Eu sunt placut surprins de grafica, m-am uitat doar la thumbnail-uri nu am stat sa analizez detaliul texturilor, ma refer la mood, la design-ul lumii din joc. Nu mai e maroniu verzuiul ala monoton din Fallout 3, parca mai arata a Fallout 1/2 transpus in 3D.
Oricum cred ca o sa fie foarte sucky la gameplay, e un joc facut pentru publicul american, cu abordarea tipic player-centrica probabil dusa la extrem de data asta, din ce am auzit pana acum. Stilul Bethseda e ca jucatorul sa fie tratat de npc-uri ca un zeu, tot universul se invarte in jurul lui, nimeni nu e in stare sa isi lege sireturile daca nu vine the chosen one sa i le lege in schimbul unui quest reward grosolan.
"Hai ba, voi chiar va asteptati la chestii foarte obiective si inteligente din partea companiilor astea uber mega <consacrate> de gaming news / stuff ?"
Apoi m-am gandit: poate ca este sau poate ca nu este primul 1st person rpg pe care IGN il joaca, dar daca pentru un cititor este pentru prima data cand aude de un astfel de joc? Chiar si eu, da, am jucat TES, Fallout 3 etc... dar tot nu stiu daca trebuie sa ma astept la aceleasi lucruri si in Fallout 4
Deși timpul nu prea e de partea mea, prima impresie a fost un fel de more of the same, cu un sistem mult mai ok de modelare pentru fățăul personajului.
Ce mă enervează în continuare este că, precum în 200x, 199x și în 2015 trebuie să fii o stafie care plutește prin peisaj. Dacă nu era 1st person, nu m-ar fi deranjat. Ai PhysX, havok, whatever și tot nu ești în stare să încropești o dinamică de animație și deplasare decentă... nu că ar fi asta în top 20-ul așteptărilor mele pentru un RPG/aRPG, dar dacă tot zicem că e cu imersiune și prin ochii lui Dudă, hai să ne străduim, măcar la a treia iterație 3D, să iasă ceva mai acătări.