Anime
Re: Anime
@stef
Daca ti-au pacut Clannad/Air/Kanon cel mai probabil o sa iti placa si Little Busters.
Cat despre alte recomandari, off the top of my head as zice:
Mahou Shojou Madoka Magica
Kaiji
Steins;Gate
Fate/Zero
Probabil ar ajuta sa zici ce genuri te intereseaza ca sa iti pot da recomandari mai punctuale.
Daca ti-au pacut Clannad/Air/Kanon cel mai probabil o sa iti placa si Little Busters.
Kaiji
Steins;Gate
Fate/Zero
Probabil ar ajuta sa zici ce genuri te intereseaza ca sa iti pot da recomandari mai punctuale.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Multumesc pentru recomandari, din lista postata m-ar interesa Fate/zero si pe langa, am mai gasit doua:cg1700 wrote:@stef
Kaiji
Steins;Gate
Fate/Zero
- Utawarerumono > subiect istoric cu samurai/razboi/elemente de fantezie si supranatural;
- Mushishi > un subiect interesant despre forme de viata ciudate si rostul existentei lor.
Am inceput sa ma uit la Little Busters dar parca nu ma atrage, o sa-l las pe ultimul loc.
vazut un sezon din Gate
isi trage idea din StarGate, dar e restul e destul de original si atractiv

isi trage idea din StarGate, dar e restul e destul de original si atractiv
In August of 20XX, a portal to a parallel world, known as the "Gate," suddenly appeared in Ginza, Tokyo. Monsters and troops poured out of the portal, turning the shopping district into a bloody inferno.
The Japan Ground-Self Defence Force immediately took action and pushed the fantasy creatures back to the "Gate." To facilitate negotiations and prepare for future fights, the JGSDF dispatched the Third Reconnaissance Team to the "Special Region" at the other side of the Gate.

@stef
Pentru Utawarerumono ai putea sa incerci jocul. Anime-ul nu stiu cat de bine e adaptat
Pentru Utawarerumono ai putea sa incerci jocul. Anime-ul nu stiu cat de bine e adaptat
Utawarerumono cel vechi e relativ ok, din ce îmi mai amintesc. Nici eu nu știu cât de bine e adaptat tho, dar na, asta nu e relevant pentru mine. Seria nouă care a început acum... nu știu.
Ma uit la editia veche din 2006 si imi place. Nu stiam ca e si joc, momentan ma limitez doar la anime. Iar din cel nou nu am vazut nici un episod, iar din wallpaper nu pare promitator.
The AniTAY Beginner’s Guide To Anime
Pe scurt:
- tipuri de anime
- terminologie in anime
- recomandari
Pe scurt:
- tipuri de anime
- terminologie in anime
- recomandari
Nu sunt rele recomandările (mă prefac că nu am văzut Code Geass). Chiar voiam să zic de Gin no Saji aici.
Just remember: more than one waifu will destroy your laifu.

Oricum, misto lista. M-a convins sa incerc Cowboy Bebop si Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Inb4 meh.
I'm livin' in a love shadow
- joonior_bmf
"You can have more than one anime gf at a time and kiss them". I ain't falling for that again....
- joonior_bmf
Am inceput sa vad One Punch Man. Prea tare. Misto soundtrack, misto animatie. And that face, I just 
Pentru cei ce nu il cunosc inca:

Pentru cei ce nu il cunosc inca:

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Sincer sunt surprins cat de mult efort au pus in adaptarea asta. Le-a iesit chiar foarte bine si cu un minim de cutting corners.
Called it.
Si ca tot vorbim de anime-uri din sezonul curent, Concrete Revolutio e foarte fain si se vede ca trage multa inspiratie din Watchmen. Eram ingrijorat ca o sa aiba un singur sezon si nu o sa aiba timp sa termine povestea dar s-a anuntat un al doilea sezon ceea ce inseamna ca are sansa sa fie excelent pana la sfarsit. Also Urobuchi o sa scrie episoade in al doilea sezon, asta e tot timpul un plus.