Serviciuri si munci
Re: Serviciuri si munci
Raspunsul este doar cel dintre ghilimele. Stim cu totii ca fiecare avem defectele noastre, dar de ce i le-as spune unui angajator? Eu nu vad asta ca fiind ceva constructiv si chiar nu vad cu ce m-ar ajuta intr-un interviu? Plus ca daca as raspunde, sigur nu as spune defectele mele reale si as spune unele..cum sa zic, asa mai usor de digerat sau acceptat de catre un strain, si decat sa fiu fals in raspuns, mai bine nu raspund.
Da, exact, ce onest sunt eu. In loc sa postezi pe subiectul topicului, o arzi cu caterinci basite.
Sau ai putea sa spui ce defecte ai si sa mentionez si solutia pe care incerci sa o aplici pentru a contracara acel defect?
Also, Mahdi(?), mersi frumos pentru sugestia the "pimp my resume" cu ocazia asta am renuntat si eu la "cutumele" europass-ului.
E fain ca poti sa modifici culoarea template-ului dintr-un singur click. Am aplicat la Avira => culoarea rosie. Am aplicat la Cegeka => Albastru... lol
)
Also, Mahdi(?), mersi frumos pentru sugestia the "pimp my resume" cu ocazia asta am renuntat si eu la "cutumele" europass-ului.
E fain ca poti sa modifici culoarea template-ului dintr-un singur click. Am aplicat la Avira => culoarea rosie. Am aplicat la Cegeka => Albastru... lol

Da' pe sekaba de ce nu l-ai apostat?stef » 22 Jul 2015, 15:06 wrote:Da, exact, ce onest sunt eu. In loc sa postezi pe subiectul topicului, o arzi cu caterinci basite.

I'm livin' in a love shadow
Perfectiunea poate fi trecuta la defecte? 

Vroiai sa spui perfectionism. Daca l-ai fi avut ca trasatura de caracter nu faceai greseala asta. 

Nu, prietene, nu perfectionist. Voiam sa spun ca sunt perfect, pur si simplu. Esti perfectionist pana ajungi perfect
Perfect simplu 

Mentalitatea asta căcăcioasă nu face cinste loltenilor, să ştii. Nu că ai fi cantitate reprezentativă, dar din cauza unor asemenea remarci apar tot felul de chestii aluzive cu conotaţii negative din partea concetăţenilor când vine toamna şi încep migraţiile.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
De ce esti atat de CONSTIPAT? 

Pentru ca imaginea postata de el mi-a transmis acest mesaj: "Nu raspunzi la intrebare, nici eu nu te mai intreb nimic iar usa este acolo."chestr0ny » 22 Jul 2015, 14:24 wrote:Da' pe sekaba de ce nu l-ai apostat?stef » 22 Jul 2015, 15:06 wrote:Da, exact, ce onest sunt eu. In loc sa postezi pe subiectul topicului, o arzi cu caterinci basite.
Mai are cineva idee cat platesc cei de la Ubisoft ca game tester? E destul de okish chestia cu call-centre dar as fi interesat sa merg pe software testing, insa daca salariul e mic ca game tester (pana ajung la software tester), raman la certat cu plebei prin telefon. Cu toate ca nici aici nu sunt as, e bine ca am logoree si ma ajuta.
Cica 250-300 EUR incadrarea. Adica nitel peste minim? Pare mai interesant sa te certi cu oameni decat sa faci aceeasi bucatica de joc de zeci de ori 

Cam pe acolo, nu cred ca sari de 300 EUR ca goblin.
I'm livin' in a love shadow
Confirm ca la ubisoft e ~ 300E. Stiu ca in aprox 4 ani de munca, un tip care ajunsese sa fie si lead, avea in jur de 1800 RON net
- DarthZombie
- Dremora Lord
Yep, dar spre deosebire de call center, ca tester ai portita spre software QA in caz ca ai aplecare spre asa ceva.
DarthZombie » 24 Aug 2015, 13:58 wrote:Yep, dar spre deosebire de call center, ca tester ai portita spre software QA in caz ca ai aplecare spre asa ceva.
This^
A plecat foarte multa de la noi fix pe domeniul asta, au aparut posturi de QA ca ciupercile dupa ploaie in ultimii 1-2 ani
Depinde in mare parte ce faci. Ca tanar vlastar (si ca om in general) banii multi ii castigi fie facand ceva foarte bine, fie cartandu-te cu prostii. Si sincer, nimeni nu iti acorda tie sansa sa vada daca poti ceva mai bun. Trebuie sa treci de valul de plebei ca sa ajungi sus. Si sunt multi. Nu vreau sa sune a rautate, sunt destul de chillax ca om, dar prostia e infinita.Doc » 24 Aug 2015, 01:43 wrote:Pare mai interesant sa te certi cu oameni decat sa faci aceeasi bucatica de joc de zeci de ori
Sa nu uitam de pupincuristi
daca n-ai abilitati de astea esti mancat intr-o structura piramidala. Sau de carieristele care se culca cu superiorii...