Mi-a ajuns azi steam controller-ul:

O să-l butonez un pic și revin zilele următoare cu impresii.
o sa te scutesc eu de un review, un controller de X360 e de ajunsMahdi wrote:O să-l butonez un pic și revin zilele următoare cu impresii.
Poți să intri cu x360-ul pe forum să postezi cîcaturi? Nu poți.zme-ul wrote:o sa te scutesc eu de un review, un controller de X360 e de ajunsMahdi wrote:O să-l butonez un pic și revin zilele următoare cu impresii.
Please do. Chiar ma batea gandu sa-mi iau un gamepad pt pc. Sunt curios cum e asta comparativ cu ala de xbox one sau daca merita sa dau banii pe unul din astea doua in conditiile in care as putea sa-mi cumpar adaptor wireless pt pc la gamepad-ul de xbox360.Mahdi wrote:O să-l butonez un pic și revin zilele următoare cu impresii.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
true, dar sa bagi DS3u pe PC trebuie sa te cam dai peste capcg1700 wrote:x360 are D-pad-ul naspa. Cel de PS3 e mai bun.
chestr0ny wrote:Oricum n-ai nicio treaba cu shooterele.
chestr0ny wrote:Oricum n-ai nicio treaba cu shooterele.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Cu porcaria de MotioninJoy da, dar din fericire un suflet de treaba a facut un wrapper care face ca un controller de PS3 sa fie vazut de windows ca un controller de x360. Nu iti ia mai mult de 5 minute sa il instalezi si vine cu beneficiul ca e recunoscut instant de toate jocurile care recunosc controllere de x360. Eu il folosesc de aproape 2 ani si sunt foarte multumitdar sa bagi DS3u pe PC trebuie sa te cam dai peste cap
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests