Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Mehr, cred e a treia oara in aproape un an cand haladiti inarmati se pun pe impartit pace si toleranta in Franta. Someone should start taking a fucking hint.
NO COVER. ALL MAN.
Daca nici acum nu se interzice cu desavarsire Islamul pe absolut tot teritoriul UE, suntem cei mai mari idioti posibili.
Ma usurez pe ea de toleranta religioasa. Din punctul meu de vedere, sa dea afara urgent pe oricine nu e dispus sa renunte la religia aia de iubitori de camile.
Ma usurez pe ea de toleranta religioasa. Din punctul meu de vedere, sa dea afara urgent pe oricine nu e dispus sa renunte la religia aia de iubitori de camile.
declari ilegal islamul, si ce? a mai incercat un demement sa extermine o religie cu tot cu populatie, nu i-a mers
ti-i urci in cap si pe aia care stateau pe bara pana acum
---
in alta ordine de idei: extremismul in Franta o sa urce la cote paroxiste ce or sa duca tara si EU in haos
ti-i urci in cap si pe aia care stateau pe bara pana acum
---
in alta ordine de idei: extremismul in Franta o sa urce la cote paroxiste ce or sa duca tara si EU in haos
For once, sunt de acord cu ce zice zmeul. Bine, bă!
REMEMBER CITADEL
O mica diferenta - nu prea poti alege sa nu fii tigan/evreu/orice etnie care ti-a dat-o RNG-ul vietii
Cultul religios in schimb e perfect optional.
Si nu e vorba de a extermina, ci doar de a nu mai permite nici o sansa unei religii care are o priza foarte mare printre fanatici.
Ne pare rau, va bagam la pachet cu jihadistii vostri, dar ori noi ori voi.
Cultul religios in schimb e perfect optional.
Si nu e vorba de a extermina, ci doar de a nu mai permite nici o sansa unei religii care are o priza foarte mare printre fanatici.
Ne pare rau, va bagam la pachet cu jihadistii vostri, dar ori noi ori voi.
Sunt sigur că nu o să mai fie niciun atentat dacă demolezi toate moscheile.
REMEMBER CITADEL
fedaykin, omule, gandesti prost - si ca sa-ti dau exemplu ca nu trebuie sa fii islamist sa-ti arunci cartierul in aer: iti aduci aminte de Irlanda de Nord si atentatele contra UK, Tara Bascilor si atentatele contra Spaniei?
ce draq!? despre ce vorbim ......
ce draq!? despre ce vorbim ......
Nu gandesc deloc prost, ci doar foarte rece si calculat - in momentul de fata Franta e o bomba cu ceas, avand in vedere tendintele lor nationaliste (si nu-s singurii), adu-ti aminte ce s-a intamplat in US la scurt timp dupa 11 septembrie, cand populatia a inceput sa-si faca "dreptate" singuri.
Daca tu, ca stat, nu arati ca esti in stare sa iei o decizie/actiune ferma, lucrurile vor degenera si risti niste maceluri in toata regula.
Din punctul meu de vedere, este momentul sa se traga o linie clara intre cetateni europeni (indiferent de nationalitate sau etnie) si musulmani. Nu mai poti fii ori una, ori alta.
Asta e, sacrifici libertatea religioasa a musulmanilor in loc sa sacrifici zeci si sute de cetateni europeni in numele a unei asa-zise "tolerante" (pe care multi o vad impusa, ceea ce evident naste o droaie de resentimente)
Si nu, nu demolezi moschei, la urma urmei cladirile in sine n-au facut nimic rau, ba unele dintre ele sunt chiar opere de arta.
Dar portul, Coranul sau orice tine de cultul musulman - RAUS.
Daca tu, ca stat, nu arati ca esti in stare sa iei o decizie/actiune ferma, lucrurile vor degenera si risti niste maceluri in toata regula.
Din punctul meu de vedere, este momentul sa se traga o linie clara intre cetateni europeni (indiferent de nationalitate sau etnie) si musulmani. Nu mai poti fii ori una, ori alta.
Asta e, sacrifici libertatea religioasa a musulmanilor in loc sa sacrifici zeci si sute de cetateni europeni in numele a unei asa-zise "tolerante" (pe care multi o vad impusa, ceea ce evident naste o droaie de resentimente)
Si nu, nu demolezi moschei, la urma urmei cladirile in sine n-au facut nimic rau, ba unele dintre ele sunt chiar opere de arta.
Dar portul, Coranul sau orice tine de cultul musulman - RAUS.
A, ok, dacă lași moscheile în pace și doar interzici cultul și creezi cetățeni de mâna a doua, atunci chiar că nu or să mai fie atentate.
