Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Mai bine rocar basist decat antenist varancurist.
NO COVER. ALL MAN.
Mai bine solist decat basist.
Succes!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mai bine Doc-ist decat PNList.
circula zvonuri cum ca si teoctiru' si-ar da duhu, pardon, demisia 

- ola small dickie
- Big Daddy
Vicentiu a scris asta la articolul de astazi al lui Marius Ghinea despre proteste:
"Puteau sa fie si o mie dupa treaba mea nu acolo sunt bani nostri ci la smecheri de la judete si primarii. Problema e generala dar romanu trebuie sa gaseasca un motiv sa dea vina pe cineva da si ei sunt de vina politicieni dar ei vin printre noi nu din spatiu.Indiferenta si nesimtire e peste tot si nu doar in Romania cum ne victizam noi de parca am fi mai speciali"
ei vin printre noi nu din spatiu. pertinent
hahaha a postat si Doc
))))))
Doc a scris pe: November 5, 2015 la 10:51 am
300 a fost o cifra scoasa din cur de Basescu, si ideea de Unicameral tot din cur i-a venit, ca sa poate puna mana mai repede pe Parlament. Nici o tara de marimea Romaniei democratica, nu are Parlament unicameral.
petrecerea s-a mutat acolo
"Puteau sa fie si o mie dupa treaba mea nu acolo sunt bani nostri ci la smecheri de la judete si primarii. Problema e generala dar romanu trebuie sa gaseasca un motiv sa dea vina pe cineva da si ei sunt de vina politicieni dar ei vin printre noi nu din spatiu.Indiferenta si nesimtire e peste tot si nu doar in Romania cum ne victizam noi de parca am fi mai speciali"
ei vin printre noi nu din spatiu. pertinent
hahaha a postat si Doc

Doc a scris pe: November 5, 2015 la 10:51 am
300 a fost o cifra scoasa din cur de Basescu, si ideea de Unicameral tot din cur i-a venit, ca sa poate puna mana mai repede pe Parlament. Nici o tara de marimea Romaniei democratica, nu are Parlament unicameral.
petrecerea s-a mutat acolo
Mi-a sarit si mie in ochi, dar pana a urma e un typo. "ei vin dintre noi nu din spatiu". Sunt de acord cu Vincentiu (nu si cu lipsa semnelor de punctuatie).ola small dickie wrote:ei vin printre noi nu din spatiu
edit: sunt de acord si cu Marius, desigur.
A fost cineva dintre voi din Buc la proteste? Care e atmosfera?
♪
A fost mai ciudat azi, vedeam un nou strat social care s-a materializat brusc. Era echipat cu vuvuzele si alte chestii zgomotoase. Pareau sa fie si mancatori de seminte dar nu pot sa confirm.
Unul din ei s-a oprit langa noi in timp ce vorbeam despre ei si a inceput instant sa zica ca el nu face parte din agitatori.
Din fericire lumea nu-i baga in seama.
Ah, si azi multimea mai avea izbucniri de fluieraturi/huiduieli. Ieri parca nu remarcasem comportamente similare. Posibil sa nu fi fost eu prezent atunci cand. Oricum stateam doar cate 15-20 de min pentru ca mi se terrmina pauza de masa.
Unul din ei s-a oprit langa noi in timp ce vorbeam despre ei si a inceput instant sa zica ca el nu face parte din agitatori.

