Cum diferentiezi care e moschee normala si care e radicala? Cine hotaraste care cleric e radical si care nu? Cine sunt teroristii francezi? Daca se stie de ei ca sunt teroristi, de ce nu sunt la bulau? Nu cumva nu stie nimeni cine e un terorist francez pana cand nu comite un act terorist? Din momentul in care a comis actul, tu vrei sa-l prinzi si sa-l expulzezi doar? Sau cumva te refereai la faptul ca unii sunt suspectati ca ar fi teroristi si alora sa le ia pasaportul si cetatenia?marius wrote:Nu vad nimic gresit in ce a zis madame. Exista moschei normale si exista moschei radicale, finantate probabil chiar de teroristi. Nu vad de ce nu ar fi inchise anumite moschei. In Tunisia, dupa atacul terorist de anul acesta, autoritatile au inchis aproximativ 80 de moschei in toata tara. Moschei nereglementate/cu suspiciuni de radicalizare etc. Daca intr-o tara musulmana se poate, de ce nu se poate si in Europa?zme-ul wrote:ia ghici ce-i duduie creierii lu Marine Le Pen:fedaykin, ti-am gasit nevastaFundamentalismul islamist trebuie distrus, moscheile radicale trebuie inchise, iar clericii radicali expulzati. Teroristilor francezi trebuie sa li se ia cetatenia si sa li se interzica sa mai intre in aceasta tara
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Uite, dumnealui e un cleric radical. Cand il auzi ca ii lauda pe autorii 9/11 presupun ca orice om intreg la cap isi poate da seama ca dumnealui e radical, nu? Daca dumnealui ar avea o moschee, presupun ca moscheea ar fi si ea nitel radicala, nu?
https://en.wikipedia.org/wiki/Anjem_Choudary
https://en.wikipedia.org/wiki/Anjem_Choudary
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ok, si atunci ii impingi "underground". Sa nu mai fie vizibili pentru amatori. Dar fara sa inceteze sa existe. Si dupa punctul acesta, ce se intampla? Facem ca Fiscul yankeu - premiem sifonarii care ofera informatii utile, respectiv bagam frica-n sifonati? "Care ofera informatii despre moschei radicale, informatii din care rezulta fara urma de tagada ca acolo se educau teroristii de maine, primeste cateva zeci de mii de euro?"
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ok, hai sa nu facem nimic. Sa lasam moscheile sa functioneze ca centre de radicalizare, in universitatile occidentale sa li se permita, in numele libertatii de exprimare, radicalilor sa-si transmita mesajele antisemite si anti-vest, iar noi sa ne vedem linistiti de ale noastre. Asta sigur rezolva problema.
de unde pana unde functioneaza moscheile ca centre de radicalizare? pe ce lume traiesti omuleApollyon wrote:Sa lasam moscheile sa functioneze ca centre de radicalizare

