Fallout 4

Discuții axate pe jocurile RPG.
Post Reply
.chester
Dremora Lord

Re: Fallout 4

Post by .chester »

Image
I'm livin' in a love shadow
lurker
Space Invader

Post by lurker »

phpBB [video]
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Am reusit sa joc si eu 2-3 ore si pot sa zic ca m-a prins pentru inceput.
Si ceva screens...cu totul pe ultra 1080p. AA-ul e pe FXAA, nu e pe ultimul nivel. Totusi am 60 de fps asa ca ar merge si cu AA la max.
Jocul e foarte putin pretentios cand vine vorba de hardware sau e foarte bine optimizat. Cred ca merge pe orice PC din 2010 incoace.
Image
Image
Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

E foarte misto de jucat cu aplicatia pip-boy de pe appstore sau google play :D
Practic ai un pip-boy perfect functional irl. poti sa vezi inventarul, sa echipezi/dezechipezi armuri, arme, poti sa vezi harta in timp real, sa investesti puncte in atribute etc. Adauga mult la atmosfera :D
Si un scurt clipulet despre cum functioneaza.
phpBB [media]
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Nu stiu despre voi, dar eu unul am tendinta de a avea reactii nasoale ori de cate ori citesc comentarii de genul "oh just wait for mods, give the modders a few months, then the game will be AWESOME!"

Sunt perfect constient ca asta a fost trendul Bethesda in ultimul deceniu (daca nu mai bine...) dar in continuare mi se pare de prostus gustimus maximus.

In alta ordine de idei... (scuze daca fac cumva reclama competitiei):
http://computergames.ro/fallout-4-a-dev ... -conteaza/

l.e.: Aseara am avut o mica conversatie cu un coleg de munca, fan Fallout:
"Ba, aseara m-am culcat pe la 2, am instalat FO4 si am uitat sa mai ies din el"
"Si, le-a iesit calumea, e lumea din joc misto, au tampit si mai mult partea de RPG?"
"Ba, da, desi ma deranjeaza unele chestii ici pe colo, in mare parte am plecat in explorare"
"Nu de alta, dar am vazut ca reactia initiala a fost un backlash cam nasol... te pomenesti ca Witcheru' a aratat la mai multa lume cum se construieste un game world credibil + atmosfera... da' chiar, l-ai jucat?"
"Witcher 3? Bleah, l-am jucat o ora si m-am plictisit, am ajuns in al 2-lea oras apoi am iesit si l-am sters"

Nah, gusturile omului, n-am ce sa spun... dar totusi, te arunci blind cate 3-4-5 ore ca sa vezi cum e un titlu dintr-o franciza care iti place in timp ce altele le acorzi o ora apoi le dai cu flit?
Maybe it's just me and my bias against low attention spans...
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Lol, dude, let it go. "Waaa, stop enjoying things I don't like". Zici că suntem în 2005, pe topicul cu rock. Something, something, manele, rockul muzica superioară etc. Just let it go. Există oameni care încă bagă zeci de ore în Diablo 3 sau Call of Duty, sau joacă Dota și nimic altceva. Deal with it. Te mai miri de ce te ia lumea la mișto cu chestii pe care le-ai scris acum câteva luni.
REMEMBER CITADEL
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

cum plm sa joci diablo si doata?!?!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Fedaykin wrote:te arunci blind cate 3-4-5 ore ca sa vezi cum e un titlu dintr-o franciza care iti place in timp ce altele le acorzi o ora apoi le dai cu flit?
Chiar asa, cum indraznesti sa joci un joc care-ti place si sa nu joci un joc care nu-ti place dar imi place mie? Lol.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Chiar asa, cum indraznesti sa joci un joc care-ti place si sa nu joci un joc care nu-ti place dar imi place mie?
Ca de obicei, intelegi fix pix.
Era vorba de timpul/sansa acordata unui joc ce are potentialul sa te gadile destul de mult. Daca am fi cu totii asta, o gramada de jocuri superbe, diamante neslefuite care necesita oleaca de rabdare sa te prinda un pic, n-ar fi facut istorie.

Nu stiu, mie mi se pare ca e ca si cum te-ai apuca de citit o cartulie si ti-ai da seama daca iti place sau nu dupa primele 10 pagini
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Daca am fi cu totii asa, te pomenesti ca nu ne-am pierde vremea mai mult decat e nevoie cu jocuri care nu ne plac.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Perfect de acord cu Fedaichin. Exact asa gandesc si eu despre oamenii care au mai putin de 1000 de ore de Rome: Total War. Cand o sa ajung despot luminat, toata lumea o sa aiba norma zilnica de rtw dupa incheierea programului de lucru, ca sa nu treaca prin viata asta fara sa se bucure de cel mai bun joc realizat de la inventarea jonctiunii semiconductoare.
NO COVER. ALL MAN.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Waaagh, mai ușor cu metaforele științifice, vreau să mă simt și eu deștept măcar 5 minute în fiecare zi.
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ca de obicei, caterinca de 2 lei...

E OK, probabil voi ati avea o parere foarte buna despre cineva care, nu stiu, renunta sa se uite la un film de Kubrick dupa 10 minute pt ca "e plictisitor, n-are actiune, unde-s exploziile, am crezut ca asta e regizor bun, ca Michael Bay"

Oricum, thread derailed...
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu nici macar nu-i consider oameni pe cei care nu apreciaza filmele lui Jörg Buttgereit.
NO COVER. ALL MAN.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

E OK, probabil voi ati avea o parere foarte buna despre cineva care, nu stiu, renunta sa asculte un album de Lil Wayne dupa 10 minute pt ca "e prea galagios, unde-s uverturile, credeam ca e un muzician serios ca Wagner"
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

e despre Fallout 4, dicutati aici despre Fallout 4 sau abtineti-va.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Exact! In loc sa va exprimati aprecierea fata de ss-urile postate mai sus, in loc sa incercati aplicatia pip-boy pt Fallout 4 si sa va dati cu parerea voi o ardeti aiurea în păpuşoi...
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Hai sa-mi dau cu parerea: mi se pare naspa sa stau cu telefonul in mana in timp ce joc Fallout 4. E mult mai usor si mai imersiv sa dau Tab in joc si sa intru in Pip-Boy decat sa stau cu telefonul langa mine si de fiecare data cand vreau ceva sa iau mana de pe mouse si tastatura si sa incep sa butonez telefonul.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Eu am incercat doar de pe tableta. :D
O pui frumos pe birou intr-o puzitie verticala si doar mai arunci un ochi pe harta fara sa mai dai tab in joc. Mai pui un skill, un atribut. Parerea mea ca adauga la atmosfera.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Iata, ce zicea ola ca tabletele nu sunt utile.
Post Reply

Return to “Role Playing Games”