Fallout 4
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Fallout 4
da. asa merita.
)))

https://www.reddit.com/r/witcher/commen ... _4_for_me/
Foarte civilizata si elocventa discutia, recomand
Foarte civilizata si elocventa discutia, recomand
^ Cred ca am inteles cu totii pana acum. Iti place Witcher 3. Nu e nevoie sa spamezi asta pe topicul de Fallout 4. Trebuie sa fii teribil nesigur pe tine daca te deranjeaza existenta altor RPG-uri populare in afara lui si cauti continuu aprobare pe internet pentru opiniile tale.
Ti s-a mai spus, in caz ca nu era evident: Witcher 3 e mainstream, s-a vandut bine, a fost ridicat in slavi de presa, va fi numit jocul anului printr-o gramada de locuri (although it's quite shitty, but still, the standards are low these days). Nu vorbesti de un joc trecut cu vederea datorita lui Fallout 4.
Ti s-a mai spus, in caz ca nu era evident: Witcher 3 e mainstream, s-a vandut bine, a fost ridicat in slavi de presa, va fi numit jocul anului printr-o gramada de locuri (although it's quite shitty, but still, the standards are low these days). Nu vorbesti de un joc trecut cu vederea datorita lui Fallout 4.
The Witcher 3 nu e un joc shitty by any standards. Iar standardul nu mai e quite low încă de la apariția a vreo 5-6 RPG-uri din ultimii 2 ani. Nu e nevoie să o dăm în din astea, pentru că mainstream hate-ul nu e neapărat ceva mai justificat decât ce face Fedaichin.
Altfel, Fedaykin mi-ar fi simpatic cu Fallout bash-ul său, dacă aș putea să fac abstracție de toate posturile sale pe tema Witcher 3/Fallout 4 de până acum. Din păcate nu pot, așa că mi-e greu să-i iau partea. He is not wrong though. Singura problemă e că el joacă rolul elevului ăla care ridică mâna la cele mai simple și evidente întrebări. După ce răspunsurile sale pe subiecte mai interesante au lăsat mult de dorit.
Altfel, Fedaykin mi-ar fi simpatic cu Fallout bash-ul său, dacă aș putea să fac abstracție de toate posturile sale pe tema Witcher 3/Fallout 4 de până acum. Din păcate nu pot, așa că mi-e greu să-i iau partea. He is not wrong though. Singura problemă e că el joacă rolul elevului ăla care ridică mâna la cele mai simple și evidente întrebări. După ce răspunsurile sale pe subiecte mai interesante au lăsat mult de dorit.
Singura lui problemă e că suferă prea mult din motive stupide. That's all. Altfel, cred că cei mai mulți de aici nu sunt încântați de [ideea de a juca] noul Fallout. Dar niciunul nu suferă ca el de grija jucătorilor casual care preferă Fallout.
REMEMBER CITADEL
Vorbeste pentru tine, shau. Eu n-am mai bagat cornu-n perna de 3 nopti din cauza asta.
Also, Witcher 3 is very shitty.
Also, Witcher 3 is very shitty.
NO COVER. ALL MAN.
Bai, recunosc ca sunt blazat dupa ceva ani petrecuti arzand-o pe diverse site-uri funny image boards (si nu numai) in care majoritatea contenturilor din categoria "gaming" erau pline de cateva francize ras-frecate, printre care si Oblivion/Skyrim/FO/Bethesda stuff.
Pur si simplu m-as fi bucurat daca si francizele care imi plac mie ar fi avut parte de un fandom asemanator, avand in vedere ca, in opinia mea proprie si personala bineinteles, au ceva mai mult de oferit (din punct de vedere substantial, spiritual, luati-o cum vreti) decat jocurile glorificate la modul constant de alde IGN/Gamespot.
Ma rog, voiam sa fac si o aluzie la diferenta intre Europa Centrala/Est si Occident - ei in general au o mare nostalgie pt titluri gen Banjo Kazooie, Starfox si alte titluri predominant de consola, motivul evident fiind ca "la ei" consolele au prins cu mult inaintea "noastra" (era un articol asemanator pe tema asta in defuncta revista), in timp ce am observat ca "trendul" in tarile fost-comuniste a fost focusat mai mult pe jocurile pe PC.
Ori eu vad un oaresice nivel de superficialitate in randul gros al utilizatorilor de console, mai ales atunci cand francize consacrate pe PC (in cazul nostru, FO) si-au facut aparitia pe console, cu compromisurile de rigoare.
Pur si simplu m-as fi bucurat daca si francizele care imi plac mie ar fi avut parte de un fandom asemanator, avand in vedere ca, in opinia mea proprie si personala bineinteles, au ceva mai mult de oferit (din punct de vedere substantial, spiritual, luati-o cum vreti) decat jocurile glorificate la modul constant de alde IGN/Gamespot.
