Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Hai sa ma bag si eu in seama si sa-mi dau cu parerea:
Inainte de aceasta lege, mai era una, cu separarea spatiilor pentru fumatori si cele pentru nefumatori. Aia nu s-a aplicat. Cred ca nefumatorii ar fi facut mai bine sa petitioneze pentru aplicarea unei legi deja in existenta.
Ce mi se pare cu adevarat mizerabil de la nefumatori e ca, desi si ei au obiceiuri poate la fel de nocive pentru cei din jur (masina care polueaza, unii arunca gunoaie aiurea etc. exemple s-au dat si mai sus), nu vor sa tolereze pe cei din jur, ci sa-i dea afara sa fumeze in frig. Si asta pentru ca a luat foc Colectiv de la niste artificii.
Asa ca, bai nefumatorule, cum ar fi sa cerem toti o lege prin care sa nu mai ai voie cu masina? Sa cari tu cu ma-ta pe jos sacosele de la piata si sa te duci ca animalul in ploaie la munca? Pentru ca pe mine ma deranjeaza fumul de la masina ta.
Inainte de aceasta lege, mai era una, cu separarea spatiilor pentru fumatori si cele pentru nefumatori. Aia nu s-a aplicat. Cred ca nefumatorii ar fi facut mai bine sa petitioneze pentru aplicarea unei legi deja in existenta.
Ce mi se pare cu adevarat mizerabil de la nefumatori e ca, desi si ei au obiceiuri poate la fel de nocive pentru cei din jur (masina care polueaza, unii arunca gunoaie aiurea etc. exemple s-au dat si mai sus), nu vor sa tolereze pe cei din jur, ci sa-i dea afara sa fumeze in frig. Si asta pentru ca a luat foc Colectiv de la niste artificii.
Asa ca, bai nefumatorule, cum ar fi sa cerem toti o lege prin care sa nu mai ai voie cu masina? Sa cari tu cu ma-ta pe jos sacosele de la piata si sa te duci ca animalul in ploaie la munca? Pentru ca pe mine ma deranjeaza fumul de la masina ta.
Praise be to the muffalo tree.

REMEMBER CITADEL
^^Exact la asta voiam să ajung și eu. Dacă începem să ne reproșăm unii altora obiceiurile mizerabile nu facem altceva decât să părem mai stupizi și ipocriți ca înainte. E un cerc vicios din care nu ai cum să evadezi. Nu ar fi mai bine să ne separăm de răutățile astea și să găsim niște solutii practice? Până la urmă, cunosc extrem de puțini fumători care adoră fumatul și sunt îndeajuns de nesimțiți încât să nu se gândească la sănătatea nefumătorilor.
Dar eu imi car pe jos sacosele de la piata... 

Last edited by cg1700 on 27 Nov 2015, 15:16, edited 1 time in total.
Fumatul = obicei nociv precum aruncat gunoiul in tomberonul gresit si calatoritul cu autoturismul propriu. Ok. Ce ne facem cu fumatorii soferi, domnilor? Aia chiar sunt pleava societatii.
Eu nu fumez, nu conduc si nu arunc gunoaie pe jos. Sunteti in compania unui om superior, fara vicii. Where is your God now?
Problema e ca fiecare dintre voi se simte personal lezat de perspectiva de a nu mai fuma intr-un bar. Cum a zis Mafio, "ce ba, nu mai poti de fumul meu? ca eu sunt discret si nu deranjez!" Lol ok. Acum mai adauga inca 50 de fumatori discreti intr-un spatiu inchis si obtii speluncile gretoase in care iesim vineri seara. Da, individual nu deranjezi pe nimeni. Dar impreuna, deranjati multa lume! N-are nimeni nimic cu tine, fumatorul individual. Problema e atmosfera pe care o creati impreuna.
@Foxman, postul tau mi-a creat o imagine mentala infioratoare. Zeci de fumatori, tragand vinetii din tigara afara, dupa ce au fost goniti din Edenul numit carciuma de diavolii care nu fumeaza! In FRIG! Iti dai seama? E FRIG AFARA! Cumplit! Chinuri groaznice! Ohhhhhh, the horror!

Eu nu fumez, nu conduc si nu arunc gunoaie pe jos. Sunteti in compania unui om superior, fara vicii. Where is your God now?
Problema e ca fiecare dintre voi se simte personal lezat de perspectiva de a nu mai fuma intr-un bar. Cum a zis Mafio, "ce ba, nu mai poti de fumul meu? ca eu sunt discret si nu deranjez!" Lol ok. Acum mai adauga inca 50 de fumatori discreti intr-un spatiu inchis si obtii speluncile gretoase in care iesim vineri seara. Da, individual nu deranjezi pe nimeni. Dar impreuna, deranjati multa lume! N-are nimeni nimic cu tine, fumatorul individual. Problema e atmosfera pe care o creati impreuna.
@Foxman, postul tau mi-a creat o imagine mentala infioratoare. Zeci de fumatori, tragand vinetii din tigara afara, dupa ce au fost goniti din Edenul numit carciuma de diavolii care nu fumeaza! In FRIG! Iti dai seama? E FRIG AFARA! Cumplit! Chinuri groaznice! Ohhhhhh, the horror!