sunt 6mil de musulmani in Franta dintr-o populatie de 64mil
se duc toti la moschee? banuiesc ca 99.99% da, sunt toti radicali? NU!
Faptul ca niste extremisti isi transmit mesajul e o chestie deranjanta, in sensul ca au murit oameni de-a lungul istoriei pentru dreptul la libera exprimare si acum unii care n-au nicio treaba cu drepturile omului se folosesc de libertatea asta nemeritata sa-si raspandeasca tampeniile. Este trist ca s-a ajuns la asa ceva, dar in acelasi timp necesar pentru o societate libera. Problema reala e ca sunt oameni receptivi la astfel de mesaje, nu in curu pamantului acolo la ei in desert, ci in tarile vestice. Oameni care s-au nascut sau au crescut in lumea occidentala, lume care noua ne place s-o laudam ca fiind libera si toleranta. Ori daca astia au crescut in sanul democratiei si civilizatiei si apoi au decazut in mizeria asta de extremism islamic, in cazul asta cred ca trebuie sa ne punem serios semne de intrebare legate de capacitatea de educare si integrare a acestor state. In zilele noastre este foarte usor sa transmiti mesaje. Nu au nevoie decat de internet. Sau propune cineva pe aici cenzura internetului pentru ca mesajele clericilor radicali sa nu ajunga la puletii astia din vest? Chiar vrea cineva asta?
Problema cu astfel de atentate nu e ca vin aia din Afganistan in chiloti de capră si comit maceluri p-aici. Problema e ca reusesc astia sa recruteze localnici. Problema e ca reusesc sa-i inarmeze pe acei localnici, cu bombe si automate, intr-o tara in care armele sunt interzise pentru civili. Problema e ca reusesc sa faca asta intr-o tara care a suferit un atac similar cu cateva luni inainte. Bine ca faceau francezii descinderi in taberele de romi veniti la cersit si furat, dar prin fiefurile astora nu dadeau. Unul dintre atacatori a fost identificat ca cetatean francez care avea legaturi cunoscute cu teroristii. Cum a reusit ala, dupa atentatele din ianuarie, sa intre intr-un complot atat de mare (au fost vreo 8 atacuri coordonate in paralel vineri, cel putin asa am inteles eu), sa se inarmeze si sa execute atacul, fara ca serviciile secrete sa prinda de veste? Iar restul cetatenilor francezi suspectati de relatii cu teroristii ce fac? Ii urmareste cineva? Astea sunt niste intrebari la care statul francez ar trebui sa caute rapid raspuns, altfel oricand se vor gasi 10 rapandule d-astea sa comita atentate.
Problema cu astfel de atentate nu e ca vin aia din Afganistan in chiloti de capră si comit maceluri p-aici. Problema e ca reusesc astia sa recruteze localnici. Problema e ca reusesc sa-i inarmeze pe acei localnici, cu bombe si automate, intr-o tara in care armele sunt interzise pentru civili. Problema e ca reusesc sa faca asta intr-o tara care a suferit un atac similar cu cateva luni inainte. Bine ca faceau francezii descinderi in taberele de romi veniti la cersit si furat, dar prin fiefurile astora nu dadeau. Unul dintre atacatori a fost identificat ca cetatean francez care avea legaturi cunoscute cu teroristii. Cum a reusit ala, dupa atentatele din ianuarie, sa intre intr-un complot atat de mare (au fost vreo 8 atacuri coordonate in paralel vineri, cel putin asa am inteles eu), sa se inarmeze si sa execute atacul, fara ca serviciile secrete sa prinda de veste? Iar restul cetatenilor francezi suspectati de relatii cu teroristii ce fac? Ii urmareste cineva? Astea sunt niste intrebari la care statul francez ar trebui sa caute rapid raspuns, altfel oricand se vor gasi 10 rapandule d-astea sa comita atentate.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
In comunitatatea de informatii (ca sa zic asa) francezii sunt vazuti cam slab... nici Nikita nu mai e ce a fost... DGSIul are de vreo 3 ori mai putini angajati ca SRIul, si un buget de vreo 10 ori mai mic, comparabil cu cel al SPPului. Deci lol, atentate.
BNDul German are un buget de 20 de ori mai mare decat DGSIul...
BNDul German are un buget de 20 de ori mai mare decat DGSIul...
cand vad numere de astea scoase din burta fara nici o sursa citata nu pot decat sa trec mai departe fara sa le bag in seama. Altfel o sa ajung sa cred ca serviciile germane de informatii au bugetul doar de doua ori mai mare decat cele romanesti.
Wiki is you friend. Also google. Or you can believe me. I never lie.
BND Annual budget: €615.6 million (2015)[1]
SRI Annual budget: RON 1.39 billion / EUR 314 million (2014)
Well I'll be damned...
SRI Annual budget: RON 1.39 billion / EUR 314 million (2014)
Well I'll be damned...
Lol, Ciolos il retrase pe dezbracatul de 29 de ani care era propunere la Ministerul Sanatatii. Ghinion, daca-ti pui poze topless pe FB nu mai pupi minister, indiferent beizadeaua cui esti.
Cristina Guseth la Justitie, not bad at all. Sa vedem daca trece de Parlament.
Nu pare mai degraba o chestie cosmetica, o alegere sa multumeasca strada? Sa vedem ce va fi lasata sa faca in primavara.Apollyon wrote:Cristina Guseth
Oricum, interesante vremuri. Dupa ce PNLul vechi si PSDul n-au stiut cum sa scape mai repede de guvernare, avem un an de inghitit galusca tehnocrata sprijinita de toti si neasumata de nimeni (poate de Klaus, dar nu el candideaza la anu). Si la anu astia vor sa-i votez? mda, lol.
Mie unu mi-ar place sa vina nenea Ciolos si sa spuna - mariri de salarii la bugetari? nu se poate! mariri de pensii? ioc, nici macar alea legale (metoda Boc). Scadere de TVA? e de acord FMI? nu? pa si la revedere! o, da, la cati bugetari cunosc si care au votat cu Klaus, o merita.