Ma rog, voiam sa fac si o aluzie la diferenta intre Europa Centrala/Est si Occident - ei in general au o mare nostalgie pt titluri gen Banjo Kazooie, Starfox si alte titluri predominant de consola, motivul evident fiind ca "la ei" consolele au prins cu mult inaintea "noastra" (era un articol asemanator pe tema asta in defuncta revista), in timp ce am observat ca "trendul" in tarile fost-comuniste a fost focusat mai mult pe jocurile pe PC.
Ori eu vad un oaresice nivel de superficialitate in randul gros al utilizatorilor de console, mai ales atunci cand francize consacrate pe PC (in cazul nostru, FO) si-au facut aparitia pe console, cu compromisurile de rigoare.
Imi plac suficiente jocuri mainstream, popularitatea e ultimul lucru care mi-ar afecta opinia asupra unui joc. Pot sa apreciez un AAA bine facut la fel de bine ca un joculet indie, doesn't matter. Seriei Witcher i-am dat sanse si am vrut sa imi placa, dar nu m-a prins nici inainte, nici dupa ce a primit recunoastere la scara larga.TG wrote:The Witcher 3 nu e un joc shitty by any standards. Iar standardul nu mai e quite low încă de la apariția a vreo 5-6 RPG-uri din ultimii 2 ani. Nu e nevoie să o dăm în din astea, pentru că mainstream hate-ul nu e neapărat ceva mai justificat decât ce face Fedaichin.
Am adus popularitatea in discutie tocmai pentru ca Fedaykin inca vine cu afirmatii cum ca Witcher e eclipsat pe nedrept de lansarea lui Fallout 4, lucru la fel de absurd precum comparatiile intre CoD si Battlefield si afirmatiile ca unul merita sa fie mai popular decat altul. They're both fucking huge.
Oricum, nu stiu ce alte RPG-uri 3d la aceeasi scara cu Witcher 3 si Fallout 4 au aparut anul asta si aici se da mai des batalia pt RPG-ul anului ca vanzari/receptie critica. Imi mentin parerea ca standardele sunt mai scazute si defectele mai usor trecute cu vederea in jocurile mari open-world. Restul RPG-urilor nu pot decat sa se bata intre ele pentru mentioni onorabile. Nu mi se pare ca Witcher are competite serioasa in conditiile astea. Dar, cum am zis, nu din cauza popularitatii nu-mi place jocul, it just happens that it's popular.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ma scuzi, nu anul asta s-a lansat Dragon Age: Something something mano-a-mano sex?
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
(Mai deraiez puțin thread-ul, poate mutăm posturile undeva.)
@ne0
Nici n-am zis asta, nu e primul tău post pe care îl citesc, știu că nu judeci un joc doar pe baza popularității. Doar că nu ai făcut distincție prea mare, ai zis că e un joc shitty și că standardul e jos. Nu sunt de acord cu nici una dintre afirmațiile astea.
N-am crezut că te referi doar la anul ăsta, ci la jocuri în general, atât în urma kickstarterlor, cât și prin lansări AAA, RPG-urile sunt mult mai sus acum, decât erau cu, nu știu, 5 ani în urmă. Nu poți zice, știi, W3 e un joc shitty, dar e ok, standards are low compared to when Planescape was coming out. Pentru că să fim serioși, situația jocurilor ca mediu e cu totul și cu totul alta și e inutil să tragi paralele. Ori când poți număra pe degetele de la o mână ARPG-urile 3D de un nivel similar... plm.
Sunt de acord cu tine, cum ziceam, F. se agită pe seama unei treburi evidente, nimeni cu habar în jocuri nu crede că ar fi ceva de discutat la o comparație între Bethesda și CDP. Și ambele sunt jocuri cât se poate de mainstream, că sunt realizate după alte principii e o discuție separată. Prin popularitatea sa, W3 a adus în atenția jucătorilor un alt tip de gameplay, ceva mai centralizat decât s-au obișnuit de la Bethesda. Fără să fie un film interactiv a la Bioware. De aici părerile din link, de la oameni pentru care F4 nu mai e pe cât își doreau.
I was just saying, din ce a postat doar aici, Fedaykin nu a zis ceva neapărat greșit. Nici eu nu-i înțeleg pe cei care abandonează jocuri după 1 oră.
@ne0
Nici n-am zis asta, nu e primul tău post pe care îl citesc, știu că nu judeci un joc doar pe baza popularității. Doar că nu ai făcut distincție prea mare, ai zis că e un joc shitty și că standardul e jos. Nu sunt de acord cu nici una dintre afirmațiile astea.
