Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
ola small dickie
Big Daddy

Re: Awesome Fails

Post by ola small dickie »

Doc wrote:Spune ca ai migrene, ca te doare spatele, plus ca ai cosmaruri noaptea, nu mai poti sa dormi - per total esti puternic afectat. Si cere in puii mei despagubiri firmei de asigurari a aluia care a fost de vina - cu cat ai dosarul mai beton cu chestii complet necontrolabile, cu atat castigi mai mult. Eventual contacteaza o firma specializata gen http://www.cede.ro/

Tumnezeule, voi chiar nu va stiti drepturile?

Andreea Paul Vass, epic fail:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-205 ... ?nomobile=
ha ha ha ha ha. doamne fereste

but wait for it....wait for it.....
McWilliams wrote:Marvas, hate to break it to you, insa Doc avea dreptate.
DarthZombie wrote: Dar acuma vorbind serios, macar banii pe produsele irosite sa le recuperezi. Nu-i o avere, dar principiul in sine conteaza. .
:lol:

fucking level forums. doc, mcwilliams and zomb everybody! they are here every friday nightt! Dont miss them!

si s-ar putea sa mai avem un guest star surpriza....un anume avocat din vestul tarii...nu plecati inca...ally mcbeal-ul zalaului doamnelor si domniloooooor

PANA LA CEDO MARVAS! FOR ZA YOGURT!
MC
Dremora Lord

Post by MC »

De fapt vei fi dezamagit. :D
Si inca odata te rog sa te mai uiti pe un atlas geografic.

Cat despre ce a patit marvas nu pot sa spun decat ca a fost foarte norocos ca a scapat nevatamat.
Despagubiri de la societatile de asigurari nu e chiar atat de simplu sa iei. Iti trebuie nervi tari si cunostinte solide de legislatie sa te iei la tranta cu ei, dar daca o faci corect ai mari sanse de izbanda.

In plus nici eu nu i-as ierta nici pt un leu. Am vazut destule cazuri de-a dreptul tragice cand vine vorba de platit pt diverse daune.
Gen la unu i-a fost furata masina din Baile Felix (din parcarea hotelului unde a fost cazat) iar cei de la compania de asigurari unde avea casco i-au spus ca nu platesc pt ca e posibil sa-si fi inscenat furtul pt a primi banii pe masina. Cica asteapta finalizarea dosarului penal deschis in rem (cu autor necunoscut), iar apoi vor plati. Ca orice dosar penal cu autor necunoscut a fost "uitat" aproape 2 ani prin sertare pana omul s-a decis sa actioneze in instanta. Sigur ca pana la urma dupa alti 2-3 ani de procese si-a recuperat suma (vreo 35.000 de euro), dar doar pt ca a existat o hotarare judecatoreasca definitiva in acest sens.

Mai stiu un caz cu unu caruia i-a "luat-o casa la vale" cu tot cu terenul de sub ea. Era vorba de 280.000 de euro prejudiciu. Nu va spun cat s-a judecat pt a primi banii (oricum nu a primit atata).

So, cum ii prind cum ii fvt. Nu am mila fata de companiile de asigurari.

Dar in cazul lui marvas chiar cred ca nu merita (pt nervii si timpul lui desigur) sa se ia la tranta cu aiguratorul.
ola small dickie
Big Daddy

de ce? trebuia sa zic nord vest?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Pai nu?
Sunt la 100 si ceva de km de granita cu Ucraina si la 160 de km de granita cu Ungaria si tu ma pui in vest
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

marvas wrote:un deodorant a disparut complet.
Politia si pompierii nu au reusit sa il gaseasca?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

:lol: Ultimele pagini mi-au facut dimineata. Ma simteam naspa dar acum am ras bine. Thx.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

din pacate am observat ca lipseste abia a doua zi. Organele au fost prompt informate si au inceput cercetari pentru a fi gasit. O organizatie non-guvernamentala s-a oferit sa imprastie postere prin oras pentru a facilita gasirea flaconului.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

MC wrote:Dar in cazul lui marvas chiar cred ca nu merita (pt nervii si timpul lui desigur) sa se ia la tranta cu aiguratorul.
Subscriu, nu merita sa-ti faci nervi cu idiotii aia de la asigurari pt 10 oua si un deodorant.