ti-am raspuns eu cu pe pagina anterioarasekaba wrote:...
cum?! foarte simplu: ai un numar finit de agenti ai securitatii ce trebuie sa urmareasca national si international o claca de tampiti; nici nu mai pui faptul ca le poti pierde urma cand trec granita prin Belgia si serviciile alora se scarpina in cur
solutia? am zis-o tot in postul ala: o organizatie europeana cu scop unic de asigurare a sigurantei, cu mandat pe tot teritoriul EU
gandeste ca SUA are un teritoriu de 9.8mil Km^2 format din 50 de state; organizatia federala care se ocupa cu securitatea teritoriului, FBIul - deci se poate
---
revenind la fracezi, astia sunt in plop ...
le zice Hollande sa stea dracului acasa, astia nu .. s-au adunat, s-au luat la cafteala cu niste radicali si cand arunca unul o petarda, fug ca sobolanii
te bati cu pumnu'n pept ca nu ti-e frica de teroristi .. si tu fugi .. stai dracului acasa!
d'aia am eu ura pe francez, imi aduc aminte de Al 2-lea Razboi Mondial cand au calcat germanii peste ei si au bagat lumea in haos
Last edited by zme-ul on 15 Nov 2015, 20:56, edited 1 time in total.
Stiu si eu un banc cu francezi.
De ce in Franta League of Legends e mai popular decat Dota 2? Pentru ca Dota 2 nu are optiune de surrender.
De ce in Franta League of Legends e mai popular decat Dota 2? Pentru ca Dota 2 nu are optiune de surrender.

Scuze, credeam ca e threadul cu bancuri. Nu sunt obisnuit sa aud oameni revoltati de stereotipuri din bancuri.
Press F for French Mode in WoT 
Inca un atentat si n-o sa mai fie politic corect sa radem de francezi, deloc
Revin: el era sa ne fie Ministrul Sanatatii:
http://spynews.ro/actualitate/foto-ined ... ebook-Post
Ola ce are? Ola de ce nu putea sa fie ministru pe undeva?

Inca un atentat si n-o sa mai fie politic corect sa radem de francezi, deloc

Revin: el era sa ne fie Ministrul Sanatatii:
http://spynews.ro/actualitate/foto-ined ... ebook-Post
Ola ce are? Ola de ce nu putea sa fie ministru pe undeva?
imi radeati de Stolojan ca n-ar avea coloana
na! ce-mi face Cioloș, il vede p'ala de la Sanatate ca a pozat in chiloti si-l retrage .. culmea, om pe care el il numise
coloana, da?!
omu ala putea sa vina la minister in curu' gol, cu conditia sa-si faca treaba de ministru
na! ce-mi face Cioloș, il vede p'ala de la Sanatate ca a pozat in chiloti si-l retrage .. culmea, om pe care el il numise
coloana, da?!
omu ala putea sa vina la minister in curu' gol, cu conditia sa-si faca treaba de ministru
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Faptul ca a pozat in curul gol ar fi ultima problema a individului - mai mult se leaga de varsta lui si de ce (nu) a facut pana acum in meseria lui. Daca pozatul in small dickie goala este zenitul carierei lui, nominalizarea ar fi fost buna pentru "Romanii au talent", nu pentru o functie de ministru.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...