considera ca pixul este o unealta.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Vad uneori prin restaurante sau alte stabilimente oameni care folosesc tacamurile in cele mai bizare moduri. Mi se pare foarte ciudat cum unii oameni tin cutitul ca pe un stilou. Sau altii care infig furculita in snitel si o tin cu tot pumnul in timp ce taie carnea. Chiar si oameni imbracati bine, ce par educati. Ii vad folosindu-se de acele ustensile de parca nu le-ar mai fi vazut vreodata in viata. Straniu de-a dreptul. Apoi incep sa ma gandesc ca poate si eu folosesc tacamurile ciudat dar nu-mi dau seama. :(
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Fara sa fac o paralela prea serioasa, am prieteni care au mancat paste fierte o buna bucata din viata lor. Fierte la modul "romanesc". Apoi au prins un week-end in Italia si acum le mananca pe jumatate crude, pentru ca "asa trebuie mancate"; daca le fierbi de tot, esti un barbar. Ce neofiti!
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

aşa chester, ca-n Pierrot le Fou

Anything wrong? You look depressed.

Some days are like that. Everyone you meet is an imbecile. So you start looking in the mirror and wondering about yourself.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

:lol: pretty much
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Si eu tin furculita cu pumnul. Scuza-mi ignoranta dar nu inteleg de ce ti se rupe tie cum tin eu furculita atata vreme cat nu incerc sa ti-o infig intr-un loc sensibil. Just saying. La modul general.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Waaagh! » 18 Aug 2015, 19:33 wrote:Si eu tin furculita cu pumnul.
De ce? de ce ai face asa ceva? daca tot e sa fii nemanierat la masa, de ce nu iei pur si simplu bucata de friptana cu mana din farfurie sa ti-o indesi pe gat? de ce te mai chinui cu furculita? fii hardcore pana la capat...
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

McWilliams » 18 Aug 2015, 16:30 wrote:Fara sa fac o paralela prea serioasa, am prieteni care au mancat paste fierte o buna bucata din viata lor. Fierte la modul "romanesc". Apoi au prins un week-end in Italia si acum le mananca pe jumatate crude, pentru ca "asa trebuie mancate"; daca le fierbi de tot, esti un barbar. Ce neofiti!
Mai bine facute calumea decat sa iti trosneasca in dinti
Post Reply

Return to “Colțul vesel”