Daca nu a iesit faza cu inima (p...zda ma-sii de coronarografie), cica e suspect de cancer la plamani - plus ca are alte 12 boli

Te si gandesti ca oamenii astia furau ca sa aiba bani de tratamente, la naiba...
Traian Băsescu a fost chemat din nou de magistraţi. Parchetul a cerut redeschiderea acestui dosar, după ce în 2007 anchetatorii s-au lovit de imunitatea prezidenţială.
Plângerea a fost înregistrată acum câţiva ani şi vizează o declaraţie prin care fostul preşedinte anunţa că dacă va fi suspendat îşi va da demisia în 5 minute, ceea ce nu a făcut.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
De cutumele si traditiile care nu respecta drepturile si libertatile omului, care sunt misogine, care sunt anti oameni de alta religie sau fara religie, care incalca norme ale secularismului si umanismului? De astfel de traditii si cutume vorbesti? De traditii si cutume ridicate la nivel de ordine sociala si lege in stat? Bravo zombie, iar ai inteles subiectul, ca de fiecare data. Tu poti sa apreciezi si sa lauzi si sa nu critici astfel de cutume si traditii. Ma astept la asta. Eu insa nu. Eu nu le apreciez, nu le laud si le critic vehement oricand am ocazia.DarthZombie wrote:Eu cand eram la scoala si eram intrebat de traditii si cutume ale altor tari in mod clar nu incercam sa ma gandesc la ce ar fi raspuns ola.
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 2 guests