am editat
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Ai pus linkul cu femeia in albastru, articol pe care doar ce-l citisem si eu, si mi s-a parut interesant sa prezint cam cum era situatia atunci. N-am contrazis pe nimeni, si minune, nici macar dedicatia n-a fost ironica - a fost o relatare neutra au unor chestii traite de mine, de familia mea, de cercul de cunostinte - de societate, in mare. Asa s-a trait mineriada 90 atunci. A fost un eveniment istoric pe care eu l-am trait si unii de pe forum nu, sau erati prea mici.Mafio wrote:Câteodată am impresia că vă contraziceți doar de dragul de a vă contrazice
Daca ma simt jignit de inca o intepatura din gama "mai vorbim cand iti faci buletin hahahah"? Deloc. O glumita simpla de la un om simplu. De ce sa ma supar? Tu te vei simti jignit daca te trimit sa iei primul vapor catre Pula Mea? Hehehe.Doc wrote: @Chester
"Nimeni nu a fost afectat de revolutie si mineriade, in afara de aia morti, aia raniti si toate rudele lor."
Unde a scris Will chestia asta? sau pur si simplu ne demonstrezi live cam ce si cat reusesti tu sa intelegi din niste texte relativ simple? te jignesc daca te intreb daca ai terminat scoala generala?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests