Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Mafio
Hammer Haunt

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Mafio »

Nu face pe deșteptul. Nu a zis nimeni că adolescenții trebuie să fie la patru ace când fumează o țigară în spatele alimentării de lângă liceu, eu mă refeream la trendurile actuale.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Trendurile actuale sunt la fel de penibile ca alea de acum 10 ani.
NO COVER. ALL MAN.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Tu ești la fel de penibil ca acum 10 ani.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Mafio wrote:Whatever, grandpa.
REMEMBER CITADEL
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mafio inca se imbraca penibil.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Penibilul is in the eye of the beholder... Poate blugii sunt la fel de ridicoli pentru un purtator de pantaloni de stofa...

Ma enerveaza convenientele, sclifoselile legate mai ales de imbracaminte. Dumnezeule, cum ma amuza gulerele albe, eventual la costum, cum nadusesc la 45 de grade, vara, sufocati si de cravata. Pentru ca noi asa stim, sa preluam costumatia, dar sa nu preluam si aerul conditionat. Ce-mi place sa fiu liber si neconstrans, in bermude, prin institutiile publice pline de transpirati.
Sau uzantele in legatura cu parul - la noi in firma nu se accepta mustata, barba sau par lung. Say what? lol :)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Se accepta barba, dar nu mai lunga de 2 cm si neingrijita. Desi naiba stie cine sta sa masoare sau sa decida calitatea ingrijirii. Probabil ca este cazul sa solicitam Politia Piloasa.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Poate să fie și mai lungă atâta timp cât e îngrijită. O barbă sârmoasă și rebelă de 2 cm iese mai mult în evidență decât una de 4 care este îngrijită.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mafio wrote:Cocaina și caviarul sunt două produse asociate în mod tradițional cu depravarea din societatea înaltă, e chiar așa greu de dedus?

Pe mine mă enervează felul în care se îmbracă adolescenții din ziua de azi. M-am săturat de atâția swag boys. Nu pentru că resping tot ce e nou, dar din toate hainele și modelele ca lumea care există ei le-au ales pe cele mai kitchoase. Treninguri cu curul lăsat în jos, blugi cu talie foarte joasă, șepci cu circumferința de 2 metri, adidași înalți gen ghete cu culori și modele extrem de stridente. Toți puleții de 15-18 ani se îmbracă ca Justin Bieber la începutul carierei. Grrrrr.
Normal ca e greu de dedus. Ma asteptam la ceva cu mai multa consistenta. Nu ca caviarul si cocaina sunt in mod traditional asociate cu depravarea din societata inalta (?). sunt dezamag.

Mafio vorbind de toti puletii de 15-18 ani si adolescentii contemporani. El are 19 :lol: Nu ai voie inca sa critici tineretul. Mai stai cativa ani.
Waaagh! wrote:Trendurile actuale sunt la fel de penibile ca alea de acum 10 ani.
Exact. Primii 2 ani de liceu m-am dus in trening de fash pana sa-mi dau seama de cocaina si caviar si femei. :(

Sincer eu as vrea sa fiu iar adolescent numai prin prisma vestimentatiei fetelor de liceu din prezent. Cand eram eu isi puneau pe ele un sac de rafie legat la gat la gatul lor. Acum e alta viata. Se imbraca misto.

Si tot n-am inteles care-i faza cu cocaina si caviar.
ola small dickie
Big Daddy

Mama sunt atat de dezamagit de explicatia pt cocaina si caviar. Cum am fost si pt semnul cu 2 degete. Pe vremea mea fazele aveau ceva in spate, ceva mai mult decat explicatiile pe care le-am auzit pe aici. Asa mananca bossi si pula mea e un semn care nu prea inseamna nimic. :(

O sa-mi fac un fes cu omleta cu cascaval in semn de protest :(
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Da, au fost doua posturi bizare ultimele doua.
ola small dickie
Big Daddy

you should know
MC
Dremora Lord

Post by MC »

DarthZombie wrote:Da, au fost doua posturi bizare ultimele doua.
Toate postarile tripletei de aur a forumului in care isi varsa frustrarile despre cum tine unu furculita, despre cum se spune prin unele regiuni"pită"in loc de pâine, despre cum îşi ţin unii degetele in poze, despre cum se imbraca puştanii etc mi se par bizare. Mai ales ca toti trei provin din acelasi oras.
Trebuie sa fii foarte complexat sau sa ai foarte mult timp liber ca sa ajungi sa ai astfel de frustrarii despre ce se intampla prin jurul tau.

On topic: azi urasc postarile de genul acesta de pe forum.
ola small dickie
Big Daddy

Foarte interesant Moldovan numai ca ai dibuit gresit. Astea nu sunt nici frustrari, nici complexe ci niste discutii lejere mai mult la caterinca. Daca tu le percepi asa s-ar putea problema sa fie la tine. Nu stiu cum e la Zalau dar din cate stiu eu si ceilalti constanteni de pe forum nu ne complexam sau frustram din cauza unor caciuli, semne in cluburi si regionalisme. Ar insemna sa ajungem la Palazu Mare.

Also tu facandu-i pe altii complexati e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Moldovan Claudiu se plânge constant că este hărțuit de constănțeni dar, cu toate astea, nu ratează nicio șansă să ne împungă cu bățul. E un caz atât de grav de PTSD încât se trezește în toiul nopții transpirat tot, strângând laptopul la piept și recitându-ne numele. Parcă-l și văd în bucătărie luând masa de prânz și brusc sare ca ars de pe scaun, se bagă sub masă cu laptopul în brațe și ne compune câte o urâtă. Ești ok, amice? Ce-i cu postările astea pasiv-agresive? Tu ești ăla frustrat, nu noi care ne vărsăm niște frustrări prostești pe un topic DEDICAT FRUSTRĂRILOR PROSTEȘTI. Așa că data viitoare înainte să apeși pe butonul de report, nu uita că în ultimele luni tu ai fost cel care ne-a provocat. Noi ne-am plictisit de tine.

Al doilea frustrat notoriu (cu care mai și beau din când în când) ar fi ola small dickie, care nu ezită niciodată să-mi menționeze vârsta când nu are argumente. Am 22 de ani și tu ai 29. Sunt doar 7 ani, nu 20. Mai ai și tu de stat câțiva ani până când poți emite păreri pertinente despre viață și univers. Până atunci hai să nu ne bălăcim în noroi, ok? Te pupicesc.

Plus că știu unde stai.
ola small dickie
Big Daddy

Haha 19 ani. ce ciutan
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Tot n-am inteles care-i faza cu cocaina si caviarul. Sa-mi explice si mie cineva pl0x. Pricep greu si uit repede. Asta e.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Sunt scumpe, le cumperi si te dai mare ca ai bani.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Multumesc. Deci niste decerebrati isi sparg vestigiile neuronale in droguri si mananca ovule de pesti sau ceva de genul -> smekerie.
NO COVER. ALL MAN.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Nu vei fi niciodată la fel de cool ca șaul ăsta:

Image
REMEMBER CITADEL
Post Reply

Return to “Colțul vesel”