Thread cu mici sugestii
-
- Headless Kamikaze
Re: Thread cu mici sugestii
Mie unul tot mi se pare complicat sa intru din browser, indiferent de cat de user-friendly e tema forumului.
Acum pe bune, Tapatalk e mișto dar o temă responsive e mult mai ok și cu nimic mai complicat. Ai de apăsat încă o dată cu degetul pe touchscreen ca să ajungi din browser pe un bookmark. What the fuck?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
People like VLC, TG. Get used to it. Tapatalk este doar o alta forma a aceluiasi curent. 

Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Noul forum
Jucați-vă puțin cu el și spuneți-mi dacă găsiți probleme. Vedeți că folosește o bază de date temporară, deci ce postați acolo o să dispară.
Trebuie umblat la culori și/sau schimbată imaginea, fiindcă arată groaznic logo-ul cu noua temă. Tema are un logo.png cu înălțimea 65 și un logo_hd.png cu înălțimea 130.
Jucați-vă puțin cu el și spuneți-mi dacă găsiți probleme. Vedeți că folosește o bază de date temporară, deci ce postați acolo o să dispară.
Trebuie umblat la culori și/sau schimbată imaginea, fiindcă arată groaznic logo-ul cu noua temă. Tema are un logo.png cu înălțimea 65 și un logo_hd.png cu înălțimea 130.
- ola small dickie
- Big Daddy
Dar de ce trebuie un nou forum?
La asta noua deocamdata singurul lucru care nu-mi place e ca e pe tot ecranul. Cel vechi la mine e doar pe mijloc. Poate si asta nou sa fie doar pe mijlocul ecranului?
La asta noua deocamdata singurul lucru care nu-mi place e ca e pe tot ecranul. Cel vechi la mine e doar pe mijloc. Poate si asta nou sa fie doar pe mijlocul ecranului?
De pe telefon se vede mai bine, dar de pe desktop nu vad alte diferente in afara de culori si meniuri.
Ce are in plus, in afara de optimizarea pentru mobile?
Ce are in plus, in afara de optimizarea pentru mobile?
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
@ola: Poate că putem umbla la css ca să-l aducem doar pe mijloc, dar s-ar putea să fie complicat, fiindcă e responsive. Mie îmi place așa.
@Cristan: Vezi aici noutățile. Printre altele avem soft delete, gravatar, login cu Google, Bit.ly și Facebook. Și a devenit mai ușoară instalarea extensiilor.
@Cristan: Vezi aici noutățile. Printre altele avem soft delete, gravatar, login cu Google, Bit.ly și Facebook. Și a devenit mai ușoară instalarea extensiilor.
Îmi place că e responsive dar da, mai trebuie schimbate puțin culorile. Mai ales la titluri, albastru pe albastru e cam greu de citit. N-ar fi mare chestie de pus pe mijloc (un max-width/width în procente și margin 0 auto pe .page-width, în funcție de rezoluție ofc).
Btw, îmi tot dă forumul log out.
LE:
Sunt și alte modalități de a-l face să stea mai pe mijloc, ca acum. Dar nu știu, se poate modifica din admin css-ul?
Btw, îmi tot dă forumul log out.

LE:
Sunt și alte modalități de a-l face să stea mai pe mijloc, ca acum. Dar nu știu, se poate modifica din admin css-ul?
Se poate, dar mai bine îmi zici mie ce să modific, ca să o fac direct în fișiere. Dacă vrei să-ți testezi ideile, fă-o în inspector (click-dreapta > inspect element).
Dacă nu vrei să-ți dea logout, deschide noul forum într-un private window.
Dacă nu vrei să-ți dea logout, deschide noul forum într-un private window.
Da, păi am testat. Merge așa, dar trebuie să-i pui tu cât consideri că e ok. Imo 70% e bun. Apoi într-un media query îl pui înapoi la 100% la rezoluții sub 800px or smt.
Culorile mi se par obositoare.
Daca s-ar putea pastra culorile de aici, that`d be great
Daca s-ar putea pastra culorile de aici, that`d be great
♪
A zis si Jaunty ca se vor schimba culorile, si cred ca mai toata lumea de aici prefera varianta dark negru-rosu.
Mi se pare misto ca poti instala extensii usor. Ar trebui sa fie si mai rapid, cand vom avea 10K+ de utilizatori
)
Mi se pare misto ca poti instala extensii usor. Ar trebui sa fie si mai rapid, cand vom avea 10K+ de utilizatori

Done
-
- Headless Kamikaze
Nu-mi place, daca nu e Tapatalk tot degeaba.
Nu merg clipurile postate cu tag-ul video pe noul forum.
@Stokkolm: fixed.
@laur3ntziu00: Tapatalk n-o să mai fie. Adu-mi aminte de el când devine liber. Dacă nu pot găzdui o instanță pe serverul meu, nici nu mă mai gândesc să instalez mizeria aia.
Cât despre culori și alte detalii estetice, mă ocup mai târziu.
Extensia care face primul post sticky nu mai funcționează, dar oricum nu-mi plăcea. Nici public voting nu mai merge, trebuie să îl activez din nou. Doriți alte extensii?
@laur3ntziu00: Tapatalk n-o să mai fie. Adu-mi aminte de el când devine liber. Dacă nu pot găzdui o instanță pe serverul meu, nici nu mă mai gândesc să instalez mizeria aia.
Cât despre culori și alte detalii estetice, mă ocup mai târziu.
Extensia care face primul post sticky nu mai funcționează, dar oricum nu-mi plăcea. Nici public voting nu mai merge, trebuie să îl activez din nou. Doriți alte extensii?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Asta merge pentru topicurile de drafturi presupun
Deci nu există nici o modalitate posibilă de compromis. Nevermind că forumul ar fi perfect utilizabil de pe mobil acum, dacă nu e Tapatalk e totul degeaba. Constructiv.laur3ntziu00 » 23 Aug 2015, 13:17 wrote:Nu-mi place, daca nu e Tapatalk tot degeaba.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Exista o extensie pentru a face "bump" unui thread fara a fi necesar sa postezi? Sau sa marcheze un thread ca "active" atunci cand editezi primul/ultimul post, sau cand se adauga/voteaza un poll, cand se redenumeste thread-ul etc?
-
- Headless Kamikaze
Nu cred ca merge, de aia prefer TapaTalk
.
Sunt de acord cu TG!
)

Sunt de acord cu TG!

Mie imi place. Votez sa folosim noul forum. Se vede perfect si pe mobil, Tapatalk poate sa moara din partea mea.
I'm livin' in a love shadow