Ai dreptate. Recomand Idiocracy (daca o mai fi vreunu care sa nu-l fi vazut):TG wrote:Oricum cei cu 5 pe linie vor moștenii pământul.
https://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_1
Ai dreptate. Recomand Idiocracy (daca o mai fi vreunu care sa nu-l fi vazut):TG wrote:Oricum cei cu 5 pe linie vor moștenii pământul.
Ba da. Sunt pt nefumatori. Pt ca fumatorii se cheama fumatori pt ca fumeaza. Iar daca barul ar fi pt oameni, indiferent daca sunt nefumatori sau nu, ar include ca ar fi si pt fumatori. Deci s-ar putea fuma. Ceea ce ar fi interzis. Deci sunt pe nefumatori.Mahdi wrote:Ce se întâmplă dacă se votează interdicția de care zice chester:
Nu sunt pentru nefumători. Sunt pentru oameni. Indiferent dacă sunt nefumători sau nu. E o nuanță. Nu trebuie să fii nefumător ca să stai.
La cata lume se plange de fumul din baruri eu zic ca e o piata destul de buna pentru carciumi de nefumatori, nu?chestr0ny wrote:"fumatorii sa mearga in baruri de fumatori si nefumatorii sa mearga in baruri de nefumatori". Mi se pare idioata si neverosimila.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Pai cam toate barurile sunt speciale pentru fumatori si cred ca nu se prea renteaza altfel. Daca un grup de 6 oameni din care 2 fumatori vor sa iasa la o bere vor alege un bar in care se fumeaza. De-aia localurile pentru nefumatori sunt foarte putine si sunt din categoria care se inchid la 20:00 - 22:00.ola small dickie wrote:Eu ma bucur cat se mai poate de fumatul in baruri. Este un lucru chintesential din viata mea. Sper sa dureze cat mai mult in Romania. Si nu vad care ar fi un motiv real pt a fi importriva barurilor speciale pt fumatori. Aia cu "se strica prieteniile" nu e un motiv.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest