Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Stokkolm
Dremora Lord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Stokkolm »

Daca il faci cu fata e semnul "peace", e obligatoriu in poze la japonezi. Dar cu dosul palmei e cum a spus Sekaba, o tentativa de gang sign, nu inseamna nimic, e doar un "look at me!".
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Lal. Uratele chinezoaicele.
I'm livin' in a love shadow
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Daca il faci cu fata e semnul "peace", e obligatoriu in poze la japonezi.
Ahegao double peace
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

tnt cand mai vezi vreo unu intreaba ce inseamna.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Parca era o explicatie ca doua degete aratate cu dosul palmei inspre detinatorul degetelor ar insemna "peace!" pentru yankei, insa daca rasucesti mana si face acelasi semn cu doua degete arate cu dosul palmei inspre interlocutor(i), ar insemna "up yours!" pentru britanici.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cand faci semnul spre burta unui cocalar inseamna "Cu astea doua scot ficatul din tine si te bat cu el in cap pana-ti ies manelele din el. Din cap adica."
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Stokkolm wrote:... e doar un "look at me!".
Intru si eu in joc. E posibil sa semnifice existenta a doua aparate reproducatoare la organismul de langa si el si prin asta semnifica faptul ca-i place si pi colo, si pi dincolo. Problem solved. Ola, poti sa dormi linistit.
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Urasc raceala SI medicamentele pentru raceala. 'zda ma-sii, ma indop cu terafluuri, nurofene, faringohotdrinks strepsilsi, aspirine si vitamine c - chiar si cu propoli s- si alte alea. Tot degeaba. Voi ce faceti cand sunteti raciti?
ola small dickie
Big Daddy

dau pe antena3 si uit de raceala pt cateva secunde, dar din pacate nu tine mult. datorita duritatii pt organism il folosesc doar ca tratament soc. cand ma simt mai rau pac 10 secunde antena3
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

... sunt imun deja, am luat prea mult :(
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Doc wrote:... Voi ce faceti cand sunteti raciti?
Incep sa ma dau pe langa persoanele din jurul meu. Macar sa raceasca si ei si sa ma simt si eu bine ca mai sunt si altii ca mine. Beware, zombie apocalypse. Beware!
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Am un pomelnic intreg azi, buckle up.

1) Semintele de floarea-soarelui. Parca mi se pare pacat ca au ajuns sinonime cu grobianismul, avand in vedere ca numai cocalarii scuipa seminte in public. Oare cum s-au stabilit la seminte? De ce seminte de floarea-soarelui? De ce nu alune, fistic (ai face si mai mare mizerie pe jos cu fistic), nuci, goji sau altceva? Semintele de floarea-soarelui sunt excelente pentru sanatate, au un aport ridicat de vitamina E, seleniu si magneziu si sunt delicioase. Mi se pare pacat ca singurul context in care sunt vazute e atunci cand sunt scuipate pe jos in public. Mai mananc si eu seminte de floarea-soarelui, dar intotdeauna in casa, cu doua castroane alaturi: unul pentru seminte, celalalt pentru coji. Ar trebui sa facem o miscare de recuperare a semintelor de floarea-soarelui din pleava societatii si aducerea lor la rangul inalt pe care il merita.

2) Treningul. De cand a devenit acceptabil sa iesi in lume imbracat in trening? Sigur, acum e la moda treningul de culoare gri din bumbac, eventual mulat pe gambe si lasat la cur, dar tot trening e. Tot ca un cacat lenes arati. Dureaza 5 secunde sa iti tragi niste blugi pe tine si sa arati ca o fiinta umana decenta, nu ca unul care a renuntat la toate rigorile societatii in favoarea confortului personal.

3) Oamenii care trec strada de-ampulea, pe unde apuca. Toata lumea o face: barbati, femei, copii, tineri, batrani. Deunazi am vazut o femeie cum trecea strada cu un carucior in care era un bebelus printr-una din cele mai aglomerate intersectii din Constanta. Erau doua treceri de pietoni relativ aproape de ea, in ambele directii de mers. Totusi, a preferat sa se arunce printre masini, cu tot cu bebelus. Why? Dup-aia o ard revoltati la modul "vai, soferii astia nesimtiti".

4) Fesurile alea pe care scrie COCAINA & CAVIAR. Ar fi mai nimerit sa scrie CRETIN & COCALAR. S-ar potrivi mai bine scafarliei celui care o poarta. Fesurile alea sunt un indicator excelent al calitatii unei persoane. Cand te vad cu fes de-ala, imi e clar ca nu avem nimic in comun si ca ar fi preferabil sa te evit. De asemenea, imi e clar ca esti fan manele, Parazitii si BUG Mafia.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

#justconstangelesthings
ola small dickie
Big Daddy

Eu n-am vazut fesuri cu cocaina and caviar. Dar ce e asta? cocaina si caviar? vreo gluma care a trecut pe langa mine? vreun context?
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Cocaina și caviarul sunt două produse asociate în mod tradițional cu depravarea din societatea înaltă, e chiar așa greu de dedus?

Pe mine mă enervează felul în care se îmbracă adolescenții din ziua de azi. M-am săturat de atâția swag boys. Nu pentru că resping tot ce e nou, dar din toate hainele și modelele ca lumea care există ei le-au ales pe cele mai kitchoase. Treninguri cu curul lăsat în jos, blugi cu talie foarte joasă, șepci cu circumferința de 2 metri, adidași înalți gen ghete cu culori și modele extrem de stridente. Toți puleții de 15-18 ani se îmbracă ca Justin Bieber la începutul carierei. Grrrrr.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Da, am aceeasi nedumerire ca si ola aici. Cocaina si caviarul nu prea se "aduna" - una-i pentru disperati, alta-i pentru diletanti.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Whatever, grandpa.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Hai sa muriti voi ca nu intelegeti conexiunea dintre cocaina si caviar. Jesus.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Omg, stop the presses, adolescenții se îmbracă de-ampulea! Cine ar fi crezut?
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Toti ne imbracam penibil cand eram adolescenti.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”