Awesome Fails
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Awesome Fails
Cata vreme nu vorbim de daune morale, da.
si cine a zis asa ceva? Eventual am zis ca e imoral sa inventez niste simptome si sa cer despagubiri pe seama lor.DarthZombie wrote:"e imoral sa cer despagubiri unei firme de asigurari pentru niste daune provocate" suna la fel de ridicol.
Ouale si iaurtul sunt niste victime colaterale insignifiante atat in accident cat si in discutia asta. Discutia era despre simptomele propuse de Doc.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Gigele Marvas, tu cunosti faptul ca pana si in serialele proaste ale yankeilor exista notiunea de a te judeca "pe un dolar"? Adica din principiu sau doar pentru niste scuze oficiale.
Perfect de acord: in situatia ta, nu face daraua cat ocaua. Dar ideea in sine pe care o propusese Doc (ma rog, una din ele - ca cealalta era sa infloresti) era ca poti cere daune. Ah, ca din punctul tau de vedere ti se pare moral sau imoral sa le ceri, asta nu decid eu - moralitatea este ceva propriu unei fiinte rationale (si nu asa cum isi doreste ola prin alte locuri, o moralitate standardizata si gravata in piatra). Insa dreptul de a solicita daune exista. Ca orice drept, poti sa ti-l exerciti sau nu; insa nu poti pretinde ca nu-l ai.
Perfect de acord: in situatia ta, nu face daraua cat ocaua. Dar ideea in sine pe care o propusese Doc (ma rog, una din ele - ca cealalta era sa infloresti) era ca poti cere daune. Ah, ca din punctul tau de vedere ti se pare moral sau imoral sa le ceri, asta nu decid eu - moralitatea este ceva propriu unei fiinte rationale (si nu asa cum isi doreste ola prin alte locuri, o moralitate standardizata si gravata in piatra). Insa dreptul de a solicita daune exista. Ca orice drept, poti sa ti-l exerciti sau nu; insa nu poti pretinde ca nu-l ai.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Da marvas, eu nu știu de ce tot insiști atât că nu e moral să ceri daune. Post după post o ții cu treaba asta, ba că nu e moral, ba că nu ai dreptul. Nu puteai și tu să zici nu că vrei să ceri daune pentru niște iaurturi vărsate. ERA AȘA DE GREU BĂ MARVAS?
McWilliams inca nu a scapat de spectrul lui ola small dickie. Inca il invoca in fiecare post. Candyman! Candyman! Candyman!
I'm livin' in a love shadow
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Asta pentru ca Ola are prostul obicei sa aiba pareri fixe in absolut orice mediu, problema, situatie sau spectru. Un fel de Antena 3, daca vrei - indiferent cat de rahat ti se pare opinia, este prea vocala si prea vizibila pentru a fi ignorata. Asa ca stii ca, daca faci apel la acea opinie, lumea intelege pe unde vrei sa te plasezi. Prin comparatie.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu am idei fixe. Sunt un om foarte muabil si pregatit de a intelege si discuta idei. Dar tu de obicei ai pareri pe care le consider stupide si un mod de a le exprima pe care il consider precar. De aceea de obicei fac misto de tine sau le combat fara a mai face misto. Si din aceste actiuni ti se pare ca am idei fixe. Am idei fixe in legatura cu tine, asta da. Dar poti sa ma faci sa ma schimb fata de tine. Desi nu cred ca reusesti. Cheers!
Si tu, ca si in acest topic, de obicei reusesti sa te plasezi excelent.
Ma bucura ca te ajut la asta.
McWilliams wrote: Asa ca stii ca, daca faci apel la acea opinie, lumea intelege pe unde vrei sa te plasezi. Prin comparatie.
Si tu, ca si in acest topic, de obicei reusesti sa te plasezi excelent.

M-am râs bine.ola small dickie wrote:Nu am idei fixe. Sunt un om foarte muabil si pregatit de a intelege si discuta idei.