Din fericire lumea nu-i baga in seama.
Ah, si azi multimea mai avea izbucniri de fluieraturi/huiduieli. Ieri parca nu remarcasem comportamente similare. Posibil sa nu fi fost eu prezent atunci cand. Oricum stateam doar cate 15-20 de min pentru ca mi se terrmina pauza de masa.
Singurul raspuns valid la propunerea presedintelui, via Rezistenta Urbana. Nu am inteles cine/ce e Rezistenta Urbana, dar au zis bine.
[TOMBOLA PREZIDENȚIALĂ] E trecut de 12 noaptea. Ai trimis mail la președinție, la Tombola Reprezentanților?
Așa sună un mesaj penibil din partea președintelui Klaus Iohannis:
"Președintele României invită coalițiile de organizații non-guvernamentale cu largă recunoaștere publică să desemneze câte un reprezentant care să participe la consultările de vineri, 6 noiembrie a.c, la o oră care va fi comunicată ulterior.
De asemenea, Președintele României invită pe manifestanți să indice persoanele care au un grad ridicat de reprezentativitate pentru mișcările civice din ultimele zile. Propunerile se pot transmite la adresa de email consultari@presidency.ro până joi, 5 noiembrie a.c., ora 24.00, cu specificarea datelor de contact."
Deci, tombolă. Să curgă mail-urile! Se trage la sorți și gata, ești Reprezentant al Poporului! Klaus Iohannis a fost sfătuit rău. A aruncat un măr otrăvit pe care mulți l-au mușcat. A ignorat voit faptul că zeci de mii de oameni nu se pot organiza în 24 de ore, să vină cu revendicări agreate de majoritate și lideri formali. Au apărut deja liste de ONG-uri "reprezentative" și diverși anonimi extrem de competenți, experți, supergenii, minți luminate care vor salva țara. S-au demarat campanii de popularizare pe Facebook. Disperarea e mare să prindă un loc la masa lui Iohannis, să fie relevanți. Chiar dacă nu sunt.
Cei cu care trebuie să discute președintele sunt în stradă. Sunt mulți și cu revendicări pe măsură.
Să fie clar, NIMENI nu are mandatul Pieței să negocieze cu președintele. Cât timp Piața nu are încă niște revendicări clare general agreate și nici lideri, măcar informali, nu se poate pune problema discuțiilor cu președinția. E prea repede și e o mișcare menită să-l favorizeze doar pe Iohannis, că e deschis la dialog.
Cei care vor merge la Cotroceni NU REPREZINTĂ OAMENII DIN STRADĂ, ci se reprezintă doar pe ei. Nu te lăsa prostit de mișcarea președintelui.
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu as fi trimis-o din partea strazii pe Andreea Marin. Cu buzitele alea tuguiate, cu starea ei de beatitudine, cu optimismul ei debordant, cu zambetul ei cald sigur obtinea mult mai multe de la Iohanis decat Tudor Chirila. Caruia i-as trage o bata in cap.
Lasă-l pe Chirilă. Apare Liviu Mihaiu pe lista aia...
http://metropotam.ro/La-zi/liviu-mihaiu ... 083347822/
http://metropotam.ro/La-zi/liviu-mihaiu ... 083347822/
Era la un moment dat o jurnatrista pe realitatea, cand deschidea gura, tot ce putea sa zica este "vreau o palma, merit un pumn", Andreea Cretulescu cred ca se numea.
Acum vad ca si-au gasit alta 'cretuleasca': Bianca Oanea
)
On-topic: mi se pare ca s-a cam terminat cu manifestatiile. Au fost fix fas. Avem acum 10-20 de 'reprezentati' pe care nush cine naiba i-a ales, ca democratic sigur n-au fost alesi, avem un presedinte care zambeste si spune fericit c-o sa fie si el in strada... ce***?
Acum vad ca si-au gasit alta 'cretuleasca': Bianca Oanea

On-topic: mi se pare ca s-a cam terminat cu manifestatiile. Au fost fix fas. Avem acum 10-20 de 'reprezentati' pe care nush cine naiba i-a ales, ca democratic sigur n-au fost alesi, avem un presedinte care zambeste si spune fericit c-o sa fie si el in strada... ce***?
- ola small dickie
- Big Daddy
Mie imi place Elena Vijulie de pe Digi24. Imi place prezenta ei, discursul ei, chipul ei si parul ei scurt. SHES HOT!

