Thread cu mici sugestii
Re: Thread cu mici sugestii
Umblu la temă, nu vă speriați.
Eventual încerc și altele. Pe măsură ce modific, spuneți aici ce vă place și ce nu.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Latimea forumului poate sa fie facuta scalabila in functie de rezolutie? Daca da, ar fi o idee excelenta, ca pe moment pe margini sunt doua benzi negre care irosesc din spatiu.
Era cam lăbărțat. Mie-mi place așa, mai compact. Facem poll. 

E destul de ok asa centrat. Se vede bine in rezolutie full hd.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ca sa se inteleaga durerea mea. Iar daca posturile sunt lungi, gen ce a postat McWill cu Oscar-urile, se lungeste inutil postarea imho. Dar zic si eu ca Poll-ul e solutia buna, daca nu iese cum vreau eu vad eu cum lucrez la vechiul script de widefix si tot mi-l fac cum vreau eu, lol 
le: acum vad ca imaginea asta e taiata de bara neagra, lol.

Spoiler:

- ola small dickie
- Big Daddy
Nu ar fi mai bine ca numele utilizatorilor sa fie deasupra avatarelor si sa fie un pic mai mari?
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cred ca fac eu ceva gresit sau butonul de "view the lastest post" nu functioneaza asa cum l-a vrut Domnul. Acum doar te duce la inceputul topicului (cum nu sunt prea multe posturi, nu stiu daca e pagina 1 a topicului sau ultima pagina).
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
@McWilliams: îmi bat capul cu asta de ceva vreme.
@world: am activat mai multe teme și am să mai adaug. Le puteți schimba fiecare-n parte în User Control Panel -> Board preferences -> My board style.Eu unul prefer Artodia. Nvm, tot la DarkFx am rămas. Am rezolvat și cu imaginile tăiate.
LE: sarcasm tags added
@world: am activat mai multe teme și am să mai adaug. Le puteți schimba fiecare-n parte în User Control Panel -> Board preferences -> My board style.
LE: sarcasm tags added
- DarthZombie
- Dremora Lord
Pe tema default inca sunt taiate imaginile din spoilereJaunty wrote:Am rezolvat și cu imaginile tăiate.
Spoiler:

Pe tema default n-ar mai trebui să apară tăiate. Încearcă Ctrl+F5.
Diferența? Click the sarcasm.
Diferența? Click the sarcasm.
Si pana la urma cum fac sa imi vina notificarile pe mail? Ca sa dea naiba daca m-am prins.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Clicked the sarcasm
)
Nu mai apar taiate, acum sunt limitate de acele margini. Daca vreau sa le maresc [ca de aia am imagezoom] se maresc doar pe verticala. I'll start tinkerink with the old widefix

Nu mai apar taiate, acum sunt limitate de acele margini. Daca vreau sa le maresc [ca de aia am imagezoom] se maresc doar pe verticala. I'll start tinkerink with the old widefix
Spoiler:

Jaunty, putem avea DarkFX, insa cu latimea de la prosilver pls? Imi place ca forumul sa fie intins pe toata latimea paginii insa albul asta e deranjant...
User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Posting Defaults (meniul din stanga) -> Notify me upon replies by defaultCimitri wrote:Si pana la urma cum fac sa imi vina notificarile pe mail? Ca sa dea naiba daca m-am prins.
Spoiler:

@Cimitri: chiar dacă faci ce ți-a spus DreadWing, s-ar putea să nu primești e-mail-uri de fiecare dată. Ați văzut că forumul folosește o adresă gmail. Mă așteptam să nu-mi facă probleme tocmai Gugălu', dar primesc o mulțime de mesaje cum că ”Delivery to the following recipient failed permanently”. Ăsta e și motivul pentru care n-am activat confirmarea conturilor prin email. Când o rezolv, vă spun.
@RaptoR: Am să fac două variante de DarkFX, una cum e acum și alta cu lățime 100%.
@RaptoR: Am să fac două variante de DarkFX, una cum e acum și alta cu lățime 100%.
XOXO, u da best!Jaunty wrote: @RaptoR: Am să fac două variante de DarkFX, una cum e acum și alta cu lățime 100%.
Mariti timpul de editare al posturilor. Nu stiu cat e acum, insa e foarte mic. Eventual lasati nelimitat, pentru ca cei care fac diverse thread-uri care necesita asta sa-si poata grupa chestiile in primul post
24 de ore, parcă așa era înainte, nu?
Jaunty wrote:@RaptoR: Am să fac două variante de DarkFX, una cum e acum și alta cu lățime 100%.
LE: script-ul nu mai e. Acum există tema DarkFX Wide. Vedeți User Control Panel -> Board preferences -> My board style
- brutalistu
- Hammer Haunt