A lua orice idee cu care nu esti de acord precum si pe cel care a emis-o în zeflemea. A posta (în 80% din cazuri) one linere în care nu faci altceva decat sa iei la penis în stilu-ţi caracteristic fără să vii cu argumente pertinente scuzându-te apoi "că e o idee atât de proastă că nici nu merită efortul de a răspunde cu argumente serioase", nu se numeşte că eşti "pregatit de a intelege si discuta idei".
Poate nu îţi dai seama de atitudinea ta, dar nu mi se pare că eşti o persoană care e pregătită să accepte idei cu care nu e neapărat de acord.
- ola small dickie
- Big Daddy
Fa o diferenta Moldovan Claudiu. E foarte subtila chestia dar poate reusesti sa o observi. Este, totusi, o diferenta intre a nu fi de acord cu o idee si a o considera stupida. Get it? Sunt dispus sa port dialoguri pe diferite idei chiar daca nu sunt de acord cu ele. Nu sunt dispus sa discut serios prea mult cand consider ca ideile expuse sunt stupide. Get it?
Nu suna deloc ridicol, in abstract. Devine incredibil de ridicol cand concretizezi afirmatia pe trei oua sparte. E ca si cum i-as eu five lei lui loldovan ca sa faca break dance, statul roman n-ar merge pana-n panzele albe ca sa impoziteze venitul respectiv iar voi ati sari toti de fund in sus ca hîăăăăă nu stiu ce.
Edit: fml, missed have a page of posts. asta era reply pentru zombi. Aici:
Edit: fml, missed have a page of posts. asta era reply pentru zombi. Aici:
DarthZombie wrote:"e imoral sa cer despagubiri unei firme de asigurari pentru niste daune provocate" suna la fel de ridicol.
NO COVER. ALL MAN.
A face misto de interlocutor e parte integrala dintr-o discutie civilizata. Pentru ca o opinie sa merite combatuta prin argumente trebuie sa se ridice la un anumit nivel minim de competenta.
A face misto de interlocutor nu e parte dintr-o discutie civilizata nicaieri. Eventual doar aici pe forum.Stokkolm wrote:A face misto de interlocutor e parte integrala dintr-o discutie civilizata. Pentru ca o opinie sa merite combatuta prin argumente trebuie sa se ridice la un anumit nivel minim de competenta.
Interactionez zilnic cu multi oameni prin natura meseriei si de multe ori se intampla sa nu fiu de acord cu ce spune interlocutorul, ba chiar poate mi se par niste tampenii colosale, dar pt asta nu il iau la misto, ci ii explic pozitia mea civilizat.
Daca esti un om inteligent stii cum sa combati orice opinie indiferent cat de pertinenta sau nu ti se pare. Asta fara sa faci misto de interlocutor.
Daca esti un om inteligent stii ca nu orice iese pe gura sau din degetele cuiva e o opinie. Desi, parca ma repet, am mai discutat deja asta.
Si ma rog, partea amuzanta e ca si daca faci asta, si accepti orice voma ca opinie, ce te faci in situatiile cand ai oameni care contra-argumenteaza chestii ce nu au fost niciodata mentionate? Intregi discursuri si wall of text-uri bazate pe nimic, iar apoi se mira ca in loc sa ii contrazici ii iei la misto? Nu incurajez asta ca moderator, dar ca user, mi se pare singura modalitate rationala de a te comporta. Doar nu ai sa discuti cu vantul.
Si ma rog, partea amuzanta e ca si daca faci asta, si accepti orice voma ca opinie, ce te faci in situatiile cand ai oameni care contra-argumenteaza chestii ce nu au fost niciodata mentionate? Intregi discursuri si wall of text-uri bazate pe nimic, iar apoi se mira ca in loc sa ii contrazici ii iei la misto? Nu incurajez asta ca moderator, dar ca user, mi se pare singura modalitate rationala de a te comporta. Doar nu ai sa discuti cu vantul.
Stokk a pus problema la un mod foarte general.
