Ce jucati in momentul de fata

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Magicake
Global Belit

Re: Ce jucati in momentul de fata

Post by Magicake »

Look at this pair :D
Image
Image
:thumbsup:
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Star Wars Battlefront BETA - mi-o iau pe toate fronturile. Nu inteleg cum pot oamenii sa joace shootere cu controller-ul.

Infamous: Second Son - Prototype cu artificii.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

FF XIII, cred ca-l termin anul asta. Avansez intr-un ritm de cateva ore pe luna.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

@Pătrunjelu'
Is it any good? Ca ma gandesc de ceva vreme sa il iau.

Also on topic: Corpse Party Book of Shadows. Gameplay-ul e really crappy, dar e nevoie sa il joc ca sa pot sa joc dupa Blood Drive.
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

cg1700 wrote:@Pătrunjelu'
Is it any good? Ca ma gandesc de ceva vreme sa il iau.
Ma omoara combat-ul, iau pauza dupa fiecare 1-2 ore pentru ca-mi ajunge cat ma bat cu inamici, e mult mai des intalnit decat in FF-urile pe care le-am jucat pana acum si tunnel-ul (i.e. tot jocul) nu ajuta deloc in privinta asta. Mergi din punctul A in punctul B cu mult combat intre ele.

Story-ul e misto si vreau sa il termin ca sa ma apuc de XIII-2 care e mai putin tunelar.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Iti apar macar pe harta inamicii sau e modelul antic de random encounter cand pur si simplu te plimbi si dintr-o data ti se distorsioneaza ecranul si incepe o lupta?
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Iti apar pe harta si pe majoritatea ii poti evita daca fugi pe langa ei si nu au cand sa sara pe tine. Pe unii vrei sa-i eviti, pe altii nu vrei, ca ai nevoie de crystogen points pentru level ups.
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

World of fucking warcraft. Again.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
MC
Dremora Lord

Post by MC »

GTA V
World of Warcraft.

Nu prea mai am timp si nici nu simt nevoia de altceva.
Totusi ma tenteaza destul de mult Prison Arhitect acum ca a ajuns la versiunea finala. Poate dupa ce fac 100% game completion in GTA V ma dau la PA.
RaptoR
Mad Scientist

Post by RaptoR »

Prison Architect e okish, am inceput si eu ieri. Mi se pare totusi prea mult micromanagement. Sau cel putin impresia asta mi-a lasat-o. Prea mult timp dedicat retelei electrice, retelei de conducte de apa, etc.
Also, am vazut pe youtube pe Mattshea jucand un joc numit ¨Keep talking and nobody explodes¨. You guys should check it out. I so wanna try it.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Rocket League!
Rocket League!
Rocket League!
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Super Meat Boy - probabil multi l-ati terminat deja, dar eu abia acum imi toc nervii cu el. Rage simulator.

The Bridge - jocul asta imi aminteste foarte mult de Braid, probabil s-a si inspirat de aici. Un puzzle game care te pune in fata unor "paradoxuri" tot mai grele. Unele te fac sa te simti mai destept dupa ce le-ai rezolvaf in timp ce pe unele habar n-ai cum ai reusit sa le treci, dar esti fericit oricum ca ai mai scapat de un nivel.
Citesc ce am scris si imi dau seama ca as fi un review-er de jocuri groaznic.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Crysis 3, Dead Space 3 si Outlast. Ultimul s-a intimplat sa-l instalez si sa-l joc intr-una din seri cand eram singur acasa si pe intuneric si nu e chiar asa grozav de horror cum am citit in review-uri. Probabil am jucat prea mult Silent Hill in trecut si am capatat niste imunitate. Ma gandesc sa-mi iau si Layers of fear, am inteles ca ar avea ceva farmec intr-ale situatiilor neprevazute.
Ce-mi place la Dead Space 3 e ca se continua povestea si au pastrat gameplay-ul si atmosfera, iar Crysis-ul momentan straluceste doar la grafica, vreau sa vad daca e reusit si la alte aspecte.
Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Sunt pe la jumătate cu The Book of Unwritten Tales 2. Și ăsta, și primul sunt la ani lumină față de Broken Age, din păcate pentru Double Fine. Nu au o intrigă foarte "adâncă", dar au un umor simpatic, făcând bășcălie de clișeele fantasy și nu numai. Am dat ieri peste un "quest" opțional, în care trebuia să fac vreo 3 salturi înapoi în timp. Guess how it turned out.
Spoiler:
Image

Image

Image

Image
REMEMBER CITADEL
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Back to TESO
Image
Doc
Hammer Haunt

Post by Doc »

Civ Beyond Earth - Rising Tide

Rising Tide duce Civul asta in alta dimensiune, il rotunjeste foarte bine.

In rest, WoT, WoWarships, Euro Truck Simulator 2...
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Aviary Attorney
phpBB [video]

Nu m-am putut abtine sa nu il iau cand am vazut ca e puternic inspirat de Ace Attorney, care e o serie pe care eu o iubesc foarte mult. Pana acum am jucat primul caz si e destul de fainut. Imi place ca jocul nu te tine de manuta la fel de mult ca Ace Attorney unde nu puteai sa inaintezi decat cand strangeai toate dovezile/ prezentai dovada corecta la proces. Aici esti pe cont propriu si trebuie sa te asiguri tu ca ai gasit tot ce ai nevoie. Also personajele sunt quirky fara sa fie cringy si ca poveste primul proces deja a aruncat niste twisturi la care nu ma asteptam.
Image
adriano13

Post by adriano13 »

Ori and the Blind Forest, nici nu sunt tentat sa incerc altceva deocamdata...
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

M-a prins bine de tot Mount & Blade Warband, am 21 ore jucate in 2 zile. Tell my family I love them.
pularaul
Space Invader

Post by pularaul »

Ori and the Blind Forest, la recomandarea unui prieten. M-a prins din prima, nu neg, si nu-s mare simpatizant de platformere. Recomand si eu la randul meu pentru cei ce nu l-au incercat, fie ca-l jucati pe console sau pc.
Mă striga lumea pe uliță "Predator" sau "spidey_3100", parcă, cândva...
Post Reply

Return to “Jocuri”