Recomandare Tableta

Rezolvarea problemelor tehnice, ultimele știri din domeniu și cele mai interesante site-uri.
SenFire
Headless Kamikaze

Recomandare Tableta

Post by SenFire »

Caut o tableta care sa se miste bine, preferabil cu android. Ipad-urile nu se pun. Bugetul 400-600 lei. Ce imi recomandati? Am avut Serioux si se misca jalnic si pierde semnal wifi.
zme-ul

Re: Recomandare Tableta

Post by zme-ul »

de la RDS am primit moca un AllView, uite aici: viewtopic.php?f=68&t=527&p=13001#p12990

iti recomand un showfloor get Altex unde poti s-o testezi pe viu inainte s-o cumperi
intre cifrele date de tine se incadreaza si cateva Asus, Lenovo, Acer si chiar Samsung
Last edited by zme-ul on 10 Oct 2014, 11:53, edited 1 time in total.
SenFire
Headless Kamikaze

Post by SenFire »

Am deja abonament la rds deci nu cred ca mai primesc ceva. Ma batea gandul la un Allview Viva H7S. E 600 lei la emag. Mai astept pareri.
zme-ul

Post by zme-ul »

SenFire » 10 Oct 2014, 10:51 wrote:Am deja abonament la rds
eu am reactualizat abonamentul / contractul, nu sunt client nou

din cate-mi aduc aminte, astia la RDS aveau pe oferta vre-o 2 AllView si 2 Samsung-uri, dar nu-mi aduc aminte detallile
asta, AX4 Nano era singura cu pret 0
SenFire
Headless Kamikaze

Post by SenFire »

Mersi mult. O sa vorbesc cu ei sa vad cum sta treaba.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Ma bate si pe mine un gand sa-mi iau in curand o tableta. Pusesem ochii pe un Samsung Galaxy Tab S2, care chiar daca pare mai scumpa, am auzit numai lucruri bune despre ea.
Alte pareri/recomandari?

Basically vreau ceva care sa inlocuiasca laptopul, sa fac web-surfing fara probleme si sa rulez niste jocuri si filme HD.
SenFire
Headless Kamikaze

Post by SenFire »

Am sfarsit cu un Allview Viva H10 HD. Sunt multumit de ea... pacat ca a inceput sa faca screen bleeding. Ca performante nu se blocheaza, nu am incercat cine stie ce jocuri. Ecranul e vede foarte bine cat nu bate soarele in ea..dupa e oglinda. Totusi am dat 600 lei pe ea in decembrie anul trecut, deci nu ma plang. Filmele HD si Full HD le ruleaza fara stutter, dar depinde si de ce player folosesti. Marea buba a ei este ca are partitia pentru aplicatii de 1gb. ATAT. Se rezolva cu root dar pierzi garantia. Merita pe post de solutie de buget dar atat.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

rdo wrote:Ma bate si pe mine un gand sa-mi iau in curand o tableta. Pusesem ochii pe un Samsung Galaxy Tab S2, care chiar daca pare mai scumpa, am auzit numai lucruri bune despre ea.
Alte pareri/recomandari?

Basically vreau ceva care sa inlocuiasca laptopul, sa fac web-surfing fara probleme si sa rulez niste jocuri si filme HD.
:D
Exact la ceva de genul ma uit si eu de 2-3 luni. Pare ideala pt ce vreau eu.
Am tot cautat alternative (nu ma intereseaza Ipad Air sau Air2) si nu prea am gasit. Pur si simplu e cea mai buna tableta de la Samsung. Doar pretul destul de ridicat m-a oprit sa o cumpar pana acum.

Ce mi-a placut iar foarte mult e Asus Zenpad S
Insa ecranul de 8" nu prea imi surade. Pacat ca nu exista si o varianta de 9,7" cum au cei de la Samsung.
De asemenea imi placea la nebunie si Samsung Tab S. Are practic aceleasi specificatii ca si S2 doar ca este putin mai mare si, in opinia mea, e mai frumoasa. Pacat ca nu o mai gasesc nicaieri. A cam disparut din ofertele site-urilor de profil. Am gasit-o acum cateva saptamani si era in stoc limitat pe un site, insa m-am tot coit si acum nu o mai gasesc nicaieri.

Asadar cred ca pe Tab S2 raman.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Vezi poate mai gasesti un Nexus 7 pe undeva. Sau la sh cu garantie.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Nexus 7 II primește și Android 6, so it's your best bet. Eu i-am luat la un moment dat soției un second impecabil 32GB /LTE și ne-a impresionat plăcut, plus no bloatware, ușor de rootat și pus Cyanogen dacă vrei. Despre altele nu știu, Galaxy Tab mi s-au părut OK-ish cu tot cu bloatware dar nush cum mai mișcă după ce le încarci puțin. Oricum, nu aș lua sub 32GB Wifi, că se termină repejor cei 16 și nu ai expansion.

http://olx.ro/oferte/q-nexus-7-2013/?se ... ice%3Adesc
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Hehe :D
Pana la urma mi-am luat Samsung Tab S.
Am avut noroc chior ca am mai prins pe emag 1 bucata. Dupa ce am pus comanda au scos-o iar din oferta magazinului.
Azi mi-a ajuns si sunt uimit de cum se vede si cum se misca. :D
A fost destul de scumpa (1.960 de lei) dar nu credeam ca o sa ajung sa spun ca a meritat fiecare banut.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Posteaza si review pe emag, nu fii pufi.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

MC wrote:Hehe :D
Pana la urma mi-am luat Samsung Tab S.
Am avut noroc chior ca am mai prins pe emag 1 bucata. Dupa ce am pus comanda au scos-o iar din oferta magazinului.
Azi mi-a ajuns si sunt uimit de cum se vede si cum se misca. :D
A fost destul de scumpa (1.960 de lei) dar nu credeam ca o sa ajung sa spun ca a meritat fiecare banut.
link?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Pai de pe emag. Nu pot sa-ti dau link pt ca nu mai au produsul in oferta. Deci nici macar cu mentiunea "lipsa stoc". :(
Uite....
http://www.emag.ro/tablete/samsung/c?tree_ref=17
It's gone.

In schimb vad ca e foarte redus pretul la Tab S2. Am urmarit preturile de prin septembrie si cred ca e cel mai jos acum
Samsung Tab S2
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

ai 4g pe ea?
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

merge in 16:10?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

rdo wrote:ai 4g pe ea?
Nu pt ca pe mine nu ma ajuta foarte mult si am preferat sa nu dau 300-400 de lei in plus doar pt asta. Nu o sa vorbesc in veci la telefon de pe tableta, iar unde nu am wi-fi, fac hot-spot de pe telefon.
Acuma depinde si cat stai conectat cu ea. Eu pe net stau mai mult fie acasa, fie la birou, fie in locuri unde exista wi-fi. In rest pt mail si verificari rapide folosesc hot-spot de pe telefon sau direct telefonul. In rest am legislatie pe ea care merge si offline, reviste, ceva carti, seriale care si astea merg offline.
marvas wrote:merge in 16:10?
De fapt chiar e 16:10. :)
MC
Dremora Lord

Post by MC »

rdo wrote: link?
Din nou Samsung Tab S pe emag
Asta e varianta de 16 Gb la 1800 lei.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Pe o tableta 4:3 ai optiunea de Screen Rotation?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Da :)
Post Reply

Return to “Hardware”