I'm livin' in a love shadow
Atat de aproape, dar nu. Eu nu fumez, nu conduc, nu arunnc gunoaie pe jos si nu folesesc tabletă. Adevaratul om superior.chestr0ny wrote:Eu nu fumez, nu conduc si nu arunc gunoaie pe jos. Sunteti in compania unui om superior, fara vicii. Where is your God now?
Da dar tu joci RPG-uri cu auto-level, ceea ce neaga toate celelalte atu-uri ale tale.
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
vreau sa fumez, ies afara. ies afara oriunde se poate iesi afara ca sa fumezi. nu se poate iesi afara, nu fumez. as vrea ca toti fumatorii sa faca la fel.
chestr0ny wrote:@Foxman, postul tau mi-a creat o imagine mentala infioratoare. Zeci de fumatori, tragand vinetii din tigara afara, dupa ce au fost goniti din Edenul numit carciuma de diavolii care nu fumeaza! In FRIG! Iti dai seama? E FRIG AFARA! Cumplit! Chinuri groaznice! Ohhhhhh, the horror!
Da, e frig si foarte aiurea. Esti intr-un bar, ai o halba de bere, esti la o discutie filosofica. Te opresti, iti iei shuba din cuier, iti pui fesul si fularul ca sa iesi afara sa fumezi o tigara. Cum ar fi pentru tine de exemplu sa te duci intr-un bar si sa trebuiasca sa iesi afara sa bei? E un bar, fir-ar al naibii, unde ficatii se duc pe pwla si la fel si creierii, si tu-ti faci griji de buba la plamani. Ma leshi?
@Marius Ghinea Da, ca asa merge lumea, in care toti ceilalti fac dupa cum vrea pwla unuia.
Oh Doamne, trebuie sa-ti pui si fesul?! Dear God, no!
Misto comparatie, dar berea nu iti impute hainele (tale si ale altora) decat daca o borasti pe ele.
Misto comparatie, dar berea nu iti impute hainele (tale si ale altora) decat daca o borasti pe ele.
AM GASIT, AM GASIT!Mafio wrote:Nu ar fi mai bine să ne separăm de răutățile astea și să găsim niște solutii practice?
Toti nefumatorii ne angajam sa cumparam cate un pachet de tigari pe zi si sa golim astfel stocurile de tigari. N-o sa mai aiba ce fuma. Suntem mai multi decat ei, putem izbandi!
da, asta cred ca surprinde destul de bine majoritatea iesirilor mele. Cel mai neplacut e cand imi uit monoclul acasa, pentru ca de fiecare data cand imi scot ceasul de buzunar ca sa verific ora nu vad bine si apropiu ceasul asa de mult de fata incat mi se loveste de pipa.Foxman wrote:Esti intr-un bar, ai o halba de bere, esti la o discutie filosofica.
I like you.chestr0ny wrote:Da dar tu joci RPG-uri cu auto-level, ceea ce neaga toate celelalte atu-uri ale tale.
Felicitari, tocmai ai facut cea mai cretina comparatie din istoria acestui forum!Foxman wrote:Ce mi se pare cu adevarat mizerabil de la nefumatori e ca, desi si ei au obiceiuri poate la fel de nocive pentru cei din jur (masina care polueaza, unii arunca gunoaie aiurea etc. exemple s-au dat si mai sus), nu vor sa tolereze pe cei din jur, ci sa-i dea afara sa fumeze in frig. Si asta pentru ca a luat foc Colectiv de la niste artificii.
♪
Ai de gand sa argumentezi? Pentru ca altfel e doar o insulta gratuita. La fel si eu pot sa spun ca ma-ta-i curva dar daca nu aduc poze sa demonstrez imi iau ban ca vorbesc porcarii.rdo wrote: Felicitari, tocmai ai facut cea mai cretina comparatie din istoria acestui forum!
N-am facut decat sa ma cobor la nivelul tau, in care vii si dai cu mucii-n fasole gratuit.rdo wrote:taranu tot taran)
Imi place si justitia preferentiala de pe-aici. Puteam sa fumez si trei pachete pe zi linistit, oricum rezolvarea incidentului asta intr-o maniera perfect "balansata" mi-a dat cancer.
Mmmmnu. Ideea era ca mie nu-mi place sa vad fumatori, pur si simplu. Nu-mi place sa vad oameni care se drogheaza, nu-mi place sa vad caini/oameni care-si fac nevoile in public, nu-mi place sa vad prostituate cracindu-se pe drum, nu-mi place sa vad pauperi care beau un pet pe bordura... n-as vrea sa vad nici fumatori pe strada. Laolalta cu aia care vand tigari de contrabanda la coltul strazii.ola small dickie wrote:Si daca nu arunc chistocul pe jos si nu flegmez pe strada am voie?
But hey, that's just me.

Atunci stai tu in casa.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
In principiu, stau. Ies de nevoie.