phpBB [video]
Awesome Fails
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Re: Awesome Fails
Am testat OculusRift ca parte a unui demo oferit bancii la care lucrez. Nu stiu ce dobitoc de la dezvoltare produse si servicii a crezut ca exista un viitor in OR dpdv bancar, dar m-am bucurat ca am petrecut undeva la 40 de minute cu ochelarii/castile pe nas, platit fiind. Cine-ar fi ghicit ca se mai intampla si minuni pe lumea asta?!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Iti dai seama ca e ceva defect cu tine atunci cand asociezi pastele cu un forum de calculatoare.
Trecand peste asta. Cum e? O sa merite?McWilliams wrote:Am testat OculusRift ca parte a unui demo oferit bancii la care lucrez. Nu stiu ce dobitoc de la dezvoltare produse si servicii a crezut ca exista un viitor in OR dpdv bancar, dar m-am bucurat ca am petrecut undeva la 40 de minute cu ochelarii/castile pe nas, platit fiind. Cine-ar fi ghicit ca se mai intampla si minuni pe lumea asta?!
- ola small dickie
- Big Daddy
Momentul ala cand joci Heroes3 pe o plansa unde se poate castiga daca omori nu stiu ce monstru. Rise Of The Phoenix plansa. Te dezvolti misto, Necromancer, pierzi timpul cu un vecin stresant dar pana la urma il rezovli. Totul merge bine, te pregatesti sa descoperi si sa ataci noi teritorii foarte increzator in propriile puteri si primesti mesajul. Game Over. Un alt lache defeated the monster. Good game!
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Demo-ul n-avea nici in clin, nici in maneca cu domeniul bancar/financiar.
Avea niste versiuni de genul Jurassic Park, Cosmos, Orchestra Simfonica etc. Un fel de cinema X-D prin casti care ofera imersiune si prin video, si prin audio... Este interesant, nu zic nu. Dar cred ca am vazut suficiente chestii similare via jocuri cat sa nu fiu in limba de impresionat cum a fost cazul altora din banca (altfel, persoane de o varsta apropiata cu mine). Si nici n-am suferit de "withdrawal" - adica sa fiu defazat de realitate cand mi-am dat jos castile dupa cateva zeci de minute. Amatorii, lol.
Unde mai pui ca erau destui care o ardeau cu "asta este viitorul in entertainment". Ceea ce probabil ca este adevarat. Adica, la naiba, a fost adevarat cand a venit vorba de televizior - entertainment la botul calului, cu calul stand in cur si nemiscand nimic decat degetul pe telecomanda. Insa daca vrei sa profiti de ce ofera OR, trebuie sa te si MISTI! Ori daca te gandesti la comercializarea acestui produs pentru publicul larg, asta presupune fie o camera speciala pentru Oculus, fie un fel de treadmill-echivalent. Este un gimmick interesant, nu zic nu, in special cand intoarcerea capului spre o directie si focalizarea inspre acea directie devine un fel de "select button" (sau orice altceva doreste programul rulat sa fie - zoom in, interact, plot point etc.). Insa doar atat. Greu de integrat intr-un mod "en masse" in entertainment-ul de astazi (video games, movies, music etc.), aproape imposibil in domenii "serioase" (pana la urma, ce?, o sa autorizezi transferuri de bani catre plod/o sa iti platesti factura la gaze din priviri, cu o casca de RoboCop pe teasta, pentru ca doua click-uri sunt mult prea obositoare/consumatoare de timp?!)
Avea niste versiuni de genul Jurassic Park, Cosmos, Orchestra Simfonica etc. Un fel de cinema X-D prin casti care ofera imersiune si prin video, si prin audio... Este interesant, nu zic nu. Dar cred ca am vazut suficiente chestii similare via jocuri cat sa nu fiu in limba de impresionat cum a fost cazul altora din banca (altfel, persoane de o varsta apropiata cu mine). Si nici n-am suferit de "withdrawal" - adica sa fiu defazat de realitate cand mi-am dat jos castile dupa cateva zeci de minute. Amatorii, lol.
Unde mai pui ca erau destui care o ardeau cu "asta este viitorul in entertainment". Ceea ce probabil ca este adevarat. Adica, la naiba, a fost adevarat cand a venit vorba de televizior - entertainment la botul calului, cu calul stand in cur si nemiscand nimic decat degetul pe telecomanda. Insa daca vrei sa profiti de ce ofera OR, trebuie sa te si MISTI! Ori daca te gandesti la comercializarea acestui produs pentru publicul larg, asta presupune fie o camera speciala pentru Oculus, fie un fel de treadmill-echivalent. Este un gimmick interesant, nu zic nu, in special cand intoarcerea capului spre o directie si focalizarea inspre acea directie devine un fel de "select button" (sau orice altceva doreste programul rulat sa fie - zoom in, interact, plot point etc.). Insa doar atat. Greu de integrat intr-un mod "en masse" in entertainment-ul de astazi (video games, movies, music etc.), aproape imposibil in domenii "serioase" (pana la urma, ce?, o sa autorizezi transferuri de bani catre plod/o sa iti platesti factura la gaze din priviri, cu o casca de RoboCop pe teasta, pentru ca doua click-uri sunt mult prea obositoare/consumatoare de timp?!)
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Am primit pe contul de munca un mail cum ca as fi castigat o excursie la munte. Mail-ul are si un fisier atasat: 58gaylord.zip
Lucky me.

I'm livin' in a love shadow
Eu am primit odata un mail ca am castigat 600000 de lire sterline, cu conditia sa le trimit detalii despre contul meu bancar. La mine "dezamagirea" a fost mai mare 
LE: Totusi 58gaylord? Asta ar putea fi incadrata in SWAG stuff si troll level +1000

LE: Totusi 58gaylord? Asta ar putea fi incadrata in SWAG stuff si troll level +1000

Wtf. Am dat intamplator peste asta. Uwe Boll ar fi mandru.
Cu toate astea este ani lumina peste primul film Hitman.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
Ieri la serviciu jucam Championship Manager 01 02. Incepusem de cateva zile sezonul. Inainte de terminarea programului decid sa copiez cele 2 salvari pe un stick ca sa mai joc acasa. Dau copy salvarilor, bag stickul, nu observ ca laptopul nu a detectat stickul, intru pe D (fara sa realizez, crezand ca intru pe stick) unde aveam salvarile si dau paste. Dupa cateva secunde de copiat observ ca salvarile erau deja unde le copiam eu. Mi se pare ciudat. Decid sa le sterg pe toate si sa le copiez din nou. Si am sters salvarile de pe D. Si am ramas fara ele.
Finutz.
Finutz.
Its ok, le poti recupera.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
- ola small dickie
- Big Daddy
M-a sunat FAN Courier ca daca sunt acasa maine ca am de primit un colet. Dar eu nu astept niciun colet. Am intrebat de la cine sau de la ce e si n-am inteles nimic. Oare sa fie o bomba? Sau antrax?
Ce nu te omoara, te caleste.
Iti dai seama ce o sa fie pe topicul RIP?
Iti dai seama ce o sa fie pe topicul RIP?
Last edited by Doc on 15 Jan 2016, 16:25, edited 1 time in total.
Te rog, până și ăia de la Antena 3 sunt totuși oameni. Poți să i-l trimiți lui Gâdea în schimb, după ce lipești o poză cu Băsescu pe el.
dump CHA