Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Si PD si PNL de la un anumit punct incolo cu cine oare a guvernat, musiu?!
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
este trist cind minti interesante sint puse in miscare de doc & asemenea. pentru ca exista o relatie descurajanta intre calitatea catalizatrollului si calitatea miscarilor determinate de acesta
Cat timp se cearta lumea pe aici, prin USA se intampla chestii fenomenale, Bernie Sanders a primit binecuvantarea lui Lil B pentru presedentie, si asta in conditiile in care initial era de partea lui Hillary. Doar un om cu un caracter deosebit poate sa vina si admita ca a gresit, sa admita ca au exitat fani pe 4chan si reddit care i-au deschis orizonturile si l-au facut sa priveasca problema altfel.
"Bernie Sanders wants to rebuild bridges, and he's also fighting against the fossil fuels, and things of that nature. I’m really down for that, 'cause I'm down to conserve and save energy."
"Bernie Sanders wants to rebuild bridges, and he's also fighting against the fossil fuels, and things of that nature. I’m really down for that, 'cause I'm down to conserve and save energy."
Sa-mi fie iertata necunostinta, dar... Lil B?
Debordant, maestre, debordant de abscons. Deci:Marius Ghinea » 18 Aug 2015, 19:35 wrote:este trist cind minti interesante sint puse in miscare de doc & asemenea. pentru ca exista o relatie descurajanta intre calitatea catalizatrollului si calitatea miscarilor determinate de acesta
1. Ar fi mai vesel ca mintile interesante sa nu fie deloc puse in miscare.
2. Catalizatorul e prost. Pare PSDist, deci e prost. Dar e descurajant ca aia cu mintile interesante sunt si mai prosti. (daca reactia lor era mai buna, relatia era incurajanta, nu?)
Nasol. Cred ca si Ghinea se gandeste ca niste prosti vor trebui sa-i plateasca pensia.

Cred ca omu' a vrut sa scrie cu totul altceva, s-a incurcat in alambicarile semantice si a iesit ce a iesit.
Nu prieteni, e trist cand mintile "interesante-lol", e trist cand pana si oameni gen Ghinea, cititi, inteligenti (de altfel nici ceilalti nu sunt prosti, fara indoiala - exceptand unu, dar cu ala nu mai vorbesc, deci nu se pune), cu un nivel de cultura, de la care ai avea anumite asteptari se comporta intolerant, violent, obtuz atunci cand cineva are alta opinie, indiferent de cat de fundamentata sau nu e. Asta e trist, genul asta de oameni, "respectabili" in societate, realizati, erau prin Ku-Klux-Klan, genul asta faceau linsajele, defenestrarile din Praga, pogromurile. Din categorii de genul asta isi atrageau nazistii si alte ideologii extremiste simpatizantii, ca dupa aia sa-i infiga in sistem. Da, e foarte usor daca esti intolerant sa ti se stearga pojghita de cultura, pe percepte morale, de inteligenta si sa ajungi sa faci lucruri teribile. Vorba aia azi linsam pe net, maine in Constanta.
ADMINde altfel nici ceilalti nu sunt prosti, fara indoiala - exceptand unu, dar cu ala nu mai vorbesc, deci nu se pune
Inca n-am vazut pozitia lui legata de Israel si conflictele din Orientul Mijlociu, dar la prima vedere pare o alegere mai buna pentru democrati decat Hillary Clinton.Stokkolm » 18 Aug 2015, 19:17 wrote:Cat timp se cearta lumea pe aici, prin USA se intampla chestii fenomenale, Bernie Sanders a primit binecuvantarea lui Lil B pentru presedentie, si asta in conditiile in care initial era de partea lui Hillary. Doar un om cu un caracter deosebit poate sa vina si admita ca a gresit, sa admita ca au exitat fani pe 4chan si reddit care i-au deschis orizonturile si l-au facut sa priveasca problema altfel.
E evreu, deci ce pozitie ai vrea sa aiba legata de Israel, una anti-semita?
multi romani isi hulesc tara si neamul in fiecare zi, de ce ne-ar mira sa faca si altii acelasi lucru?
In timpul ultimului conflict israelo-palestinian l-am auzit avand opinii critice fata de Israel, deci faptul ca este evreu nu-l face automat pro-Israel. In plus, a fost primul senator care s-a grabit sa anunte ca boicoteaza discursul lui Netanyahu in fata Congresului.Doc » 19 Aug 2015, 09:18 wrote:E evreu, deci ce pozitie ai vrea sa aiba legata de Israel, una anti-semita?
Din bezna mintii
Fostul europarlamentar si ministru de Externe Adrian Severin abandoneaza complet limbajul diplomatic intr-o scrisoare deschisa adresata noului ambasador al SUA in Romania, Hans Klemm, text publicat in serial pe blogul propriu pe parcursul saptamanii trecute. In scrisoarea sa, Severin - trimis in judecata de DNA pentru luare de mită și trafic de influență si urmarit penal intr-un alt dosar pentru spalare de bani - pune la zid politica externa a SUA in regiune, activitatile diplomatice ale Ambasadei americane la Bucuresti, acuza "statul politienesc" pe care l-ar fi impus SUA in Romania, iar autorul afirma, chiar, ca romanii ar fi ajuns sa prefere Rusia Americii, ca "solutie optima pentru supravietuirea lor ca natiune libera, adica pentru evitarea statutului de protectorat (american)".
