Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
RaptoR
Mad Scientist

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by RaptoR »

Same here. Alea tinere aveau o multime de admiratori. Ii faceai uneia in varsta ochi dulci si era aranjat.
Mai aveti de invatat...*hifives Waaagh*
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Le spui ceva de genu': ce bine era pe vremea ailalta, macar se facea scoala. Si incep cu morala de 45 min si gata ora sau la noi asa se intampla cel putin :D
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

hifive nigga

Cea mai mare performanta a mea in domeniu a fost prin clasa a 11-a, in care scapam de la orele de matematica pentru a face tot soiul de prostioare administrative in office. Primeam la schimb note decente la teste la care nu stiam nimic si m-am ales si cu masaj la umeri de cateva ori ca i s-a parut ca arat cam stresat.
NO COVER. ALL MAN.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Cred că am văzut faza aia în I.Fucked.My.Teacher.XXX.DVDRiP.XviD-DivXfacTory.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Ceva asemanator cu Waaagh! mi s-a intamplat anul trecut cand dupa ce am castigat un concurs m-a scos profa de romana la masa.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Inca n-am reusit sa fiu scos la masa de vreo femeie. Soarece, esti un bos. Hifive.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Eu am avut un coleg care a trecut pe la fostul nostru liceu la vreun an dupa ce am intrat la facultate. Nu stiu cum a reusit, dar a ajuns sa fie mangaiat duios pe piept de fosta noastra profa de engleza (care parea candidata buna pentru titlul de "doamna alcoolica cu 3 pisici") spre groaza profei de mate care era in trecere pe acolo. Needless to say, omul nu a mai pasit acolo niciodata dupa intamplarea asta.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Sintagma "mancatorii de mici" folosita cu sens peiorativ, pentru a descrie diversi indivizi cu gusturi simple si fara educatie. Mi se pare ca micii sunt tarati pe nedrept in aceasta mocirla. Ce au micii? Sunt deliciosi. Ar trebui sa-mi fie rusine acum ca-mi plac micii? Fut nu. Love that shit. Da-mi cinci mici fierbinti, trei felii de paine, un carton si o baltoaca de mustar ieftin si sunt in al noualea cer. Can't tell me nuthin'.

Also, faptul ca in secolul XXI nu avem o metoda mai ieftina si mai accesibila de a-ti corecta vederea in afara de a purta pe muian bucati slefuite de sticla prinse intre ele cu sarme. Ce cacat e asta, epoca de piatra?
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Shau, exista interventii laser pentru corectarea vederii since like forever.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Dar nu e ieftina.
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Probabil ca la stat mai poti deconta in functie de afectiune sau stiu eu, asta daca nu te deranjeaza riscul sa-ti faca aia o gaura in creier cu laserul. Oricum, ochelarii sunt ok, iti protejezi ochii si arati inteligent. Don't be a mole, wear the fuckers.
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Interventiile laser "estetice"-ca sa scapi de ochelari- nu se deconteaza. Numai niste chestii specifice, gen dezlipiri de retina samd. se deconteaza. 500-800 Euroi.
Ideea de baza e sa-ti alegi niste ochelari care sa se potriveasca cu fataul. De exemplu, asa NU: http://mpfm.ralucaneagu.eu/2015/09/12/a ... i-emanuel/
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

chestr0ny wrote:Sintagma "mancatorii de mici" folosita cu sens peiorativ, pentru a descrie diversi indivizi cu gusturi simple si fara educatie. Mi se pare ca micii sunt tarati pe nedrept in aceasta mocirla. Ce au micii? Sunt deliciosi. Ar trebui sa-mi fie rusine acum ca-mi plac micii? Fut nu. Love that shit. Da-mi cinci mici fierbinti, trei felii de paine, un carton si o baltoaca de mustar ieftin si sunt in al noualea cer. Can't tell me nuthin'.
Dar esti de acord ca indivizii cu ceafa lata au gusturi simple si sunt lipsiti de educatie, au o parere infatuata despre sine si devin agresivi cand le sunt puse la indoiala calitatile? Ei bine, care crezi ca e cauza cefei late? E chiar consumul de mici. Si alte tari au grasii si obezii lor, dar le ei grasimea se depune prin alte parti ale corpului. Explicatia e simpla.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cauza cefei late sunt cartofii prajiti cu paine, a orezului cu paine, a orice cu paine si multa bere ieftina. Dieta proteica cu mici nu ingrasa :)
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

I can vouch for that! Am 75 kg la 2.04 m. Si, vorba aia de aur, fara un gratar-doua pe saptamana nici nu ma dau jos din pat.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

lol, explicatia tine de constitutia si metabolismul fiecaruia + tipul exercitiilor fizice daca e cazul, la unii se depune pe cur, la altii pe ceafa. La fel cum unii nu se pot ingrasa niciunde nici daca servesc mici cu bere pana borasc precum calul din Jane Austen's Mafia
MC
Dremora Lord

Post by MC »

chestr0ny wrote:Sintagma "mancatorii de mici" folosita cu sens peiorativ, pentru a descrie diversi indivizi cu gusturi simple si fara educatie. Mi se pare ca micii sunt tarati pe nedrept in aceasta mocirla. Ce au micii? Sunt deliciosi. Ar trebui sa-mi fie rusine acum ca-mi plac micii? Fut nu. Love that shit. Da-mi cinci mici fierbinti, trei felii de paine, un carton si o baltoaca de mustar ieftin si sunt in al noualea cer. Can't tell me nuthin'.

Sintagma "cocalar cu BMW" folosita cu sens peiorativ, pentru a descrie diversi indivizi cu gusturi simple si fara educatie. Mi se pare ca marca asta de masini e trasa pe nedrept in aceasta mocirla. Ce au BMW-urile? Sunt masini grozave. Ar trebui sa-mi fie rusine acum ca am BMW? Fut nu. Love that shit.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

^you tried!

BMW-ul e o alegere, cu micul te nasti.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

:cry:
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Eu mananc cat un sat intreg, mici, mcdonalts, KFC, bag in mine toate rahaturile, cola, kebab, etc si beau bere. Am 55 de kile. Nu am probleme medicale, i checked.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”