Nu poti sa le ai pe toate. Macar ai BMW.MC wrote: Fut nu.
Chestii pe care le urasc azi
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Chestii pe care le urasc azi
Same here, doar ca am cu 10 kile (si berea) in minus.RaptoR wrote:Eu mananc cat un sat intreg, mici, mcdonalts, KFC, bag in mine toate rahaturile, cola, kebab, etc si beau bere. Am 55 de kile. Nu am probleme medicale, i checked.
Ce inaltime ai?RaptoR wrote:Eu mananc cat un sat intreg, mici, mcdonalts, KFC, bag in mine toate rahaturile, cola, kebab, etc si beau bere. Am 55 de kile. Nu am probleme medicale, i checked.
♪
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu am avut 48 la inaltimea lui, deci nu-i mai plange de mila 

and?rdo wrote:plm cam putine kile pt inaltimea ta
Nu obosesc, fac ocazional sport (fotbal, un pic de padel, ies cu bicicleta, etc) si nu am probleme cu oboseala. Boli nu am fiindca am facut diverse controale, la insistentele parintilor care intrasera la griji. Sanatos tun. I like being skinny

n-am zis-o ca pe ceva rau, pur si simplu esti sub limita normala
si eu sunt cam skinny
si eu sunt cam skinny

♪
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dar ce te faci atunci cand vantul bate in directia opusa directiei tale de mers?
E aerodinamic, vantul trece pe langa el.
@MC
Cand vad un BMW in oglinda, de regula e de ala vechi, 15 ani cel putin, negru, care fumega peste tot, cu cocalar de Strehaia la volan, care are carnet dar nu stie sa scrie - sau poate n-are deloc, cu numere de Bulgaria, fara asigurare, care se viseaza noul Schumi, si vrea sa o demonstreze pana nu i se termina benzina, ca a bagat de 20 de lei. Normal ca intri in panica cu asa dihanie in spate.
Damblaua tiganilor mai la 45-50 de ani sunt Mercedesurile, si damblaua cocalarilor cu ceva bani mai multi decat cocalarii-BMW-de 500 de euro sunt Audiurile A6, sau pe aici, care sunt in jur de 1000 de euroi in Germania.
@MC
Cand vad un BMW in oglinda, de regula e de ala vechi, 15 ani cel putin, negru, care fumega peste tot, cu cocalar de Strehaia la volan, care are carnet dar nu stie sa scrie - sau poate n-are deloc, cu numere de Bulgaria, fara asigurare, care se viseaza noul Schumi, si vrea sa o demonstreze pana nu i se termina benzina, ca a bagat de 20 de lei. Normal ca intri in panica cu asa dihanie in spate.
Damblaua tiganilor mai la 45-50 de ani sunt Mercedesurile, si damblaua cocalarilor cu ceva bani mai multi decat cocalarii-BMW-de 500 de euro sunt Audiurile A6, sau pe aici, care sunt in jur de 1000 de euroi in Germania.
Bine, tu esti si cu vreo 20 de ani mai tanar ca theropodul in cauza.Soarecu wrote:Same here, doar ca am cu 10 kile (si berea) in minus.RaptoR wrote:Eu mananc cat un sat intreg, mici, mcdonalts, KFC, bag in mine toate rahaturile, cola, kebab, etc si beau bere. Am 55 de kile. Nu am probleme medicale, i checked.

NO COVER. ALL MAN.
Stai putin, vrei sa spui ca sunt oameni de 45 de kile?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
si eu sunt subponderat, nu-i bai, problemele intervin insa daca ai norocul sa mai tavalesti vreo gagica
Erm... am tavalit destule gagici si n-am avut probleme 
La ce te referi?

La ce te referi?
insuratule, apai dara ar trebui sa iau notite, intre noi asa, skinny boys fara destula vlaga
Pot fi cu 20 de ani mai tanar, multi de varsta mea au peste 55 de kile.Waaagh! wrote:Bine, tu esti si cu vreo 20 de ani mai tanar ca theropodul in cauza.Soarecu wrote:Same here, doar ca am cu 10 kile (si berea) in minus.RaptoR wrote:Eu mananc cat un sat intreg, mici, mcdonalts, KFC, bag in mine toate rahaturile, cola, kebab, etc si beau bere. Am 55 de kile. Nu am probleme medicale, i checked.
Tocmai am precizat ca nu am probleme cu vlaga, tin la tavalealatnt wrote:insuratule, apai dara ar trebui sa iau notite, intre noi asa, skinny boys fara destula vlaga

- ola small dickie
- Big Daddy
Lui RaptoR inca i se scoala penisul. In caz a trecut pe langa careva mesajul discutiei.
Invidiosule
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Pe RaptoR mi-l imaginez in reclama aia tembela (care nu-i placea lui ola si o amintea pe un alt topic) la pufuleti/biscuiti de nu-stiu-care, romanesti, care atrageau masculul-alfa de liceu din calea primul sarut. Doar ca in versiunea in care RaptoR este pus sa aleaga intre "a bucket of pussy" si "a bucket of ribs".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY