Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
.chester
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by .chester »

Nu mi-ai raspuns la intrebare, Doc. Tu cand ai iesit la proteste?
I'm livin' in a love shadow
zme-ul

Post by zme-ul »

Doc wrote:nu l-a dat nimeni jos.
ba gresesti, si daca tu chiar cezi asta .. foarte grav; Ponta nu ar fi plecat de acolo in veci daca ar fi fost dupa el

---

revenind ...
Tariceanu - omu e dobitoc cu stelute
ar trebui sa-i caute Rudotelu corifeului Vadim si sa si-l administreze in doze copioase
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

chestr0ny wrote:Nu mi-ai raspuns la intrebare, Doc. Tu cand ai iesit la proteste?
Well, ti-a raspuns Ola, si am spus-o si eu alta data. As fi iesit la plimbarea Antenei, si as mai fi iesit si la protestele anti-Boc. Acum n-am avut motive, IMO oamenii nu s-au miscat rau la guvernare.

Zme-ule, ideea e ca nu l-a dat jos Dragnea. Dragnea e la fel de papagal cu morcov in cur ca Ponta. Nu din interiorul PSD i-a venit comanda lui Ponta.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Multumesc pentru raspuns. Abia astept sa-ti iei ban permanent, sa scapam cu totii de tampeniile tale. Any day now.
I'm livin' in a love shadow
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Eu unu nu vreau sa isi ia Doc ban permanent. El este un fel de reminder, ca atunci cand erai mic si vedea maica-ta un rupt d-asta pe strada si-ti zicea "uite, daca nu inveti la teza asa o sa ajungi si tu!"
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Doc wrote:Muie Kovesi si lupta anticoruptie care nu a descoperit coruptii?
Stai puțin. În vremurile bune, anteniștii se plângeau că procurorii DNA sunt prea zeloși. Acum problema lor este că nu-și fac treaba. Hotărâți-vă, oameni buni. Vreau să știu și eu cu exactitate ce aberație trebuie să demontez prin argumente raționale, nu aruncați cu 100 deodată.

Apropo, am citit un banc amuzant pe net:

''Doc și Kovesi, soț și soție. Se întoarce Kovesi acasă, fericită după o zi fructoasă la muncă. Își aruncă cheile de la mașină pe bufetul din bucătărie și intră în sufragerie. Doc, într-o stare catatonică, cu un firicel de salivă scurgându-i-se din gură, stătea pe canapea și se holba la ecranul televizorului.

-Ce faci dragule, iar te uiți la Antena 3?

-Bag pula Kovesi curvă fute Băsescu corupți PNL muie închisoare vrăjeală proteste iubesc Ponta Koveși ștoarfă nu face nimic pula fut DNA muie dăăăăăăăăăăăăăăă

-Dragule, eu sunt Kovesi... soția ta... Iar nu ți-ai luat medicamentele?

-...

-Ți le-am lăsat pe măsuța de cafea, cum ai putut să uiți de ele? Uite cum facem, dacă îți mănânci măruțul și citești două articole de pe Mediafax, te scot în parc și dup-aia poate trecem pe la McDonald's. Ce spui, dragule?

-Eheheehehe Măruță''
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Hehehe Măruță

Anyways, am vazut ca pmp-ul nu votează noul guvern. Ei și alde. Face ce face basescu, tot cu tariceanu ajunge în barcă. Și cu Doc, aparent, ca doar nu-si imaginează careva ca Doc ar fi votat pentru guvernul asta, în caz ca ajungea și el p-acolo prin parlament alături de grevistă și alți oameni de caracter promovați de domn profesor
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

