Discutii despre fotbal

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
McWilliams
Self-righteous bastard

Re: Discutii despre fotbal

Post by McWilliams »

Nu, acolo iti cer doar 9 clase terminate.

Maine, poimaine o sa fie suficient sa stii sa scrii si sa citesti. Doua clase mai mult ca trenul.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Aseara au fost meciuri in campionatul italian?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Parcă a jucat Milan, nu mai știu. Poate cineva să confirme?
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

Milan a fost in oras sa serveasca pizza. Quattro stagioni

In other news,
l-au demis pe Rodgers. Era cazul.

Klopp inbound for Liverpool
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Au fost o groaza de meciuri interesante si rezultate neasteptate ieri... ManUtd, Milan, BVB
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ce a fost neasteptat la rezultatul lui BVB, lol?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

M-a pus dracu sa ma uit la ultimele 25 de minute de la meciul cu Finlanda. Vai de capul meu, ce panarame de fotbalisti avem. Nici nu stiu ce a fost mai penibil, faptul ca Romania s-a chinuit cu Finlanda, faptul ca meciul a avut loc acasa la noi in fata unui stadion plin, faptul ca la golul egalizator topaiau de fericire de zici ca luasera Cupa Europeana acasa, faptul ca pe urma omorau timpul desi mai aveau 2 minute ca sa marcheze un gol si sa isi asigure calificarea, sau faptul ca Hoban ne spune pe urma ca suporterii se pot supara pe lipsa de goluri, ca e dreptul lor de platitori de bilet [lol]. Daca in grupa asta penibila te chinui pana in ultimul meci, pai mai bine am desfiinta nationala de fotbal ca facem de rusine turneul Euro daca ne vom califica acolo.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

"Va urma un meci pe viata si pe moarte in Feroe" - comentariul TVR :)

Si acum o saptamana eram pe locul 7 in FIFA rankings :) Ce echipa de penibili - Chiriches, un impiedicat care se viseaza Gica Popescu (lol), Papp, genul care sta perfect demarcat, dar nimeni nu-i da mingea, pentru ca stie ca e cel mai prost din curtea scolii, Sanmartean care fiind mijlocas ofensiv sta langa Chiriches, pe linia de fund, Toje care vesnic are fata de "plange Torje, plangee", Keseru cel epic, Rat si bulevardul care-i poarta numele samd.
Desteptii astia exerseaza vreodata lovituri libere? faze fixe? sau sunt chestii care-i incurca?

@Darth
Chestia e ca primele 20 de minute chiar le-au jucat ca niciodata - agresiv, pressing, ocazii, viteza, parea un galop de sanatate. Plus ca fiind in viteza, nu prea ajungea mingea in zona Chiriches-Papp lol.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Am ajuns sa spunem ca vom avea un meci greu cu Feroe....
Plm ca tot lui Piturca ajungem sa-i multumim daca ne calificam pt alea 7 puncte facute pana a plecat.

Referitor la meci, nu am inteles jocul echipei de cand a venit Iordanescu. Tot trimit mingi inalte si lungi in careul advers de parca ar avea cine sa le dea sau sa le primeasca calumea.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Socant a fost ca Stancu a prins cateva capete, printre palugile finlandeze. O fi fost vreun sut din afara careului din actiune? sau pe poarta?
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Suomi... Perkele...

Nu ca m-ar fi interesat nici macar cat negru sub unghie de meciul lupei mele, dar daca era sa arunc un dram de atentie as fi tinut cu fino-ungricii
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Fedaichine, lasa sportul asta golanesc si pregateste-te sa ne prezinti castigatorul Premiului Nobel pentru Pace, ca acum se face ora.
NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Pai ce nevoie de prezentare are Mama Angela?
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

MC wrote:
Referitor la meci, nu am inteles jocul echipei de cand a venit Iordanescu. Tot trimit mingi inalte si lungi in careul advers de parca ar avea cine sa le dea sau sa le primeasca calumea.
Reminiscențe de pe vremea când Mutu juca la națională. Toate mingile se duceau direct spre el iar dacă era norocos, făcea un dribling și înscria. A doua zi de dimineață toată presa din România se punea în genunchi și îl răsplătea pe Iordănescu pentru geniul său tehnic printr-o sesiune lungă de felație mediatică. Probabil e senil și nu-și dă seama că Mutu nu a mai dat pe la națională de câțiva ani.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

Daca ne calificam, spunea ca l-ar lua in calcul. Sau cel putin asa am inteles eu frunzarind (nu suport altfel) presa sportiva romaneasca. Poate se pregateste deja de turneul final, repeta schemele tactice.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Strategia pentru Feroe-Romania include multe rugaciuni la adresa Greciei. Cam ei sunt singura noastra speranta...
SnipeRulz
Headless Kamikaze

Post by SnipeRulz »

daca nu batem o echipa de amatori (brutari, zidari, pescari bla bla), meritam sa stam acasa.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Nu mai suntem in 92 - jumatate dintre ei joaca in afara, cealalta jumatate sunt profesionisti - prima liga lor e semi-pro, adica nu toti au contracte, sau nu toti traiesc din fotbal si au si al doilea job, dar cei de nationala sunt profesionisti. Ca i-o duce capul, nu ca pe Radoi, sa-si faca niste studii, sa aiba o meserie, sa aiba traiul post-fotbal asigurat, posibil. Dar nu mai sunt brutarii si pescarii de alta data.
Post Reply

Return to “Cafenea”