Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mafio
Hammer Haunt

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mafio »

Mahdi wrote:Mai știi, poate și-au căutat-o.
Image
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Ca tot vad admiratii crescand din ce in ce mai mult pentru tovarsky Putin....

http://www.activistpost.com/2012/03/dif ... aster.html

IMO, animals prefer a master, humans prefer a leader.
Ghici ciuperca ce fel de natie e RO.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce fel de natie e RO?
NO COVER. ALL MAN.
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Leaders are chosen voluntarily by people who are inspired by their acts, while masters are imposed

DAAR

Any head of state or political ruler that has ever walked this earth falls into the “master” category based on the value of the interactions that they had with other people.

Nu mai vorbim de stil, prin clasa a treia am depasit stilul asta de frazare si de compunere. Maria e bruneta. Colega ei Ana e blonda. Maria mananca banana. Colega ei Ana nu mananca banana, ea mananca portocala.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Ne explica Doc cum e cu natiile, liderii si incendiile, tineti aproape.
I'm livin' in a love shadow
Fedaykin
Pig Cop

Post by Fedaykin »

Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Maaaan, ar fi tare sa avem o campanie cu Erdogan jucat de Steven Seagal in Red Alert 4.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

De ce e neclara treaba cu "mi-a violat spatiul aeriab/ba nu!"? O statie radar a detectat avionul, cu date precum relevment, distanta, altitudine. Sa se prezinte o inregistrare cu aceste date si gata, mistery solved. Chiar e asa mare secret militar locatia statiilor radar incat sa riste turcii un super incident international doar pentru a tine locatia acestora ascunsa (de parca nu stiu rusii unde au turcii radare)?
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Semyaza
Zergling

Post by Semyaza »

Image

LE: aceasta poza a fost oferita de autoritatile turce. Reprezinta justificarea lor, mai exact traseul avionului rusesc. Imi dau seama ca daca poza e adevarata, poate fi foarte interpretabila. Din cate se vede, avionul ala are o traiectorie destul de "dreapta" pe teritoriul turciei...
Last edited by Semyaza on 24 Nov 2015, 15:57, edited 1 time in total.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

explicati va rog poza? Eu nu prea joc jocuri de strategie.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ivan a taiat-o blana prin ciotul ala de teritoriu turcesc, in loc sa ocoleasca de-a lungul frontierei albastre, iar turcaletul care statea la panda i-a trimis o racheta AA dupa ceafa.
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

am verificat acum ciotul pe harta. Nu pare mare distanta, maxim 5 km strabatuti acolo.
Puteau sa-l lase in pace pe Ivan, dar s-au incapatanat sa ii dea o lectie pentru toate celelalte dati cand a facut la fel in ciuda avertismentelor.

Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

E vorba de principii aici, 5 km sau 5 cm de spatiu aerian violat e cam tot aia. GG Turcia.

Oricum, turcii sunt ofticati ca rusii le distrug cisternele cu care cumparau pe sub mana petrolul ISIS :)
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Este cam act of war, oricum ai întoarce-o. Una e să violezi un spațiu aerian la limită (5 km sunt nimic pentru un avion) fără să faci nimic deosebit pe acolo și alta să te apuci să dai după ăla și să-l trimiți la moarte sigură. Nu e ca și când ar fi venit un jet din Coreea de Nord peste granița Coreei de Sud sau invers... și e cu atât mai imprudent cu cât tensiunile sunt mari.
Last edited by caleb on 24 Nov 2015, 17:54, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Nu este prima oara. Probabil turcii ar fi trebui sa ignore de fiecare data avioanele militare rusesti intrate in mod ilegal in spatiul turcesc. Eventual sa le faca cu mana. Si nu e nici pe departe vreo un act of war lol. Act of war pe propriul teritoriu tragand intr-un avion inamic care nu are acordul tau sa iti treaca spatiul, avion pe care il somezi sa dispara din zona, dupa alte incidente de acest tip in ultima vreme. Asta e act of war? Nu.
Last edited by ola small dickie on 24 Nov 2015, 17:56, edited 1 time in total.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

Nu o fi cea mai bună paralelă, dar nu cred că aș fi prea încântat dacă vecinul mi-ar omorî pisica la vedere dacă nu ar răspunde la zât de frică să nu-i pișe florile.

Cum naiba să nu fie act of war, ești sănătos la cap? Cine pe cine a omorât, practic? Plus, dacă erau sistemele de navigație /comunicații defecte pe avionul ăla?
Last edited by caleb on 24 Nov 2015, 17:59, edited 1 time in total.
ola small dickie
Big Daddy

Plus ca pilotii nu au raspuns. Cat de greu e sa raspunzi si sa-ti anunti intentiile?
caleb wrote: ești sănătos la cap? Cine pe cine a împușcat?

Eu da. tu? Daca tu asa pui problema cand vorbesti de act of war...lol Cine pe cine a impuscat? :))

Daca tot ai chef de pararelel iti trag si eu una, poate mai buna decat a ta cu pisicile. Tu intri neinvitat la mine in casa, nu imi raspunzi, eu iti cer sa iesi, tu nu iesi si nu comunici cu mine. Eu te impusc. Act of war :)) Se numeste self defense. Dreptul de a te apara, pe propriul teritoriu, de intentii pe care nu le cunosti, de elemente care nu comunica cu tine, de elemente neinvitate.
Last edited by ola small dickie on 24 Nov 2015, 18:01, edited 1 time in total.
caleb
Pig Cop

Post by caleb »

^^ Poți să presupui că au defecțiuni tehnice și să-i "herd" out of your airspace. Tragi doar dacă vezi că se pregătesc și ei de ceva, wtf.

Toto dragă, aici nu par să fie Statele Unite. Tocmai, că la noi ai belit-o dacă faci așa ceva :) Ba chiar într-o vreme, și dacă săream la tine cu un satâr și tu dădeai înapoi cu unul mai mare, intrai la murat în egală măsură.

Eu nu sunt pentru shoot trespassers și alte bullshit-uri.
ola small dickie
Big Daddy

Pot fi de acord ca se putea evita incidentul, ca turcii puteau sa nu traga. Dar nu sunt de acord ca nu au avut dreptul asta sau ca e vreun act of war din partea lor.
ola small dickie
Big Daddy

caleb wrote: Eu nu sunt pentru shoot trespassers și alte bullshit-uri.
Bulsshituri zici? Hahahaha. Doamne. In casa ta, cu familia ta, cu oamenii tai intra unu cu un pistol neinvitat, nu te baga in seama, nu iese daca il somezi, ca sa fac comparatia mai buna. Pt ca era avion militar cel rusesc. Acum tot bulsshituri ti se par? Geez. Despre ce vorbim aici?
Post Reply

Return to “Cafenea”