Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
in timpul asta in china comunista a anului 2015 jurnalisti sunt judecati si pusi sa marturiseasca in show trials ca au cauzat criza financiara. declaratiile lor bineinteles, fiind difuzate pe televiziunea publica.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Si totusi, este comunism democratic. Pentru ca afli despre asta din presa lor care se difuzeaza dincolo de granite. Daca era doar comunism, nu aflai despre asta decat peste 50-70 de ani, de la copii lor atunci cand le inhumau ramasitele eliberate din inchisoare. Presa = democratie. Baby steps in the right direction!
Oare de ce nu intra repede US/NATO peste ei, cu arma-n dinti, ca sa instaureze democratia, cum fac prin alte locuri? Gandeste-te doar cu cata glorie te poti acoperi zicand "I have given democracy to China!", prin comparatie cu Irak, Afganistan, Libia, Siria etc.
Oare de ce nu intra repede US/NATO peste ei, cu arma-n dinti, ca sa instaureze democratia, cum fac prin alte locuri? Gandeste-te doar cu cata glorie te poti acoperi zicand "I have given democracy to China!", prin comparatie cu Irak, Afganistan, Libia, Siria etc.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- ola small dickie
- Big Daddy
- DarthZombie
- Dremora Lord
Sa nu exageram. Aflam de chestiile astea pentru ca suntem in 2015 si e cvasi-imposibil sa tii o tara sub un glob de sticla, separat de restul lumii. Acum 40 de ani era mult mai usor sa tii o tara izolata fata de cum e acuma. Asa ca in loc sa incerce sa izoleze China, guvernul lor pun perdeaua asta de fum de presa in vazul tuturor. Iar de intrat nu intra nimeni in China cata vreme economia mondiala are nevoie de o China cooperanta, si cata vreme eforturile militare vor fi titanice.McWilliams wrote:Si totusi, este comunism democratic. Pentru ca afli despre asta din presa lor care se difuzeaza dincolo de granite. Daca era doar comunism, nu aflai despre asta decat peste 50-70 de ani, de la copii lor atunci cand le inhumau ramasitele eliberate din inchisoare. Presa = democratie. Baby steps in the right direction!
Nu stiu ce-i mai halucinant, ca au obligat niste oameni sa spuna lucruri precum "eu sunt vinovat de prabusirea bursei chineze pentru ca am facut trolling pe internet; am fost iresponsabil si am crezut ca pot spune orice in mediul on-line" (?!?!?!
?!?!?!) sau ca-si imagineaza ca o sa-i ia cineva in serios.
China nu cred ca are nimic de castigat tragandu-i o Coree de Nord poporului sau, dar e clar ca i-ar duce mintea la asa ceva daca ar fi cazul.

China nu cred ca are nimic de castigat tragandu-i o Coree de Nord poporului sau, dar e clar ca i-ar duce mintea la asa ceva daca ar fi cazul.
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Waaagh!, daca nu ar avea un efect cat de mic, iti dai seama ca nu ar mai incerca stratagema. Ceva clar face chestia asta sa merite; macar cat sa compenseze cat de mult se rade pe seama lor pentru scuzele din categoria "nu am tema pentru ca mi-a mancat-o cainele". Pe acelasi principiu, la scara mai mica, s-ar inchide televiziunile mogulilor din Romania.
7/10 pt trolling. Insa daca ai fost serios, atunci e cea mai mare tampenie pe care ai spus-o pe forumul asta. In 2015.McWilliams wrote:Si totusi, este comunism democratic. Pentru ca afli despre asta din presa lor care se difuzeaza dincolo de granite. Daca era doar comunism, nu aflai despre asta decat peste 50-70 de ani, de la copii lor atunci cand le inhumau ramasitele eliberate din inchisoare. Presa = democratie. Baby steps in the right direction!
Si PCR-ul isi linsa mediatic dusmanii si ajungea stirea dincolo de granite. De cate ori nu era vreo stire sau vrun reportaj de la nu stiu ce mare adunare nationala unde-l beleau pe cate unu?
China face toate prostelile astea televizate pentru chinezi, nu pentru cei din afara tarii. La fel ca Rusia.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Take it easy on McWilliams, e antrenor de tenis, nu expert in politica.
- ola small dickie
- Big Daddy
si analist de box
Marea masa de chinezi, aia care stau cu fundul in sus in lanul de orez, aia care mananca meduze, gandaci si scorpioni, aia care nu ca nu stiu ce inseamna, dar nici n-au auzit de internet, aia cred orice. Cum avem noi romani care cred ca orgasmul e o boala grava, asa au si aia chinezii lor.Waaagh! wrote:ca-si imagineaza ca o sa-i ia cineva in serios.
Care au drept de vot

