Seriale

sekaba
Pig Cop

Re: Seriale

Post by sekaba »

Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Vin Diesel e ok. And yeah, good news, more Riddick.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

The Expanse se anunta a fi un serial interesant: http://www.syfy.com/theexpanse/enterthefuture/
zme-ul

Post by zme-ul »

^ din primul ep n-am inteles mai nimic, o brambureala totala

mai bine te uiti la The Man In The High Castle si Jessica Jones :)
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

a inceput The Man In The High Castle??? I want!
zme-ul

Post by zme-ul »

marvas wrote:a inceput The Man In The High Castle??? I want!
pai Amazon a difuzat restul de ep, 3-10, acum 2 zile

dar .. m-a lasat in ceata mai mult decat Silent Hill :P
probabil ar trebui sa deschidem un topic separat
Spoiler:
si sa discutam despre serial, poate gasim si pe cineva care are cunostinta de carte
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Eu am citit cartea de mai multe ori și pot spune că serialul este la fel de, poate chiar mai bun decât ea, cel puțin dpdv al dezvoltării universului. Lumea din serial este exact cum mi-am imaginat-o, un mix între retro-futurism, noire și cyberpunk a la Blade Runner. Zgârie norii din New York inscripționați cu zvastici uriașe și propagandă nazistă arată bestial, mi-a căzut falca când i-am văzut prima dată. Love it.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

So I should watch this I guess. Nu înțelegeam hype-ul și nimic nu mă atrăgea din ce auzisem despre serial, dar dacă îi place lui Mafio...
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

N-am citit cartea. M-am uitat la primul episod mai demult. Would not touch it again.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

De ce?
ola small dickie
Big Daddy

Ideea subiectului nu ma excita (o istorie alternativa cu nazistii castigatori si sefi peste america) dar am zis sa dau o sansa episodului pilot pentru ca, nu-i asa, modul in care e pus in aplicare te poate face interesat chiar daca initial erai sceptic. Nu s-a intamplat asta. Mi s-a parut un episod sters, stereotipic, hollywoodian, lipsit de ceva originalitate sau vreun zvac care sa ma faca sa mai vad vreun episod. Oh well, not my cup of tea.
Mafio
Hammer Haunt

Post by Mafio »

Nu știu exact ce ți s-a părut stereotipic sau hollywoodian la acest serial pentru că nu este un subiect abordat foarte des. Poate nu ți-au plăcut actorii care, într-adevăr, cu două sau trei excepții au fost toți șterși și plați în pilot. Oricum, mi se pare un pic nedrept să judeci acest serial din prisma personajelor plate din moment ce se presupune că în acea lume distopică toți oamenii au creierele mai mult sau mai puțin șterse de propaganda puterii cuceritoare. Știu că nu o mă asculți, dar ți-as recomanda să-i mai dai o șansă, se îmbunătățește pe parcurs. Dacă nu pentru plotul principal și personaje (care și ele devin mai interesante), măcar pentru detaliile de fundal și peisaje. Eu ador istoria alternativă în general și cartea după care s-au inspirat în particular, așa că o să-mi placă serialul orice ar fi.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

ola small dickie wrote:Ideea subiectului nu ma excita (o istorie alternativa cu nazistii castigatori si sefi peste america) dar am zis sa dau o sansa episodului pilot pentru ca, nu-i asa, modul in care e pus in aplicare te poate face interesat chiar daca initial erai sceptic. Nu s-a intamplat asta. Mi s-a parut un episod sters, stereotipic, hollywoodian, lipsit de ceva originalitate sau vreun zvac care sa ma faca sa mai vad vreun episod. Oh well, not my cup of tea.
Ciudat. Ma asteptam sa te uzi ca o fetita cand are cameo-ul ala Maldini pe finalul episodului pilot.
ola small dickie
Big Daddy

Deci iti dai seama ce fascinat am fost daca a aparut Maldini si nici nu l-am observat? Sau poate l-am uitat.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

ola small dickie wrote:Ideea subiectului nu ma excita (o istorie alternativa cu nazistii castigatori si sefi peste america) dar am zis sa dau o sansa episodului pilot pentru ca, nu-i asa, modul in care e pus in aplicare te poate face interesat chiar daca initial erai sceptic. Nu s-a intamplat asta. Mi s-a parut un episod sters, stereotipic, hollywoodian, lipsit de ceva originalitate sau vreun zvac care sa ma faca sa mai vad vreun episod. Oh well, not my cup of tea.
Huh. Am vazut si eu episodul-pilot aseara. Cu exceptia faptului ca subiectul ma excita, am avut aceeasi impresie ca si dickie. O sa ma mai chinui sa vad vreo doua-trei episoade, poate ma prinde. Deocamdata, primul episod mi s-a parut foarte sters si plictisitor.
I'm livin' in a love shadow
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Nope. Am mai vazut doua episoade si mi s-au parut la fel de plictisitoare ca primul. Chiar aveam sperante, dar n-a fost sa fie. O sa ma uit la Blade Runner si Total Recall sa treaca supararea.
I'm livin' in a love shadow
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Poti sa te uiti si la serialul Total Recall, its pretty sweet.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Black Mirror este excelent, definitely a must-see. Singurul minus e variatia calitatii de la un episod la altul, dar asta e oarecum de asteptat cand sunt de sine statatoare. But the good ones are really good.
zme-ul

Post by zme-ul »

phpBB [video]

de abia astept :P
Post Reply

Return to “Seriale”