Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
marvas
vrășmaș mârșav

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by marvas »

jos cenzura, jos cu moderatorii basisti de pe Nivelul 2!
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Oamenii se straduisera, pusesera linkuri, incercasera. Pacat de eforturile lor. Nu intelegeau prea bine ce postasera, dar totusi... sa le strivesti corola de minuni...
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Doc wrote:Cauta prin Recycle Bin, pe acolo a trimis Cristan demografiile care nu convin.
Nu la Recycle Bin, ci am facut un thread separat. Pe care, apropo, va invit sa-l folositi daca mai aveti de discutat despre televiziuni, si sa lasati topicul de politica pentru... politica.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

De unde atatea memes cu Mihalache dormind la Yalta sau in Barlogul Lupului?

Image
Image
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

A adormit la o intalnire cu sarbii :)

http://www.mediafax.ro/politic/imagini- ... o-14854927

Buna idee, Cristan :)
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Cred ca principalul motiv pentru care s-ar uita o persoana cu studii superioare la A3 e amuzamentul in fata penibilitatii. Cam ca in cazul interviurilor lui Gigi Becalli. Si alea aduc audienta. Ca sunt unii ca Doc care cred sincer ce aud pe acolo si sunt imuni la dejectii e cu atat mai amuzant, probabil trebuie sa fii genul de om care crede ca si wrestling-ul e pe bune.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Poate crezi prost. Poate aia cu studii superioare care nu se uita la A3 sunt absolventii de Spiru Haret. Ca numar cam pe acolo sunt. Sau sunt aia tinuti in facultate pentru ca plateau taxele. Sau poate sunt inadaptatii, somerii cu diploma, miile de absolventi de drept, de exemplu. Samd. Tz tz tz, cum ne putem da cu parerea.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Cristan wrote:
Doc wrote:Cauta prin Recycle Bin, pe acolo a trimis Cristan demografiile care nu convin.
Nu la Recycle Bin, ci am facut un thread separat. Pe care, apropo, va invit sa-l folositi daca mai aveti de discutat despre televiziuni, si sa lasati topicul de politica pentru... politica.
Numai ca acele discutii aveau legatura directa cu politica. Ca nu vorbeam despre MTV si Discovery. Acum o sa se vorbeasca politica la noul topic despre televiziuni pt ca discutia era despre antena3, discutie ce cade natural si constant in politica.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

A mai fost suspectat si anterior in dosarele mineriadei si de fiecare data s-a dat neinceperea urmaririi penale
Last edited by rdo on 21 Oct 2015, 11:34, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

Curatenia din Romania nu uita si evenimente istorice. Foarte bine! Este foarte bine ca pe Iliescu il prind in viata astfel de evenimente, similar cu Visinescu sau Ficior. Varsta nu este o scuza. Ma bucur ca Iliescu este pus dintr-o postura juridica si probabil penala in fata evenimentelor sinistre fata de care eu sincer cred ca nu are nicio remuscare.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Nu va ambalati aiurea, nu cred ca o sa pateasca ceva.
E greu de dovedit pe linie de cauzalitate directa relatia intre ordinele date de Iliescu si ce au pus in practica armata/politia/jandarmeria in zilele alea.
ola small dickie
Big Daddy

Eu sunt optimist. Nu stim de acum deznodamantul dar macar e bine ca exista o astfel de stire.
ola small dickie
Big Daddy

Ecaterina Andronescu este o doamna sensibila. Sensibila mai ales la auzul cuvantului mita. Recent i-au dat lacrimile instant cand a fost intrebata de mita, fiind invitata la Digi24. Din fericire, poate trece usor peste aceasta trauma, cu o prezenta in studiourile Antenei 3 acolo unde de fiecare data rade de-i cad ochelarii la glumele de mare finete ale lui Mircea Badea, Mugur Ciuvica si restul. Acolo nu o intreaba nimeni de mita. Ce noroc pe ea ca are aceasta gasca distractiva unde se poate destinde.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

^ Nu e prima oara, a mai repetat scena in Parlament si la alte doua televiziuni.

In other news, avocatii adevarului lovesc din nou: WikiLeaks publishes CIA chief's personal info
WikiLeaks on Wednesday published personal information of CIA Director John Brennan after a brazen hack attack of the top spy's personal email account.

