Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Bine că lumea nu îndrăznește să le spună în prezența mea.
Rdo e șau, știe ce-i bine pentru el.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa nu iti placa glumele cu asta inseamna sa fii mafiot. Asta inseamna sa fii mafiot.marvas » Thu Aug 20, 2015 12:27 pm wrote:glumele cu "Asta inseamna sa fii mafiot".
SA INTRI PE FORUM LEVEL DE PE TELEFON
ADICA DE PE CALCULATOR
CA PE TELEFON E ECRANUL MAI MIC SI NU VEZI
SI ROICUM NU ITI MERGE TAPATALK
................
ASTYA INSEAMNA SA FI MAFIOT

ADICA DE PE CALCULATOR
CA PE TELEFON E ECRANUL MAI MIC SI NU VEZI
SI ROICUM NU ITI MERGE TAPATALK
................
ASTYA INSEAMNA SA FI MAFIOT

I'm livin' in a love shadow
- DarthZombie
- Dremora Lord
Urasc topicul "Chestii pe care le iubesc azi"
Nu prea inteleg rostul apei tonice in absenta ginului. Ce rost are apa tonica fara gin? Ginul tonic a devenit recent cocktail-ul meu preferat si deunazi mi-am luat o cutie de Schweppes si eram "well, tot ce beau aici e un gin tonic fara gin. de ce fac asta? de ce beau chestia asta daca nu are alcool in ea?".
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu mai beau sucuri de 40 de ani dar cand beam sucuri mai beam si Schweppes sau Kinley. fara gin. Si imi placeau, mai mult decat restul de cola, fanta, mirinda si celelalte mizerii.chestr0ny » Mon Aug 24, 2015 1:37 pm wrote:Nu prea inteleg rostul apei tonice in absenta ginului. Ce rost are apa tonica fara gin? Ginul tonic a devenit recent cocktail-ul meu preferat si deunazi mi-am luat o cutie de Schweppes si eram "well, tot ce beau aici e un gin tonic fara gin. de ce fac asta? de ce beau chestia asta daca nu are alcool in ea?".
De curiozitate, de cati a disparut Kinley de pe piata?
eu mai imi iau cateodata Kinley Ginger de la un magazin din centrul Clujului. E singurul loc unde l-am gasit.
Sau pentru fetele care vor suc dar nu vor suc sau vor gin dar nu vor gin. In tineretile mele cand mergeam pe la party-urile colegilor de facultate fetele beau schweppes fara sa puna gin in ele ca sa, vezi doamne, fie vazute si ele cu o "bautura" tare in mana nu cu Fanta/cola/etc....Mahdi » Mon Aug 24, 2015 1:42 pm wrote:E pentru ăia care-s cu maşina.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cand aud cuvantul PITĂ o iau razna. Mi se ridica parul pe mine. Intru in destroy mode. Unul dintre cele mai stresante cuvinte. Il voi folosi intr-un exemplu:
-Poti sa-mi dai si mie putina pita?
-SA-MI BAG PULA-N PITA MATII!
Daca sunt zone ale Romaniei unde acest cuvant se foloseste zilnic si foarte mult, acele zone nu le voi vizita.
-Poti sa-mi dai si mie putina pita?
-SA-MI BAG PULA-N PITA MATII!
Daca sunt zone ale Romaniei unde acest cuvant se foloseste zilnic si foarte mult, acele zone nu le voi vizita.
Se folosește în Ardeal și ai vizitat Clujul, deci ți-ai încălcat principiile dinainte să ți le impui.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu tin minte sa fi auzit cuvantul cat am stat prin Cluj. Poate trebuia sa stau mai mult. Oricum, cine zice pita n-are ce cauta in fatza-mi.
Din ciclul "Bai Putza vs regionalismele romanesti"
Bunica-mea zice "pchită". Nu cred ca am auzit-o vreodata sa spuna paine.Waaagh! » 25 Aug 2015, 13:41 wrote:Bunica-mea zice ”biță”.