Ma rog, eu raman la opinia mea ca atunci cand iei la misto pe cineva discutia o ia la vale si nici unul din interlocutori nu se va mai lua in serios ci va incerca sa ii raspunda celuilalt in aceeasi maniera
Ma rog, eu raman la opinia mea ca atunci cand iei la misto pe cineva discutia o ia la vale si nici unul din interlocutori nu se va mai lua in serios ci va incerca sa ii raspunda celuilalt in aceeasi maniera
Daca o persoana are in fata toate elementele necesare sa isi formeze o opinie corecta, puse pe tava doar sa uneasca punctele, dar alege sa le ignore si persista intr-o opinie gresita... Ei bine... Nu pot invata pe cineva sa gandeasca. Tot ce poti face e sa-i tragi metaforic o palma si sa speri ca o sa se trezeasca.
doar ca oamenii nu prea mai au rabdare sa asculte ca sa-si creeze opinii. Toata lumea are deja o parere formata (din ce au vazut si citit din alte surse) si fiecare isi accepta propria parere ca pe un adevar absolut. Chiar si aici pe forum nu prea exista emitatori si receptori, doar emitatori, in sensul ca mai mult vorbim decat ascultam.
Cred ca asta e si unul dintre motivele pentru care a scazut activitatea forumului. Nimeni nu mai are de invatat de la altii, fiecare stie deja cum sta treaba.
Eu de exemplu am invatat in ultimele zile ca ar trebui sa fiu mai pe faza cu firmele de asigurari daca patesc vreodata vreo nefericire (chiar daca nu mi se pare ca e cazul pentru asta in situatia in care am fost).
Cred ca asta e si unul dintre motivele pentru care a scazut activitatea forumului. Nimeni nu mai are de invatat de la altii, fiecare stie deja cum sta treaba.
Eu de exemplu am invatat in ultimele zile ca ar trebui sa fiu mai pe faza cu firmele de asigurari daca patesc vreodata vreo nefericire (chiar daca nu mi se pare ca e cazul pentru asta in situatia in care am fost).
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu, oamenii au plecat de pe forum pentru ca atmosfera a devenit tot mai tensionata fara sa se faca nimic la momentul potrivit.
Iar in ce priveste "invatatul de la altii", primul care ar trebui sa faca asta e insusi ola. El nu doar ca vede lucrurile in alb si negru, dar nu concepe ca lucurile sa existe in afara spectrului asta. Initial isi facea de cap pe un singur topic dar cu timpul s-a intins pe tot forumul, mereu are ceva de spus si mai ales niste mostocaraie de impartasit tuturor. Si la posturile astea va veni cu un lung sir de misto-uri in care ii va face prosti sau mai stiu eu cum pe detractori, pentru ca asa stie el sa se manifeste. Like clockwork.
Iar in ce priveste "invatatul de la altii", primul care ar trebui sa faca asta e insusi ola. El nu doar ca vede lucrurile in alb si negru, dar nu concepe ca lucurile sa existe in afara spectrului asta. Initial isi facea de cap pe un singur topic dar cu timpul s-a intins pe tot forumul, mereu are ceva de spus si mai ales niste mostocaraie de impartasit tuturor. Si la posturile astea va veni cu un lung sir de misto-uri in care ii va face prosti sau mai stiu eu cum pe detractori, pentru ca asa stie el sa se manifeste. Like clockwork.
mi-am dat cu parerea despre o posibilitate, dar inca o data adevarul absolut mi-a fost livrat fara sa ramana loc de targuiala. Dupa cum ziceam mai sus, mereu ceilalti stiu mai bine cum sta treaba.DarthZombie wrote:Nu, oamenii au plecat de pe forum pentru ca atmosfera a devenit tot mai tensionata fara sa se faca nimic la momentul potrivit.
Nu m-am referit doar la Nivelul 2, aici oricum eram putini de la inceput. Exodul a inceput de pe LEVEL.
Ultimele pagini din topicul asta imi aduc aminte de discursul de la finalul lui MGS2
https://i.imgur.com/jswxMum.jpg
https://i.imgur.com/jswxMum.jpg