Upcoming movies

Ce muzica mai ascultați, ce filme ați mai văzut și ce cărți ați mai citit.
ola small dickie
Big Daddy

Re: Upcoming movies

Post by ola small dickie »

Mie mai putine.
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place
REMEMBER CITADEL
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Eu astept sa iasa Gods of Egypt, pentru efecte speciale. Din trailer pare promitator in aceasta directie.
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Crap, cand am vazut BFG m-am gandit la ceva serios, cu invazii demonice pe Marte & stuff.
NO COVER. ALL MAN.
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Eu ma gandeam la Doom si al lui Big Fuckin' Gun..God damn it,i'm old..
Image
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

:lol: Si eu ma gandeam la aceeasi chestie, dar aparent vine de la "big friendly giant".
joonior_bmf
Gravity e un film misto

Post by joonior_bmf »

phpBB [video]

phpBB [video]
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

phpBB [video]

Un nou Godzilla regizat de Anno? Dis gonna b good.
Image
ola small dickie
Big Daddy

dupa testoasene ninja si tarzan era firesc sa urmeze gozila :)) ce de cacaturi

gozila mi se pare cel mai fascinant cacatoi de film. ce cacat mai poate reprezinta chiar si o bruma de minim interes la un film gozila? maiculita! mai joaca si samuel jackson :)) sunt de acord ca e o experienta sa-l vezi pe primul, ala vechi. ala are o anumita valoare. dupa ce rost are? gozila :))) in 2015 inca ma mai uit la un film cu o soparla gigantica care se plimbe prin orase si omenii alearga zbierand pe strazi din calea ei. sau are vreun alt plot?
Last edited by ola small dickie on 11 Dec 2015, 13:15, edited 1 time in total.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

. dupa ce rost are?
...fun?
Image
ola small dickie
Big Daddy

i dont see the fun in that. pe mine ma plictiseste. pt mine fun la filme inseamna filme bune. nu cacaturi "de distractie". nu pot sa rezist pe parcursul filmelor de genul asta. decat daca fac altceva in timpul filmului.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Daca ar veni un Dinozaur de 30 de etaje sa terorizeze Constanta ti s-ar parea plictisitor?

Preblema e ca filmele astea de obicei sunt prost realizate si nu reusesc creeze imersiunea cum trebuie. Dar premisa e buna.
ola small dickie
Big Daddy

Stokkolm wrote:Daca ar veni un Dinozaur de 30 de etaje sa terorizeze Constanta ti s-ar parea plictisitor?
:lol:

Asta cred ca e cel mai bun argument pe care l-am auzit vreodata intr-o discutie despre filme. Mi-a adus aminte de alt super argument primit la o discutie politica. La replica mea: "china este un stat totalitar, are un singur partid" am primit raspunsul "si? sua au 2 partide, mare cacat". Nu mai ai ce sa zici, decat sa te inclini.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Inca un post super util si interesant in care ola small dickie ne informeaza ca nu-i plac filmele cu dinozauri, testoase, Batman, Superman, etc. De fapt mai multe posturi.

Problema cu filmele cu Godzilla e una singura: a aparut deja Cloverfield in 2008, care a facut literalmente tot ce se poate face cu un film cu Godzilla. Nu ai ce sa faci mai mult cu un astfel de film. E o scena cu lumea linistita, o alta scena in care apare monstrul, apoi restul filmului arata oameni fugind si avioane de lupta tragand cu rachete in Godzilla, care da cu ghearele in cladiri. Atat. Asta e maximul, nu e nimic mai departe. Filmul ala cu Godzilla introduce si mai mult tremurat de camera decat Cloverfield. Un pas indraznet, dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Edit: am vorbit si de film, tu de cate ori ne mai zici ca nu iti plac filmele astea?
Last edited by .chester on 11 Dec 2015, 13:37, edited 2 times in total.
I'm livin' in a love shadow
ola small dickie
Big Daddy

postarea mea e mai utila si mai legala decat a ta. eu macar vorbesc de filme. tu vorbesti de mine, la topicul de filme. cine-i inutilu? poate te iau stanga dreapta

ai editat. postul initial era doar despre mine. dupa ce ti-am atras atentia asupra inutilitatii ai mai adaugat si opinii despre gozilla pe langa ola small dickie :lol: lasa gargaroasa

de cate ori simt nevoia. probleme?
Last edited by ola small dickie on 11 Dec 2015, 13:41, edited 4 times in total.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Preblema e ca filmele astea de obicei sunt prost realizate
Cel putin pentru mine faptul ca sunt prost realizate face parte din appeal-ul lor.De asta mie personal imi plac foarte mult B-movies si chestii cheesy de genul. Faptul ca ceva e stupid/ridicol face parte din experienta prin faptul ca poti rade de film in acelasi timp in care poti sa te si bucuri de ce se intampla pe ecran. Din acelasi motiv imi plac si anime-urile de altfel, fiindca majoritatea au calitatea unui B-movie.

@chestr0ny

Singurul motiv pentru care lumea e interesata de Godzila asta nou e ca regizat de Hideaki Anno care a facut si Evangelion de care iti povesteam saptamana trecute. De asta lumea vrea sa vada cat de pretentios si melodramatic o sa il faca. Also, probabil nu o sa fie cazul aici dar appeal-ul filmelor cu godzila s-a transformat de-a lungul timpului din "Ma uit la filmul asta sa vad cum fug oameni de o soparla uriasa" la "Ma uit la filmul asta sa vad o soparla uriasa cum se bate cu alti monstri uriasi"
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Daca vrei film pretentios si melodramatic, nu cred ca Godzilla e un element care sa ajute. Adica nu inteleg pasiunea de a introduce dialoguri adanci intr-un film despre un crocodil gigantic. Poate exista totusi modalitati mai bune de a transmite melodrame.
I'm livin' in a love shadow
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Stiu, but that's the way Japan rolls. Intotdeauna baga teme profunde in chestii cu elemente ridicole. Pe mine nu ma deranjeaza dar stiu ca nu e ceva ce multi pot sa inghita.
Image
Post Reply

Return to “Cărți/Muzică/Filme”