N-am crezut că te referi doar la anul ăsta, ci la jocuri în general, atât în urma kickstarterlor, cât și prin lansări AAA, RPG-urile sunt mult mai sus acum, decât erau cu, nu știu, 5 ani în urmă. Nu poți zice, știi, W3 e un joc shitty, dar e ok, standards are low compared to when Planescape was coming out. Pentru că să fim serioși, situația jocurilor ca mediu e cu totul și cu totul alta și e inutil să tragi paralele. Ori când poți număra pe degetele de la o mână ARPG-urile 3D de un nivel similar... plm.
Sunt de acord cu tine, cum ziceam, F. se agită pe seama unei treburi evidente, nimeni cu habar în jocuri nu crede că ar fi ceva de discutat la o comparație între Bethesda și CDP. Și ambele sunt jocuri cât se poate de mainstream, că sunt realizate după alte principii e o discuție separată. Prin popularitatea sa, W3 a adus în atenția jucătorilor un alt tip de gameplay, ceva mai centralizat decât s-au obișnuit de la Bethesda. Fără să fie un film interactiv a la Bioware. De aici părerile din link, de la oameni pentru care F4 nu mai e pe cât își doreau.
I was just saying, din ce a postat doar aici, Fedaykin nu a zis ceva neapărat greșit. Nici eu nu-i înțeleg pe cei care abandonează jocuri după 1 oră.
Pt ca uitasem sa-ti raspund la replica asta - ti se pare ceva atat de iesit din comun sa faci comparatie intre 2 jocuri, de acelasi gen (RPG open world), AAA, care au iesit in acelasi an, amandoua promitand multe? Impreuna cu analizat ce a facut bine si ce nu fiecare titlu?^ Cred ca am inteles cu totii pana acum. Iti place Witcher 3. Nu e nevoie sa spamezi asta pe topicul de Fallout 4. Trebuie sa fii teribil nesigur pe tine daca te deranjeaza existenta altor RPG-uri populare in afara lui si cauti continuu aprobare pe internet pentru opiniile tale
FIx despre asta e vorba in linkul ala de pe reddit.
Si ca sa iti fac pe plac, poftim: http://www.gamerevolution.com/features/ ... pg-of-2015
Gagiul e biased pt ca lui nu i-a placut W3 si i s-a parut un joc slab, la fel ca si tie.
Un capitol la care da rau cu batu-n balta e side content/activity/quests/uateva, sectiune la care considera ca FO4 e superior Uicerului. Dabaliutief, meit?!
Ultima oara cand am verificat, stabilesti calitatea unui produs comparandu-l cu anumite standarde de calitate, standarde care pot fi tinute de alte produse asemanatoare sau nu.ti se pare ceva atat de iesit din comun sa faci comparatie intre 2 jocuri, de acelasi gen (RPG open world), AAA, care au iesit in acelasi an, amandoua promitand multe? Impreuna cu analizat ce a facut bine si ce nu fiecare titlu?
Pana una alta, why do you care that I care?!
Iete ca sa vezi, nu sunt singurulMahdi wrote:Again, why do you care?
http://www.inquisitr.com/2566400/yes-fa ... -compared/
Din câte am înțeles de la un prieten care a butonat mai mult F04, așezările sunt mult mai sărace în materie de interioare (as in, 2-3 clădiri explorabile cu loading și 1-2 cu intrări deschise din harta principală), ceea ce ar fi un pas în spate.
Comparația cu Witcher nu mi se pare neapărat exagerată, în sensul că te cam obișnuiești cu atenția aia pentru detaliu, cu animații faine, cu o lume imensă dar și destul de detaliată (foarte, chiar) și devine mai greu de înghițit o redare mai austeră, chiar în cazul unui joc sensibil diferit.
Chiar și așa, eu zic că în ultimii doi ani jumate nervul RPG a avut ce să croșeteze
Eu unul sunt nesperat de în urmă, sunt deja prea multe jocuri interesante de care nu am timp.
Comparația cu Witcher nu mi se pare neapărat exagerată, în sensul că te cam obișnuiești cu atenția aia pentru detaliu, cu animații faine, cu o lume imensă dar și destul de detaliată (foarte, chiar) și devine mai greu de înghițit o redare mai austeră, chiar în cazul unui joc sensibil diferit.
Chiar și așa, eu zic că în ultimii doi ani jumate nervul RPG a avut ce să croșeteze

Din ce am jucat pana acum pot sa confirm ca asa este.caleb wrote:Din câte am înțeles de la un prieten care a butonat mai mult F04, așezările sunt mult mai sărace în materie de interioare (as in, 2-3 clădiri explorabile cu loading și 1-2 cu intrări deschise din harta principală), ceea ce ar fi un pas în spate.
Va vad discutand aici de Witcher 3 si mi se face o pofta nebuna ca inca n-am apucat sa-l butonez...