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Astept sa vina Doc si McWilliams si sa laude punctul de vedere al domnului Adrian Severin.
Lol, ce mentalitate. Deci daca esti pro-ceva, n-ai voie sa critici acel ceva never-ever? daca iubesti o tara n-ai voie sa critici o anumita guvernare? n-ai voie sa fii obiectiv? e straniu sa ai creier si sa gandesti? Si cum vine asta, daca esti evreu trebuie sa-l iubesti pe Netanyahu? Noi il iubim toti pe Vadim? doar e roman, ce naiba.Apollyon » 19 Aug 2015, 12:01 wrote:In timpul ultimului conflict israelo-palestinian l-am auzit avand opinii critice fata de Israel, deci faptul ca este evreu nu-l face automat pro-Israel. In plus, a fost primul senator care s-a grabit sa anunte ca boicoteaza discursul lui Netanyahu in fata Congresului.Doc » 19 Aug 2015, 09:18 wrote:E evreu, deci ce pozitie ai vrea sa aiba legata de Israel, una anti-semita?
http://forward.com/news/national/310087 ... or-israel/
Ultimele doua paragrafe concluzioneaza destul de bine articolul.
PS. Ola, cu posturi de astea devine Ghinea din ce in ce mai descurajat.
- ola small dickie
- Big Daddy
Deci nu gasesti nimic de apreciat in scrisoarea domnului Severin. Ok. Trebuie sa recunosc insa ca ma mira.
Nu e prima oara cand urmariti penal iau la tinta SUA si ambasadele occidentale pentru ca sprijina lupta anticoruptie. Stiu si ei ca daca n-ar fi reactia externa n-ar avea nicio problema in a transforma DNA-ul in PNA-ul lui Nastase.
Edit:
Nici n-am spus ca e e pro sau contra, am zis ca nu stiu care e pozitia lui. Articolul ala nu m-a convins. E de asteptat ca toti candidatii sa aiba o atitudine oarecum favorabila fata de Israel, dar e greu de spus cum s-ar traduce asta in sprijin real.Lol, ce mentalitate. Deci daca esti pro-ceva, n-ai voie sa critici acel ceva never-ever? daca iubesti o tara n-ai voie sa critici o anumita guvernare? n-ai voie sa fii obiectiv? e straniu sa ai creier si sa gandesti? Si cum vine asta, daca esti evreu trebuie sa-l iubesti pe Netanyahu? Noi il iubim toti pe Vadim? doar e roman, ce naiba.
http://forward.com/news/national/310087 ... or-israel/
Ultimele doua paragrafe concluzioneaza destul de bine articolul.
Pe Bernie Sanders l-am auzit criticand politica actuala a SUA pentru ca aloca prea multi bani in sistemele de aparare din Europa si din lume. Pare mai preocupat de probleme economice interne.
Last edited by Apollyon on 19 Aug 2015, 13:29, edited 2 times in total.
Asa sunt eu, mereu surprinzator.
- ola small dickie
- Big Daddy
Legalizarea spagilor primite de doctori.
Victor Ponta este cel mai cretin om care a existat vreodata. Si este prim ministrul Romaniei. Specia Homo Sapiens, conform Wikipedia, a aparut in urma cu 200.000 - 100.000 de ani. Care erau sansele ca cel mai cretin specimen al acestei specii sa fie contemporan cu noi si sa fie si prim ministrul tarii in care noi ne-am nascut. Care erau sansele? We are blessed.
Victor Ponta este cel mai cretin om care a existat vreodata. Si este prim ministrul Romaniei. Specia Homo Sapiens, conform Wikipedia, a aparut in urma cu 200.000 - 100.000 de ani. Care erau sansele ca cel mai cretin specimen al acestei specii sa fie contemporan cu noi si sa fie si prim ministrul tarii in care noi ne-am nascut. Care erau sansele? We are blessed.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Russia Today mi-a zis ca Ponta e cel mai bun lider pe care l-a avut Romania de la Dej incoace, asa ca eu ii cred si te acuz pe tine de basism.
- ola small dickie
- Big Daddy
Accept oricand cu bucurie orice venit pe filiera Russia Today, chiar si ca sunt basist.
Daca tot suntem la acuzari, as vrea sa acuz si eu pe cineva de sever severinism. Da' inca n-am pe cine. Poate doar pe Mircea Badea care a postat azi pe pagina lui (mandru ca in sfarsit cineva are curajul sa zica adevarul) dejectiile lui Severin.
Daca tot suntem la acuzari, as vrea sa acuz si eu pe cineva de sever severinism. Da' inca n-am pe cine. Poate doar pe Mircea Badea care a postat azi pe pagina lui (mandru ca in sfarsit cineva are curajul sa zica adevarul) dejectiile lui Severin.