O, ba da, l-as fi votat si as fi sperat ca aia mica de la finante sa mai taie salarii, pensii, si sa mai mareasca niste taxe. Sa o mai taie inca o hoarda de tinerei prin Europa, care, dupa aia, complet ilogic, sa-i voteze tot pe aia care i-au gonit din tara, mestecand ceva cu mineriade, Iliescu si comunistii. Cum sa nu votez asa ceva?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am citit si eu discursul lui motocicleanu de azi din parlament. Cineva, fara sa-i spuna, i-a inlocuit creierul cu rahat trecut prin blender. Alta explicatie nu exista.
NO COVER. ALL MAN.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc wrote:O, ba da, l-as fi votat si as fi sperat ca aia mica de la finante sa mai taie salarii, pensii, si sa mai mareasca niste taxe. Sa o mai taie inca o hoarda de tinerei prin Europa, care, dupa aia, complet ilogic, sa-i voteze tot pe aia care i-au gonit din tara, mestecand ceva cu mineriade, Iliescu si comunistii. Cum sa nu votez asa ceva?
Stai liniștit, nu e ca și cum ai ceva în comun cu tinerii aia plecați din țară. Poate doar cu aia plecați la combinații.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Normal ca n-am nimic in comun, sunt destept, am invatat la scoala, sunt bun in meseria mea si o duc bine. N-am nevoie sa ma duc chirias prin Vest, sa ma vad cu parintii odata la cativa ani samd.

ISU+DNA+Sponsorizari = Love

http://www.tolo.ro/2015/11/17/raed-araf ... em-al-isu/

Cum comentati, admiratori ai DNAului?
zme-ul

Post by zme-ul »

Waaagh! wrote:Am citit si eu discursul lui motocicleanu de azi din parlament. Cineva, fara sa-i spuna, i-a inlocuit creierul cu rahat trecut prin blender. Alta explicatie nu exista.
eu cred ca-i bipolar :P
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Doc a primit un avertisment "verbal" acum vreo 2 pagini.
chestr0ny, sekaba si Mafio, considerati-va avertizati si voi. Stay on the damn topic.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Doc wrote:Normal ca n-am nimic in comun, sunt destept, am invatat la scoala, sunt bun in meseria mea si o duc bine. N-am nevoie sa ma duc chirias prin Vest, sa ma vad cu parintii odata la cativa ani samd.
Sigur toti doctorii plecati afara n-au invatat nimic la scoala, niste prosti gramada.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Cat % dintre cei plecati afara sunt (1) inalt calificati si (2) lucreaza in domeniul lor? cati dintre cele cateva milioane plecate? Ai un mod de a rationa interesant, special, niste generalizari deosebite. Tinerii din noua generatie ar fi mandri de tine. :lol:
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Iarta-ma. Iar m-a luat gura pe dinainte si te-am bagat in seama. Am uitat ca tu te crezi destept. Hai sa vorbim chestii mai interesante pentru tine: la mine antena3 e pe canalul 6; la tine pe cat e? Spagatul poti sa-l faci? Eu nu pot sa-l fac chiar de tot, dar pot sa-mi pun piciorul pe ceafa. Ai fost crescut de bunici? Eu nu, dar as fi vrut. Cand gandesti pe bune te doare, sau doar cand deblochezi telefonul?

In alta ordine de idei, sa mai vorbim si niste chestii normale ca intre oameni, nu ca intre oamenii de marketing (atentie Doc, de aici incolo nu mai e pentru tine). De exemplu am aflat azi ca atat PNL-ul cat si PSD-ul a cerut scoaterea din programul de guvernare a modificarilor la legea electorala care obliga alegerea primarilor din 2 tururi. Acuma nu stiu daca modificarile legii puteau intra in vigoare pana la urmatoarele alegeri, dar asta era un punct destul de important, daca se vrea stoparea feudalizarii judeteleor. Ma bucur ca Alina Gheorghiu (would hit that/10) in sfarsit s-a imprietenit cu Blaga.

LE: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20 ... -rosie.htm
Ce cacat, acum chiar ca nu mai am unde sa merg.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Eu eram de multa vreme indecis in privinta Alinutei. Hell, daca se baga sekaba, intru si eu. Would bang that 7 ways 'till Sunday/10.
NO COVER. ALL MAN.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Uh, uh, is that hate-sex? Are you guys having hate-sex? o_O
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

In cazul meu ar fi mai degraba kinky alien sex yolo.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

vai .. te doare mintea ce-ci caca gura lui Tariceanu la A3 - "forte" au curmat rezultatul alegerilor (prezidentiale) si l-au dat jos pe Ponta
si individul asta e presedintele senatului - numai in .ro

sa i se faca o evaluare psihiatrica :|
Post Reply

Return to “Cafenea”