Forum Nivelul 3

Ce vă place la forum şi site și ce nu (dar mai mult ce vă place). Opinii, sugestii, critici.
TG
Cyberdemon

Re: Forum Nivelul 2

Post by TG »

I kinda like Tapatalk, e cea mai bună modalitate de a citi forumul de la servici.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Cam da. Ce-o sa fac fara Tapatalk, o sa intru ca un animal din browser-ul telefonului?

Ma rog, eu intru de pe desktop cel mai des, nu ar fi o tragedie pentru mine.
I'm livin' in a love shadow
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Am să mă apuc în curând de migrarea către următorul phpbb, care înțeleg că e mai mobile-friendly. Sper să aibă și un dark theme decent.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Jaunty » Fri Jul 31, 2015 5:10 pm wrote:De asemenea, am dezactivat Tapatalk din cauza unei vulnerabilități proaspete pe care nu am acum timp să o peticesc. Mă cam strânge în spate Tapatalk security-wise, nu am încredere în el. Câți dintre voi ar fi deranjați dacă am renunța la el?
Duuuude no!
Tapatalk was like the best thing ever pt citit forumul!
Nu toti avem timp sa intram de pe un pc, astfel ca telefonul mobil e cea mai buna optiune!

Sper sa se poata rezolva cumva ...
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Eu nici nu stiam ce-i aia Tapatalk pana acum. Deci nu folosesc. Intru rar de pe mobil si atunci cand o fac intru cu Mozilla. Am destul timp sa intru de acasa sau de la serviciu. In ambele locatii de pe PC.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

ziadoxvr77y7ifvs.onion is back, i-am pus un mic paravan, sunt curios dacă o să țină.
Cât despre Tapatalk, cum spuneam, vreau să încerc întâi noul phpbb. Dacă e ok și mobile-friendly, Tapatalk devine în mare parte redundant, deci putem scăpa de el. Dacă nu e ok și mobile-friendly, îi voi mai da lui Tapatalk o șansă. Sună bine?
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Haha! Noaptea asta a fost atacată din nou adresa .onion. Am primit în jur de 100 request-uri pe secundă, log-ul are 152 MB. Wow. Oricum, n-a trecut de paravan, atacul a fost orb.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Lol, haters gonna hate. Faza amuzantă acum câteva zile când am dat un search pe Tor și mi-am găsit un post de pe forum. :) Citesc câteva rânduri, mă gândesc că parcă pare cunoscut, and then it hits me, uitasem că avem și .onion.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

:) Cu ce ai căutat? ahmia.fi? Din păcate paravanul va opri crawlerele de-acum încolo. Ar trebui să adăug excepții pentru ele.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu, Torsearch parcă.

Image
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Nu mai merge tapatalk, catastrofa!!! Faceti ceva, va rog!
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Buy a bigger tablet.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Securizati baieti securizati. Intru mai greu pe forumul asta decat intr-o baza de date pentru fisiunea nucleara.
NO COVER. ALL MAN.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Nu sunteti baieti siguri. Doriti sa imi furati informatii. Asa imi zice Mozilla.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Acum cand am intrat pe forum Firefox m-a avertizat ceva cu security. Am reusit sa intru dupa ce am dat in Firefox I Understand the risk si apoi Add Exception linkul forumului.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

La fel se intampla si pe Chrome:
Your connection is not private

Attackers might be trying to steal your information from forum.nivelul2.ro (for example, passwords, messages or credit cards). NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

forum.nivelul2.ro normally uses encryption to protect your information. When Chrome tried to connect to forum.nivelul2.ro this time, the website sent back unusual and incorrect credentials. Either an attacker is trying to pretend to be forum.nivelul2.ro, or a Wi-Fi sign-in screen has interrupted the connection. Your information is still secure because Chrome stopped the connection before any data was exchanged.

You cannot visit forum.nivelul2.ro right now because the website uses HSTS. Network errors and attacks are usually temporary, so this page will probably work later.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Aha, deci asta era. Mie imi zice telefonu doar "SSL Warning! Continue?" Am crezut ca se supraincalzeste cartela SIM, am crezut ca mi se opreste internetul, am crezut ca sunt pus in urmarire am crezut.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu nici macar n-am optiunea de "I understand the risks" in Firefox, a trebuit sa fac pacatul suprem de a folosi Internet Explorer ca sa intru pe aici. Update the certificates and not just for 1 bloody year!

Image
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Scuzați, aveam impresia că mai e timp, uitasem că am generat certificatul în septembrie și că am tras de cei de la lab501 să-l instaleze timp de mai bine de 2 luni. Credeam că prind Let's Encrypt.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Nivelul 2. Locul unde 10 baieti discuta fotbal, politica si laba dar avem nevoie de mai multa securitate decat NASA. gg!
Post Reply

Return to “Sugestii Forum & Site”