In alta ordine de idei o sa ies in seara asta la proteste. Cu chester si alti boschetari si boscheterese din Constanta. Ne vedem pe strada.

In alta ordine de idei o sa ies in seara asta la proteste. Cu chester si alti boschetari si boscheterese din Constanta. Ne vedem pe strada.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Uite-asa se aduna de un nou cabinet, lol.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Din cate am vazut se vehiculeaza numele lui Dacian Ciolos ca viitor premier tehnocrat, cel putin pana la alegerile parlamentare. N-ar fi o alegere rea.
Credeam ca numai mie mi se pare kinda cute.
ola small dickie wrote:Mie imi place Elena Vijulie de pe Digi24. Imi place prezenta ei, discursul ei, chipul ei si parul ei scurt. SHES HOT!

Credeam ca numai mie mi se pare kinda cute.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ba este o alegere mizerabila. Nu pentru Ciolos nu ar fi un individ capabil, ci pentru ca functia pe care ar fi sa o ocupe este cat se poate de politica, iar el ar fi parasutat pe scaunul respectiv fara sprijin politic.
In ce bananier traiti voi, fratilor? Merkel este tehnocrat? Hollande este tehnocrat? Cameron? Obama? Putin? Orban? Tehnocrati trebuie sa fie aia de la nivelul 3 in jos, unde nivelul 1 sunt ministrii, iar nivelul 2 sunt secretarii de stat. Isarescu a fost "tehnocrat", ales ca sa avem un premier pana la alegeri, si s-a intamplat fix nimic. Guvernul este prin definitie politic. Ah, ca n-ar deranja cu nimeni - ba ar fi foarte bine venit - ca individul ales politic sa aiba si habar de ce face dpdv profesional (adica ministrul sanatatii sa stie pe care orificiu se vara un supozitor, sau ministrul transporturilor sa stie cat face trenul de la Bucuresti la Constanta, sau ministrul mediului sa stie cate sute de hectare de padure pierde tara asta pe an, sau altele), asta ar fi ideal. Si ar presupune ca omul politic sa fi avut o viata profesionala inainte de a vira inspre politica (ceea ce, daca ar putea fi transpus intr-o lege, ne-ar scuti de foarte multe din uscaturile prezentului politic). Dar de aici la guvern tehnocrat/condus de tehnocrati e cale lunga.
Normal ca daca se gandeste asa in masa, ajung alde Chirila, Despot, Mindruta si Guran ca "reprezentanti ai strazii".
In ce bananier traiti voi, fratilor? Merkel este tehnocrat? Hollande este tehnocrat? Cameron? Obama? Putin? Orban? Tehnocrati trebuie sa fie aia de la nivelul 3 in jos, unde nivelul 1 sunt ministrii, iar nivelul 2 sunt secretarii de stat. Isarescu a fost "tehnocrat", ales ca sa avem un premier pana la alegeri, si s-a intamplat fix nimic. Guvernul este prin definitie politic. Ah, ca n-ar deranja cu nimeni - ba ar fi foarte bine venit - ca individul ales politic sa aiba si habar de ce face dpdv profesional (adica ministrul sanatatii sa stie pe care orificiu se vara un supozitor, sau ministrul transporturilor sa stie cat face trenul de la Bucuresti la Constanta, sau ministrul mediului sa stie cate sute de hectare de padure pierde tara asta pe an, sau altele), asta ar fi ideal. Si ar presupune ca omul politic sa fi avut o viata profesionala inainte de a vira inspre politica (ceea ce, daca ar putea fi transpus intr-o lege, ne-ar scuti de foarte multe din uscaturile prezentului politic). Dar de aici la guvern tehnocrat/condus de tehnocrati e cale lunga.
Normal ca daca se gandeste asa in masa, ajung alde Chirila, Despot, Mindruta si Guran ca "reprezentanti ai strazii".
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
Ciolos a fost ministru si a ocupat functie de conducere la nivel european, nu e ca si cum ar veni de pe bancile scolii.