Discutii despre fotbal
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discutii despre fotbal
Eu, la scoala, cand imi adresa profesorul o intrebare la care nu stiam raspunsul ziceam nu stiu si ma asezam inapoi in banca contempland cum si cat ar fi raspuns McWilliams in locul meu.
Gen care-i capitala ungariei?
ola small dickie: nu stiu
McWilliams: da ok, pertinenta intrebare dar oare e atat de pertinenta cum am crede? si cine ar crede? Eu? dvs domnule profesor? restul colegilor? ministrul invatamantului? iata chestiuni la care consider ca trebuie mai intai sa raspundem. plus, cum se face mai exact fasolea batuta? dar o capitala? cum apare o capitala?. ok, capitala ungariei dar de fapt ce e aceea o capitala? cand s-a instaurat acest concept? ce-i ungaria? sa va dau o comparatie ca sa intelegem mai bine mai intai conceptul de capitala. cand joc warhammer am eu contextul de gameplay benefic spre a ma lansa cu o comparatie din joc din care sa intelegeti ce e aceea o capitala? nu, nu-l am. sa va dau alt exemplu, eu mai particip la sedintele locatarilor de bloc. putem spune ca biroul administratorului unde platim intretinerea e capitala. iar restul de apartamente reprezinta celelalte orase. o comparatie valabila din punct de vedere administrativ. ca sa intelegem mai bine. oare cand se da drumul la caldura anul asta? parca era necesar sa avem 6 zile consecutive de temperaturi sub 7 grade? dar de ce 7 grade. eh asta e alta chestie interesanta. imi aduce aminte de povestea aia cu fata babei. ca sa intelegeti mai bine o sa va compar povestea cu fata babei cu un episod din las fierbinti
Gen care-i capitala ungariei?
ola small dickie: nu stiu
McWilliams: da ok, pertinenta intrebare dar oare e atat de pertinenta cum am crede? si cine ar crede? Eu? dvs domnule profesor? restul colegilor? ministrul invatamantului? iata chestiuni la care consider ca trebuie mai intai sa raspundem. plus, cum se face mai exact fasolea batuta? dar o capitala? cum apare o capitala?. ok, capitala ungariei dar de fapt ce e aceea o capitala? cand s-a instaurat acest concept? ce-i ungaria? sa va dau o comparatie ca sa intelegem mai bine mai intai conceptul de capitala. cand joc warhammer am eu contextul de gameplay benefic spre a ma lansa cu o comparatie din joc din care sa intelegeti ce e aceea o capitala? nu, nu-l am. sa va dau alt exemplu, eu mai particip la sedintele locatarilor de bloc. putem spune ca biroul administratorului unde platim intretinerea e capitala. iar restul de apartamente reprezinta celelalte orase. o comparatie valabila din punct de vedere administrativ. ca sa intelegem mai bine. oare cand se da drumul la caldura anul asta? parca era necesar sa avem 6 zile consecutive de temperaturi sub 7 grade? dar de ce 7 grade. eh asta e alta chestie interesanta. imi aduce aminte de povestea aia cu fata babei. ca sa intelegeti mai bine o sa va compar povestea cu fata babei cu un episod din las fierbinti
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu cand eram la scoala si eram intrebat de traditii si cutume ale altor tari in mod clar nu incercam sa ma gandesc la ce ar fi raspuns ola.
Sunt convins ca postul ala a fost scris deja de McWilliams undeva pe forum, ola doar i-a dat copy-paste. Prea autentic sa fie facatura.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Probabil ca o sa scriu si asa ceva, peste vreo 10-15 ani. Pe moment, insa, este doar niste rahat marca ola. Adica de marca, la pret de obraz subtire, comercializat cu surle si trambite, insa care tot nu poate sa ascunda faptul ca tot rahat este.
Cam ca rezultatele Milan-ului din ultima vreme, amirite?
Cam ca rezultatele Milan-ului din ultima vreme, amirite?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- DarthZombie
- Dremora Lord
Milan mai are echipa de fotbal?
phpBB [media]
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Auzi, frate TG, eu stiu ca bodoganeai acum cateva zile ca sunt primul poftit la ban daca fac off-topic; tu cu ce contribui aici, te rog?
Turcia s-a calificat direct, din grupa Olandei, lol - ungurii la baraj 

- DarthZombie
- Dremora Lord
A fost super dramatic, nu numai ca in ultimele 3 meciuri turcii i-au batut pe olandezi, cehi si islandezi, dar la ultimul meci trebuia sa bata Kazahstan pe Letonia ca sa ajunga Turcia direct la Euro.