REMEMBER CITADEL
>Sunt like, un miliard de musulani normali si o mana de zevzeci care impusca tot ce misca, inclusiv alti musulmani care nu-s la fel de adevarati ca ei.
>HAISAEXTERMINAMTOTIMUSULMANIISIGURASTANEVAREZOLVAPROBLEMELE
>lel.
>HAISAEXTERMINAMTOTIMUSULMANIISIGURASTANEVAREZOLVAPROBLEMELE
>lel.
NO COVER. ALL MAN.
Cine plm a zis ceva de exterminat?
Eu am zis doar de deportat, daca vrei sa iti pastrezi religia.
Ma rog, evident, sunt pe Nivelu'2 unde fiecare idiot intelege cu totul altceva.
Vrei sa fii musulman si sa-ti practici religia? Nu pe teritoriul UE, sorry.
Eu am zis doar de deportat, daca vrei sa iti pastrezi religia.
Ma rog, evident, sunt pe Nivelu'2 unde fiecare idiot intelege cu totul altceva.
Dupa cum am zis - unde vezi tu cetatean de mana a 2-a? Poti fi cetatean european cu drepturi depline - atata timp cat nu esti musulman.și creezi cetățeni de mâna a doua, atunci chiar că nu or să mai fie atentate
Vrei sa fii musulman si sa-ti practici religia? Nu pe teritoriul UE, sorry.
Ce-ar fi sa te deportam pe tine de pe teritoriul UE?
le:
le:

Last edited by Waaagh! on 14 Nov 2015, 08:28, edited 1 time in total.
NO COVER. ALL MAN.
Ce-ar fi sa ducem la streang adulatorii de pedofili si zoofili ca tine?
Ok, ok, fără cetăţeni de mâna a doua. Să anulăm drepturile a 44 milioane de oameni din Europa, asta sigur va fi acceptată fără nicio nemulţumire care să degenereze în şi mai multă violenţă. Nu ştiu cum nu poţi vedea ridicolul "soluţiei" propuse de tine.
REMEMBER CITADEL
Nu "drepturile" ci "dreptul la libertate religioasa"Să anulăm drepturile
Nemultumiri, radicalizari si violente vor fi oricum. Cu o masura de genul le limitezi/controlezi, pe cat posibil.
Eu oricum am o problema grava cu religia organizata, mai ales atunci cand se incalca niste principii de laicitate (cum e la noi), daramite cu o religie dezorganizata precum Islamul.
Pur si simplu nu poate fi tinut sub control, riscul este prea mare.
Ok, deci până la urmă habar n-ai despre ce vorbeşti, dacă soluţia ta e să pui gaz pe foc pe tot teritoriul UE, pentru a controla atentate izolate. Te pretinzi rece şi calculat, dar nu eşti în stare să vezi dincolo de "muh religion". Felicitări, până şi zmeul e mai raţional ca tine aici. E şi ăsta un achievement.
REMEMBER CITADEL
Stai sa faca ochi si mcii, sa vezi atunci dezbatere rece si calculata. Doc mai avem? La amploarea crizei, we could use all the help we get.
NO COVER. ALL MAN.
Fedaykin e evident in stare de soc dupa evenimente asa ca ia o pauza de cateva zile ca sa se racoreasca. Waaagh! tocmai a primit al 3-lea avertisment. Discutati civilizat.
Fedaykin is taking a lot of Flak, dar cred ca e doar o problema de furie (ce-i drept, justificata) si o exprimare proasta a ideilor dintr-o perspectiva alb vs negru.
Intr-adevar orice stat care nu e laic (mai ales stat musulman) e o mare problema in secolul XXI, iar indivizii originari din aceste state sint capabili de ce am vazul anul acesta in Franta.
Bineinteles ca nu se poate generaliza si nici nu poti persecuta o religie intreaga. Teoretic umanitatea a depasit etapa aceasta.
Dar in Franta va fi foarte greu sa faci apel la calm si ratiune. Pe de alta parte, e clar ca trebuie tratat serios acest subiect si de data aceasta ma astept sa vad unele masuri extreme. Ramane de vazut care vor fi consecintele si in ce directie se indreapta lucrurile.
Intr-adevar orice stat care nu e laic (mai ales stat musulman) e o mare problema in secolul XXI, iar indivizii originari din aceste state sint capabili de ce am vazul anul acesta in Franta.
Bineinteles ca nu se poate generaliza si nici nu poti persecuta o religie intreaga. Teoretic umanitatea a depasit etapa aceasta.
Dar in Franta va fi foarte greu sa faci apel la calm si ratiune. Pe de alta parte, e clar ca trebuie tratat serios acest subiect si de data aceasta ma astept sa vad unele masuri extreme. Ramane de vazut care vor fi consecintele si in ce directie se indreapta lucrurile.