PS. Chinezii sunt... chinezi. Azi esti acuzat, in puscarie, maine poti fi liderul Chinei, daca-ti joci cartile cum si cand trebuie, si daca ai rabdare. Povestea lui Deng Xiaoping e revelatoare. Prieten la catarama cu Mao, in razboi, lider al Chinei, purjat de doua ori in timpul Revolutiei Culturale, cu copilul aruncat pe geam de la etaj, ramas paralizat, reabilitat, seful sefilor intre '78-'92.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Glumeam. Daca vorbeam serios, scriam de 4 ori mai mult. Ce naiba, chiar nu stii cu cine ai de-a face?sekaba wrote:7/10 pt trolling. Insa daca ai fost serios, atunci e cea mai mare tampenie pe care ai spus-o pe forumul asta. In 2015.
Si PCR-ul isi linsa mediatic dusmanii si ajungea stirea dincolo de granite. De cate ori nu era vreo stire sau vrun reportaj de la nu stiu ce mare adunare nationala unde-l beleau pe cate unu?
China face toate prostelile astea televizate pentru chinezi, nu pentru cei din afara tarii. La fel ca Rusia.
Fuck yeah, was about damn fucking time.
Sorin Oprescu, retinut de DNA
Sorin Oprescu, retinut de DNA
Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei. Oprescu ar fi luat duminica o mita de 25.000 de euro.
NO COVER. ALL MAN.
Interesant ca in urma cu 3 luni consilierul lui personal a fost retinut pentru acelasi lucru - mita/flagrant/arest. Acum i-a venit randul si lui Oprescu.
A disparut butonul de edit?!
Procurori:

Procurori:
btw:În perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înființat în administrația locală din Municipiului București un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituțiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuția acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului București.
Astfel, executantul păstra pentru sine între 30% şi 33% din profitul brut, iar diferența era remisă funcționarilor din cadrul aparatului primarului Municipiului București, cu titlul de mită, un procent de 10% din valoarea contractului fiind cerut pentru inculpatul Oprescu Sorin Mircea.
Concret, membrii grupului, persoane cu funcţii de conducere din cadrul a două instituţii publice din subordinea Primarului Municipiului București facilitau câștigarea contractului, vorbeau cu angajaţii din subordine să accepte documentația de atribuire, precum și să aprobe și dispună efectuarea plății facturilor emise de firmele respective, foarte repede față de momentul facturării, totodată solicitând sume de bani pentru persoane cu funcții de conducere în aparatul Primarului Municipiului București, precum și pentru Primar.

sunt in ceata ... tocmai ce am deschis TVeu si-l vad pe dom' doftor primar luat de mascati si bagat in duba; in acelasi timp un grup ii canta "La multi Ani!" 

Cu cateva ore inainte sa fie retinut am inteles ca a dat un interviu unei jurnaliste in care spunea ca e curat ca lacrima si ca doarme linistit. Ei bine, n-a mai dormit linistit pentru ca la cateva ore dupa aia, tot noaptea, a fost prins de DNA luand mita.
Hotnews vad ca spune ca ar fi vorba de o fosta jurnalista:Apollyon wrote:A disparut butonul de edit?!
btw:
14.36 O parte din banii primiti ca mita in dosarul primarului Capitalei Sorin Oprescu ar fi ajuns la o fosta jurnalista, potrivit unor surse citate de Agerpres.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Yeah, well, si Vasile Avram canta "sa vina DNA-ul" la o masa festiva, iar DNA-ul nu s-a lasat rugat prea mult...
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Oricum ma depaseste total de ce l-au saltat pe Oprescu sambata seara/noaptea. Poate voiau bonus de week-end/noapte.