Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
Waaagh!
Forum Warlord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by Waaagh! »

Asa e. Eu sunt forever uncool. Forever lost. Last exit for the lost. :(
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mahdi wrote:Nu vei fi niciodată la fel de cool ca șaul ăsta:

Image
Acum cativa ani am venit seara acasa infometat si am bagat niste icre facute in casa direct cu lingura dintr-un castron ca nenea din imagine. M-am trezit noaptea si timp de o saptamana am borat si zacut in pat. Acum sunt iar in relati bune cu icrele. Dar doar cu icrele comune facute cu ceapa. Alea negre sau de manciuria nu-mi plac.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Singurele chestii care îmi stârnesc cu adevărat scârba sunt mierea și gemul. Mierea pentru că bunică-miu avea stupi la periferia Constanței și când mergeam cu el îmi băga în gură câte două-trei linguri pline. Iar gemul nu îl suport din cauza unor brânzoaice fierbinți cu gem (gemzoaice? nu știu exact cum să le zic, erau făcute ca niște brânzoaice numai că erau umplute cu gem în loc de brânză) pe care le-am mâncat cu poftă când eram prin clasa a opta. Nu știu exact ce s-a întâmplat, dar după ce am înfulecat două gemzoaice cu poftă am borât două zile non stop. Mă ridicam din pat, boram. Mă întindeam după sticla de apă, boram. Mă întreba maică-mea ce fac, boram. Îmi suna telefonul, boram. Mă uitam la ceas, boram. Eram ca în scena aia din Family Guy. La un moment dat ajunsesem atât de disperat încât nici nu mă mai chinuiam să mă duc la baie, ieșeam direct în curte și boram la poartă. Dup-aia mi-am revenit, brusc. Problema e că acum până și mirosul de gem îmi stârnește un gag reflex.

Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Azi urasc profesorii mai tampiti ca elevii. De exemplu la geografie: "sistemul solar este format din Soare, planete, sateliti naturali, meteoriti si stele". Am spus ca o fi gresit profa' din neatentie sau ceva, pana cand o da iar in bara: "din cate stim, doar Pamantul are atmosfera" si alte prostii ca astea. Pana la finalul anului ajung mai prost decat eram inainte daca o continua asa...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ce ne-a zis-o Mogâldan Claudiu la toti constantenii lacheti de pe forum sambagp00la.

Ontopic: Azi urasc faptul ca sunt constantean si am fost facut din vorbe digitale de prim-avocăţoiul coclet cu BMW al Zalaului care stie exact cate masini din fiecare marca circula prin Zalau. :(
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Voi nici macar n-aveti ulita comunala, ce sa mai vorbim de bolizi. Parlitilor.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

De cand au "scapat" de Mazare, numarul bolizilor din Constanta s-a injumatatit. In schimb, tot mai multi purtatori de fesuri "Shrimps & Methamphetamine" sunt vazuti acum facandu-si poza cu garajul lui Mazare.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Mafio wrote:.... nici nu mă mai chinuiam să mă duc la baie, ieșeam direct în curte și boram la poartă. Dup-aia mi-am revenit, brusc. ....

De aici eu deduc ca ai curtea(poarta) mai aproape decat baia. WTF? Te duceai la vecinu'? ii faceai vreo bucurie :D:D
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Soarecu wrote:Azi urasc profesorii mai tampiti ca elevii. De exemplu la geografie: "sistemul solar este format din Soare, planete, sateliti naturali, meteoriti si stele". Am spus ca o fi gresit profa' din neatentie sau ceva, pana cand o da iar in bara: "din cate stim, doar Pamantul are atmosfera" si alte prostii ca astea. Pana la finalul anului ajung mai prost decat eram inainte daca o continua asa...
Dementii nu trebuie contrazisi :) Aveam in liceu la istorie o profa care nota cantitatea. Daca scriai la lucrare doua pagini asezat, frumos, luai 7,8. Daca scriai orice, cat mai labartat, 6-7 pagini luai 10. A facut un coleg testul asta, a povestit cum i s-a defectat frigiderul, cum a mutat oalele la un vecin, ce a vazut la TV samd. S-a dus cu lucrarea de 10 la director, degeaba, s-a ingropat toata povestea, ca era in varsta, venea pensia, ce ne trebuie noua istorie samd.

