Chestii pe care le urasc azi

Discuții off-topic în limita bunului simț
.chester
Dremora Lord

Re: Chestii pe care le urasc azi

Post by .chester »

Sekaba understood. He saw RATC for the joke that it is.
I'm livin' in a love shadow
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

decat sa merg cu ratcul mai bine fac mersul piticului pe aceeasi distanta. mi se pare mai putin stresant si obositor
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

@Sekaba: Daca mergi cu autobuzul, niciodata nu ai spatiu pentru picioare si niciodata nu esti salvat de la a fi calcat pe incaltari. Ajunsesem sa imi duc la serviciu peria si crema pentru incaltari - de acasa pana la serviciu, intr-un mijloc de transport in comun, ajungeam ca dupa sapa. Intre timp, am promovat la masina personala. Insa cand nu folosesc masina personala, prefer sa ma lipesc de usa de acces chiar daca am sa cobor peste zece statii. Spre disperarea chesterilor din lume!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Sa stai ca bou-n usa cand nu ai de gand sa cobori e chiar mai naspa decat sa stai pe locul dinspre culoar.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Chiar ca. Intr-o lume perfecta ar fi legal sa-i impingi din autobuz pe cei care fac asta si sa admiri peisajul de pe sosea.

Apropo, azi una din fata mea si-a pus geanta pe locul alaturat si i-a zis unui mosulica sa nu stea jos pentru ca vine prietena ei acolo. A venit... peste 6 statii asa, au mai mers 2 si au coborat. Master race.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

chestr0ny wrote:Sa stai ca bou-n usa cand nu ai de gand sa cobori e chiar mai naspa decat sa stai pe locul dinspre culoar.
Nu pot decat sa fiu de acord.
Desi e ceva vreme de cand nu mai circul cu mijloacele de transport in comun, in studentie circulam destul de mult si cred ca asta e unul din lucrurile care ma deranja cel mai tare alaturi de privirile si comentariile pensionarilor fata de tinerii care le ocupau locul pe scaune.
ola small dickie
Big Daddy

Povestirile astea ale voastre ma fac sa zambesc. Pentru mine fac parte din trecut. BICICLETA MASTER RACE. Vantul prin par, geaca de piele, fara casca. Sunt un cowboy al strazilor constantene. Ma bag printre masini, sunt claxonat, la trecere nu opresc sunt locomotiva. Sunt un nebun. Sper sa nu sfarsesc asa :(

Intr-o dimineata mahmur si nedormit pe bicicleta spre serviciu. Pe o straduta intre blocuri un grup de cativa tineri fete si baieti. In fata mea. Inaintez si cand ajung la ei ma uit intr-o parte :lol: crezand ca sunt constienti ca vin si se dau la o parte. Privirea mea intr-o parte e obliterata brusc cand intru cu roata intre picioarele unui baiat care statea cu spatele :lol: Am ras tot drumul dupa aia. Im a menace.
Last edited by ola small dickie on 4 Nov 2015, 10:11, edited 1 time in total.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da, apreciez biciclistii, adevarati gladiatori moderni. Bafta ola.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

inb4 ola isi ia bataie in trafic
ola small dickie
Big Daddy

Multumesc TG!
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Inb4 da un BMW peste el.

Nu m-am putut abtine.

Image
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

chestr0ny wrote:inb4 ola isi ia bataie in trafic
Iti dai seama daca se intalneste cu Marco?
phpBB [video]
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Mie imi placea sa vociferez la soferi, ma simteam super shmen pe doua roti, ca si cum ii reprezentam pe toti biciclistii urgisiti in trafic. Odata cand mergeam la serviciu era sa ma agate unu pe trecere de pietoni, dihoru incetinise abia cand a vazut ca gesticulam. Am ajuns in dreptul lui si am strigat la el "alo, centrala, eram pe trecere, uai", la care geamu fu dat jos de tot, iar soferu care era imbracat in politai, cu degetu aratator sus si ochii intredeschisi, raspunse ceva scurt; mi-am dat jos una din casti, lasand muzica la maxim, si-am intrebat cu un ochi intredeschis: "ci-ai zis!?"

Pare-se ca tre sa mergi pe langa bicicleta cand esti pe trecere de pietoni.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

A, tu ești d-ăla ?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

chestr0ny wrote:Sa stai ca bou-n usa cand nu ai de gand sa cobori e chiar mai naspa decat sa stai pe locul dinspre culoar.
Ah, dar nu ti-am zis ca mai si mananc seminte atunci cand circul cu un mijloc de transport in comun. Doar in timpul transportului. Am I making your blood boil or what? :))
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mcw, stim deja ca esti mai low-level asa, nu e nevoie sa ne aduci aminte la fiecare mesaj.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Probabil ca tu esti unul dintre cei care roaga jumatate de autobuz sa ii capseze si lui biletul, dar cand a ajuns la mine ti-am raspuns ca am mainile ocupate. Insa tot frumoasa-i vorba "din mana-n mana pana-n fund la taxatoare"...

Edit: Ma enerveaza asocierea unor evenimente in necunostinta de cauza, din simplu motiv ca asa ar fi la moda. Concret, personalul de la AFP Galati a facut greva marti dupa-amiaza. Pentru ca ultima lege a salarizarii a raposatului guvern Ponta le-a marit leafa sefilor AFP cu nu-stiu-cat, insa pulimea a fost sarita din schema de majorari. Insa pentru ca nu au "market-at" corect actiunea, multi trecatori au crezut ca fac greva in solidaritate cu accidentul din clubul Colectiv. Cand, in fapt, ei voiau sa ne zica Puie Monta.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Azi urasc doua lucruri: pe profa' de logica si faptul ca la fizica primesc tema probleme care necesita teorie pe care nu am facut-o in clasa :|
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

E ok, o să începi să chiulești din semestrul doi și n-o să-ți mai pese.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”