Imagini amuzante (IMG TAGS)
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
Parca rame uriase erau in iwd, prin ultimul x-pack. Nu-mi amintesc in bg1.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
User serios, recomand.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa stai la un examen cu o foaie in fata si sa nu stii absolut nimic ce sa scrii e o experienta unica pt fiinta umana. De abia atunci esti tu cu tine insuti. Foaia de la un examen la care nu stii nimic e cea mai buna oglinda. Atunci te uiti in sufletul tau. E solitudinea suprema, singuratatea maxima, neputinta umana in toata splendoarea ei. Cate sentimente te inunda scriind pe o foaie doar numele tau si data evenimentului magic. Ca doar asta stii sa scrii. Cine a invatat la toate examenele macar cate ceva a pierdut o experienta unica in viata.
Eu n-as putea sa fac asta, frica ar fi prea mare. Si asa dupa singura restanta pe care am avut-o in facultate am fost deprimat cateva saptamani.
Odata eram la un examen si a inceput sa-mi curga sange din nas pe foaie. Noroc ca inca abia incepuse examenul si nu apucasem sa scriu nimic pe ea.
I'm livin' in a love shadow
De acord. Intotdeauna ma uit ciudat la aia care nu inteleg treaba asta. Gen de-acum incolo cg1700 e cu totul alt user in ochii mei.ola small dickie wrote:Sa stai la un examen cu o foaie in fata si sa nu stii absolut nimic ce sa scrii e o experienta unica pt fiinta umana. De abia atunci esti tu cu tine insuti. Foaia de la un examen la care nu stii nimic e cea mai buna oglinda. Atunci te uiti in sufletul tau. E solitudinea suprema, singuratatea maxima, neputinta umana in toata splendoarea ei. Cate sentimente te inunda scriind pe o foaie doar numele tau si data evenimentului magic. Ca doar asta stii sa scrii. Cine a invatat la toate examenele macar cate ceva a pierdut o experienta unica in viata.
Satisfactia mare e sa mergi la un examen fara sa stii nimic si sa iesi cu o nota mai mare decat media. True story, I leled and slept like a baby that night.
Am facut si eu de cateva ori chestia asta sa vad cum e. Tot 10 luam si atunci. Ca un $eff.TG wrote: Satisfactia mare e sa mergi la un examen fara sa stii nimic si sa iesi cu o nota mai mare decat media.
NO COVER. ALL MAN.
N-ai cum sa iei 10 la un examen cat de cat serios fara sa stii nimic, poate vrei sa spui ca nu te-ai pregatit special pentru un examen si te-ai bazat pe cunostintele pe care le aveai dinainte de a sti in ce consta. Cam cum ai da acum un examen usor de limba engleza, you'd probably ace it. Sa nu stii nimic ar insemna sa dai un examen de limba chineza, good luck acing that without cheating.