Unde sunt acum aparatorii dascalilor care explicau chestii gen "un profesor se pregateste enshpe ore ca sa predea la clasa numai si numai chestii inteligente"?
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

De aici eu deduc ca ai curtea(poarta) mai aproape decat baia. WTF? Te duceai la vecinu'? ii faceai vreo bucurie :D:D
Camera mea este exact lângă ieșire. Până la baie am de traversat o sufragerie și un hol destul de lung.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Asta-i munitie de calibru mare. Inb4 "ai casa de asistat".
Doc wrote: Unde sunt acum aparatorii dascalilor care explicau chestii gen "un profesor se pregateste enshpe ore ca sa predea la clasa numai si numai chestii inteligente"?
Aici. E LIMPEDE CA FRUNTEA PORCULUI CA DACA UNUL E DEZAXAT TOTI CEILALTI SUNT CU ORDINE DE MARIME MAI RAU. :lol:

Gata, am inchis si problema asta. Ce urmeaza?
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Doc wrote:
Soarecu wrote:Azi urasc profesorii mai tampiti ca elevii. De exemplu la geografie: "sistemul solar este format din Soare, planete, sateliti naturali, meteoriti si stele". Am spus ca o fi gresit profa' din neatentie sau ceva, pana cand o da iar in bara: "din cate stim, doar Pamantul are atmosfera" si alte prostii ca astea. Pana la finalul anului ajung mai prost decat eram inainte daca o continua asa...
Dementii nu trebuie contrazisi :) Aveam in liceu la istorie o profa care nota cantitatea. Daca scriai la lucrare doua pagini asezat, frumos, luai 7,8. Daca scriai orice, cat mai labartat, 6-7 pagini luai 10. A facut un coleg testul asta, a povestit cum i s-a defectat frigiderul, cum a mutat oalele la un vecin, ce a vazut la TV samd. S-a dus cu lucrarea de 10 la director, degeaba, s-a ingropat toata povestea, ca era in varsta, venea pensia, ce ne trebuie noua istorie samd.

Unde sunt acum aparatorii dascalilor care explicau chestii gen "un profesor se pregateste enshpe ore ca sa predea la clasa numai si numai chestii inteligente"?
Incredibila istorisire. Dinamiteaza de la temelie tot sistemul de invatamant. Bulverseaza! Nu credeam ca este posibil asa ceva dar iata ca Doc ne-a relatat. Unde sunt acum aparatorii profesorilor? Unde? UNDE? UNDE SUNTETI BAAAAAAAAAAAAAA
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Au fugit la baie.
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Enervante reclamele cu Giga-wiki (sau ceva de genu) si cu Serban - aia cu Morosanu si cu vietnamezu de la MasterChef. Parca s-au intors in anii 90, la "v-am prins, vrajitoarelor".
ola small dickie
Big Daddy

in fiecare dimineata ma streseaza la culme muia prezentatorului de pe digi24. injur singur prin casa cand mai arunc un ochi pe tv

Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Credeam ca sunt singurul care simte nevoia sa-l pocneasca pe dubios.
NO COVER. ALL MAN.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Compenseaza duduia
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Parca au schimbat si duduia cu una de calitate mai indoielnica, dar dupa cum bine se stie, aproape orice duduie e mai buna decat nicio duduie.
NO COVER. ALL MAN.
Spadasin
Headcrab

Post by Spadasin »

Profesoarele batrane. 9 din 10 sunt scorpii.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu le-am avut mereu la degetul mic p-alea.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”