Though all of the documents predate Brennan's time in the Obama administration and reveal no classified data, information such as Social Security numbers, passport numbers and addresses of his family and associates is causing great concern within the agency.

Among the documents released online is Brennan's incomplete SF86, a questionnaire federal employees must fill out in order to gain security clearance. Along with personally identifiable information, this document includes personal information about his health, criminal history, questions about whether he's used drugs and associations with foreign governments.
The hackers, who claim to have illegally accessed Brennan's personal server last week, are believed to have supplied WikiLeaks with this information and are threatening to release more documents.

WikiLeaks tweeted late Wednesday afternoon that it planned to release more emails from Brennan.

"Tomorrow we continue our @CIA chief John Brennan email series, including on US strategy in Afghanistan and Pakistan. #AfPak #CIA," the group said.
Merita un Oscar pentru asta.
ola small dickie
Big Daddy

Nu sunt un cunoscator in WikiLeaks si fenomene asemanatoare. De aceea intreb: Wikileaks si alti robin huzi contemporani se ocupa cumva si de China, Rusia, Coreea de Nord etc?
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Nu i-am vazut sa se ocupe de alte parti ale lumii, de cele mai multe ori tinta este SUA. S-a pozitionat impotriva SUA in conflictele din Orientul Mijlociu, la fel cum au luat partea Coreei de Nord in scandalul cu Sony.

Legat de asta:

ola small dickie
Big Daddy

Atunci poate apara niste interese ale unor entitati care imi repugna teribil. Cred ca daca ar exista niste robin huzi autentici si liberi si eroi ai internetului tintele principale ar trebui sa fie altele sau macar mai diversificate. Asa imi miroase doar a ceva ce poate ar face un hacker pentru rusi, chinezi, nord coreeni.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

ola small dickie wrote:Nu sunt un cunoscator in WikiLeaks si fenomene asemanatoare. De aceea intreb: Wikileaks si alti robin huzi contemporani se ocupa cumva si de China, Rusia, Coreea de Nord etc?
Am fost și eu curios. E simplu să afli. Deschizi https://wikileaks.org/. În stânga ai arhiva 2006-2010 împărțită (nu foarte bine) pe țări, printre care și cele despre care vorbești. Vezi și https://wikileaks.org/wiki/Category:Countries. Într-adevăr, cele mai multe leak-uri provin din țări vestice, ceea ce mi se pare firesc. Nu ar trebui să mire pe nimeni că un site scris preponderent în engleză și blocat în China, Coreea de Nord, etc (nu știu dacă și în Rusia) primește mai multe contribuții de la „robin huzi” care trăiesc în societăți mai libere și a căror limbă nativă este engleza, sau care măcar scriu într-o limbă cu caractere latine. Dacă aș fi chinez, probabil nu aș auzi nimic despre WikiLeaks și nici nu aș putea accesa site-ul. Chiar dacă aș afla despre WikiLeaks, nu știu dacă aș fi motivat să le trimit chestii. Oricum mi-ar fi mult mai greu să o fac decât îi este unui american sau european.

Still, cine vrea să contribuie la traduceri poate să o facă. Cine are informații de trimis poate să o facă.

Există și http://ruleaks.net/ pentru ruși, dar nu știu dacă e legitim.
ola small dickie
Big Daddy

Pe mine ma mira. Argumentul tau pt faptul ca sunt mai multe dezvaluiri din tarile vestice nu ma convinge. Pot fi dezvaluiri multe din China, Rusia, Coreea de Nord chiar daca acolo situl este inaccesibil. Informatiile nu sunt doar pt ei, informatiile sunt pt toata planeta. Daca eram Assange imi propuneam ca in urma actiunilor mele sa fiu haituit de servicii chineze, rusesti, nord coreene. Nu (doar) de americani. Asta daca vroiam sa servesc un serviciu umanitatii. Altfel....te lauda Putin si Ecuadorul.

La ce scop ne foloseste ca stim date personale ale sefului CIA?

Pana la urma eu m-as rezuma doar la o observatie. Wikileaks fac mai multe dezvaluiri despre USA decat despre Rusia, China, Coreea de Nord. Ceea ce e un fact. Ok. De aici incolo sunt supozitii ale noastre, motivatii si cauze presupuse de noi. Nu pot contura cu adevarat intentiile WikiLeaks. Dar acest site are o calitate care imi displace. Observatia de la inceput.
Post Reply

Return to “Cafenea”