Dar ungurii nici nu aveau pretentia de mai mult. Desi acum 4 ani credeam ca sunt capabili de mai mult cu noua generatie, ei mai mult de locul asta de baraj nu cred ca sunt in stare.
Dar ungurii nici nu aveau pretentia de mai mult. Desi acum 4 ani credeam ca sunt capabili de mai mult cu noua generatie, ei mai mult de locul asta de baraj nu cred ca sunt in stare.
E cu atat mai amuzant deoarece in weekend presa din Ungaria s-a milogit de Spania sa bata Ucraina prin urmatoarea declaratie de dragoste:
Cred ca vor mai adauga 4 ani la cei 44, haha
Spoiler:
„Iubită națională a Spaniei, drag popor spaniol:
44 de ani. Atât timp a trecut pentru ca naționala maghiară de fotbal să aibă iar șansa de a participa la un Campionat European. Cheia pentru acest succes - atât de așteptat de tot poporul, înăuntrul și în afara frontierelor țării - în parte stă în mâinile naționalei spaniole.
Țara noastră a îmbogățit istoria fotbalului spaniol, grație lui Laszlo Kubala și Ferenc Puskas, legende ale Barcelonei, respectiv Real Madrid.
În schimb - făcând apel la prietenia hispano-ungară - nu vă cerem decât un meci fără înfrângere în fața Ucrainei luni seară. Astfel, ne rămân posibilitățile intacte de a ajunge la Europene fără a juca baraj.
Ungaria are șansa să revină la Euro după 44 de ani. Spania a câștigat al doilea European în 2008, la 44 de ani de la primul. Doar o întâmplare? Nu credem, dar luni credem cu toții în naționala Spaniei.
Pentru voi este o ”simplă” partidă, pentru noi, bucuria unui întreg popor!
Viva Espana! Vamos Hungria!”
44 de ani. Atât timp a trecut pentru ca naționala maghiară de fotbal să aibă iar șansa de a participa la un Campionat European. Cheia pentru acest succes - atât de așteptat de tot poporul, înăuntrul și în afara frontierelor țării - în parte stă în mâinile naționalei spaniole.
Țara noastră a îmbogățit istoria fotbalului spaniol, grație lui Laszlo Kubala și Ferenc Puskas, legende ale Barcelonei, respectiv Real Madrid.
În schimb - făcând apel la prietenia hispano-ungară - nu vă cerem decât un meci fără înfrângere în fața Ucrainei luni seară. Astfel, ne rămân posibilitățile intacte de a ajunge la Europene fără a juca baraj.
Ungaria are șansa să revină la Euro după 44 de ani. Spania a câștigat al doilea European în 2008, la 44 de ani de la primul. Doar o întâmplare? Nu credem, dar luni credem cu toții în naționala Spaniei.
Pentru voi este o ”simplă” partidă, pentru noi, bucuria unui întreg popor!
Viva Espana! Vamos Hungria!”
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ah, you're only saying that because it's true! Ungurii, insa, sunt cei care ne-au inscris jumatate din golurile primite. Noua: echipa cu cea mai buna aparare din aceste calificari. Deci au ceva talent. /joke
Seeded: Bosnia and Herzegovina, Ukraine, Sweden, Hungary
Unseeded: Denmark, Republic of Ireland, Norway, Slovenia
Unseeded: Denmark, Republic of Ireland, Norway, Slovenia
♪
Norvegia - Ungaria la barajul pt CE 2016.
Celelalte meciuri:
Suedia - Danemarca
Bosnia - Irlanda
Ucraina - Slovenia
Celelalte meciuri:
Suedia - Danemarca
Bosnia - Irlanda
Ucraina - Slovenia
♪
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Umbla vorba prin targ ca, la un meci amical intre Inter si AC, primii au folosit echipa de tineret si tot au batut la seniorii celor din urma. Da' fiind amical, incerc sa ma abtin de la a face misto de ola. Pentru prea mult timp.
Astia in zi de UCL au ajuns sa joace trofeul berlusconi
- ola small dickie
- Big Daddy
Nuuuuuu....fa misto. ia sa vedemMcWilliams wrote:Umbla vorba prin targ ca, la un meci amical intre Inter si AC, primii au folosit echipa de tineret si tot au batut la seniorii celor din urma. Da' fiind amical, incerc sa ma abtin de la a face misto de ola. Pentru prea mult timp.
De la un punct incolo e naspa sa faci misto. Nu trebuie sa joci pe cadavre. Lasati Milanu sa moara. 

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
am zis mcwiliams nu voi! mie imi place doar caterinca lui. si a lui zombie, si aia e smechera