Ce filme am mai vazut

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
juve3332
Hammer Haunt

Re: Ce filme am mai vazut

Post by juve3332 »

Cred ca respectivele cadre fac trimitere la un topos al western-urilor americane. Ca doar este un "eastern", dupa spusele autorilor.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

@Juve Da, intr-acolo fac trimitere, numai ca uneori sunt prea multe si prea aiuristice - imi aduc aminte de cadrul din stuf, cand incearca aia sa treaca balta direct. Stuf mult, se vad doi trecand incet, de la stanga la dreapta, trancanind, ies prin dreapta cadrului, se aude "E prea des, hai inapoi", si vin iar, in sens invers, abia vazandu-se prin stuf.

@Chester Ca history buff ma enerveaza discontinuitatile, inadvertentele inculte. Aici n-am sesizat vreuna. Vrei exemplu de film prost documentat? uite, Exodus: Gods and Kings: https://www.imdb.com/title/tt1528100/tri ... =tt_trv_gf

Am vazut cateva portiuni din subtitrarea in engleza. Cred ca se pierde jumate din farmecul filmului, din pacate.
juve3332
Hammer Haunt

Post by juve3332 »

De gustibus. Mie imi place respectiva secventa tocmai pentru artificiu. E drept ca e ludica, ia in raspar continuitatea de clestar a filmelor de consum, in care intregul sir de actiuni relevante este neintrerupt. Dar na, pe mine m-a amuzat.

Documentarea e facuta in colaborare cu Constanta Vintila-Ghitulescu, care e o autoritate in domeniu. Cititi cu incredere: http://www.humanitas.ro/constanta-vintila-ghitulescu
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Eu am vazut aseara Aferim!.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

^ No, si n-ai nici o parere?

The Devil's Violonist (2013) - 9 daca apreciezi muzica / 6 daca nu. Dar daca nu, de ce te-ai uita?

Dramatizare inspirata din viata lui Paganini. Nu e film biografic, nici pe departe. Paganini e interpretat de David Garrett, un violonist de top. Si actrita care in film e love-interest-ul lui Paganini, Andrea Deck, si ea are vocea lucrata - deci ambii isi fac partile ei insisi, nu sunt dublati.

De vazut cu gagica. Garrett e un papusel, vorba unei amice, interpretarile sunt super, plotul e digerabil. Plus ca are si ceva nuditate feminina. Deci na, pentru fiecare e cate ceva. :)
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

As Above so Below: genul de film produs cu handy-cam ce are ca subiect catacombele de sub Paris. La inceput am zis sa-i dau o incercare fiind pregatit sa sar peste scenele plictisitoare, dar pe parcurs s-a transformat intr-un mindfu*k ce mi-a retinut atentia pana la final.
Image
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

It Follows
Mi s-a parut destul de fain. Nu e foarte infricosator dar are o atmosfera extraordinar de creepy si modul in care e filmat arata superb. Singurele probleme pe care le-am avut cu el sunt faptul ca incepe sa devina cam repetitiv in a doua jumatate si climax-ul e putin cam ciudat.

Also sowndtrack-ul e awesome:
https://www.youtube.com/watch?v=pyACdmYe-4A
Image
zme-ul

Post by zme-ul »

The Man from U.N.C.L.E. - https://www.imdb.com/title/tt1638355/?ref_=nv_sr_1

recomand cu caldura
mi-a adus aminte instant de Cate Archer si intreaga serie de jocuri dezvoltata de Monolith
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

The Cottage https://www.imdb.com/title/tt0465430/

Cum de nu stiam de filmul asta? Hidden gem, prima jumatate din film e geniala, am ras binisor, eu care uram combinatia horror-comedie. Am ajuns sa reproduc unele linii de dialog singur de nebun.
Gotta love British humour, nu l-am mai gustat asa bine de la filmul australian The Little Death (eh? mi-a iesit au ba?).
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

http://newhive.com/allmymovies

Livestream cu Shia LaBeouf uitandu-se la toate filmele cu Shia LaBeouf, fara oprire. This is amazing.

Screenshot de acum un minut :lol: shau mai are putin si adoarme
Image
I'm livin' in a love shadow
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Lal. Cred că s-a dus să facă pișu.

Image
REMEMBER CITADEL
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Poate nu vad eu bine, dar nu ar trebui sa se vada si scenele undeva pe stream (perhaps there are copyright issues)? Vad doar imagini cu mutra lui, fara sa stiu la ce anume reactioneaza cand se trezeste.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

n-am inteles care-i entuziasmul cu faza asta. probabil pt ca nu prea stiu cine e shia le boeuf, doar ca-i un actor. in poza aia pusa de chester nu am recunoscut ce se intampla si am intrebat sotia cine e domnul asta. i like me
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Eu stiu cine e din pacate, would kill with fire. Totusi, trebuie sa spun ca daca ma asteptam de la .chester, aveam pretentii mai mari de la Mahdi sau ne0lith. ;)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Ce om hain nu l-ar îndrăgi pe Shia, acest chestr0ny de Los Angeles?
REMEMBER CITADEL
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Corect, cine ar avea ceva rau de spus impotriva acestui memesmith de exceptie? Yall niggaz.

phpBB [video]

In fine, entuziasmul meu personal pentru faza asta e ca mi se pare un performance foarte caterinca din partea lui, de un narcisism extrem auto-asumat. Practic Shia devine propria sa caricatura, jucand rolul unui actor atat de obsedat de talentul sau debordant, incat e in stare sa se uite nonstop la toate filmele lui si vrea sa-l vada o lume intreaga in timp ce face asta. Se urca pe un acoperis imaginar si striga SUNT ATAT DE BUN INCAT NICI MIE NU-MI VINE SA CRED IISUSE HRISTOASE UITE CE MISTO SUNT TOATE FILMELE MELE. Ati auzit deseori de actori care spun ca nu suporta sa-si vada propriile filme, ca nu se pot uita la ei insisi pe un ecran. Shia poate si o face - se uita la filmele sale pe un ecran enorm, in vazul intregii lumi.

Si nici eu nu stiu cine e Shia LaBeouf, to be quite honest. Singurul film cu el pe care l-am vazut a fost Transformers, care mi s-a parut o mizerie, deci nu ma entuziasmeaza faza pentru ca as cunoaste indeaproape cariera lui. Doar mi se caterinca sa te uiti la 500 din propriile tale filme fara pauza. :lol:
I'm livin' in a love shadow
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

neah, tot nu vad marea faza
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

I've seen like 0.03 of his movies, vazusesm poza asta https://imgur.com/gallery/RY3og si m-a facut curios. De asemenea, cum a zis si chester, nici nu trebuie sa umbli mult pe net ca sa te lovesti de meme-urile din jurul lui. Don't judge me TG :(
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Shia LaBeouf e un parlit de actor care a jucat in filme precum Transformers unde a tipat ca o fetita tot timpul si nu, nu asa e rolul, asa e el.
Apoi a jucat in Nymphomaniac si de atunci a luat-o RAZNA.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”