Just let it go, man! :D :lol:
ola small dickie
Big Daddy

Deodorantul era cu bila?
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Pe mine m-a șters o mașină când eram prin clasa a 11a și mi-am scăpat telefonul din mână. S-a ciobit un pic colțul din dreapta sus. Mi-l amintesc și acum, clar precum o zi luminoasă de Aprilie, un Nokia C3 proaspăt scos din cutie. Șoferul a oprit mașina, și-a cerut scuze și s-a oferit să mă scoată la un suc, dar am refuzat. Abia acum am realizat că am fost fraierit. Dacă aș fi avut acces pe vremea aia la cunoștințele lui Doc din domeniul asigurărilor, până acum aș fi depășit cu brio trauma evenimentului și m-aș fi scufundat într-o cadă plină cu bani. Ce înseamnă să nu-ți cunoști drepturile și să nu abuzezi de ele cu prima ocazie.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Ce fraier esti. Eu in locul tau obtineam bani de iphone nou, bani pentru curatat geaca, despagubiri pentru ca inca eram traumatizat a doua zi la scoala si am luat 2 la Istorie pentru am raspuns la intrebarea "Cand a domnit Vlad Tepes?" cu "ieri, cand veneam de la scoala, mi-a ciobit un pic coltul din dreapta sus" si, evident, suspendarea permisului, talonului, buletinului si abonamentului de la biblioteca al soferului. Asa faceam eu. Ma rog, nu neaparat eu. Dar daca eram om de marketing asa faceam.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
ola small dickie
Big Daddy

Mafio wrote:Pe mine m-a șters o mașină când eram prin clasa a 11a și mi-am scăpat telefonul din mână. S-a ciobit un pic colțul din dreapta sus. Mi-l amintesc și acum, clar precum o zi luminoasă de Aprilie, un Nokia C3 proaspăt scos din cutie. Șoferul a oprit mașina, și-a cerut scuze și s-a oferit să mă scoată la un suc, dar am refuzat.
Cred ca te-a acrosat un pedofil.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

^ beat me to it
ola small dickie
Big Daddy

E o metoda de a agata a lor. Te julesc putin cu masina si apoi te invita la un suc
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Așa l-am cunoscut pe chestr0ny.
ola small dickie
Big Daddy

eu pe sekaba
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu inteleg de ce va agitati, am spus ca sunt constient ca suma nu-i mare, dar marvas era impotriva ideii de a cere despagubiri pentru ca "nu i se cuvenea" cand de fapt i se cuvine bine-merci asa ceva. Vorbim de o firma de asigurari, nu e ca si cum marvas ar fi imoral cerand bani de la o firma care cu situatii d-astea se ocupa. Dar ma rog, shitpostingul nu tine cont de asta, stai asa sa vorbesc pe limba potrivita:

PENIS :lol: :lol:
ola small dickie
Big Daddy

cere despagubiri pt 2 iaurturi si un deodorant

Image

asa se cuvine

as face un meme cu avatarul lui zombie si astea dar nu-l gasesc pe net mare :(
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

- Alo, buna ziua, firma de asigurari X? Da, va sun in legatura cu un accident grav in care am fost implicat ieri.
- Dumnezeule! Spuneti-mi, ce ati patit?
- Aveam o sacosa cu oua si niste iaurturi si s-au spart, cum facem sa-mi recuperez banii pe ele?
- ...
I'm livin' in a love shadow
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

"e imoral sa cer despagubiri unei firme de asigurari pentru niste daune provocate" suna la fel de ridicol.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”