Smartphones - Discutii generale
Re: Smartphones - Discutii generale
Mda, daca ma sondez interior (honk honk), nici eu nu vreau sa imi cumpar telefon mobil second hand. Am facut o carca de bani din muzica in ultima saptamana, cred ca o sa mai strang ceva bani pe langa si imi iau ceva nou.
I'm livin' in a love shadow
Cum ziceam mai sus, vor începe să curgă ofertele de BF, e anapoda să nu aștepți și să vezi ce poți lua atunci. Și second e ok dacă e omul în regulă, as in a folosit cu grijă lucrul sau l-a cumpărat dar nu l-a prea folosit (se întâmplă des de când te face marketing-ul la bibilică să cumperi lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie). De la peddleri nu cumpăr din principiu.
PS - De ce nu mai merge țeac?
PS - De ce nu mai merge țeac?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Daca dorea sa-si ia ceva de BF trebuia sa-si inceapa documentarea de acum ceva vreme. Nu de alta, dar la cate "mega-reduceri" fac magazinele noastre cu ocazia asta, ajungi sa dai mai multi bani decat dadeai in august.
Știu ce zici. Pe de altă parte pe F64 sunt reduceri ok. Fuji X-Pro1 la 1.500 de lei, wtf.
Iar pentru emagi, poți verifica, există niște unelte. De exemplu: http://xlei.parseapp.com/cautaprodus?me ... io9j34rJD8
Iar pentru emagi, poți verifica, există niște unelte. De exemplu: http://xlei.parseapp.com/cautaprodus?me ... io9j34rJD8
- DarthZombie
- Dremora Lord
Bookmarked!
Nu am innoit domeniul, daca intri pe tzeeeac.blogspot.com merge bine-mersi.
Acestea fiind zise, cum ar trebui sa-mi dau seama care user de pe olx e serios si a avut grija de telefon si il vinde impecabil doar pentru ca isi doreste un iPhone 6? Dupa username?
Acestea fiind zise, cum ar trebui sa-mi dau seama care user de pe olx e serios si a avut grija de telefon si il vinde impecabil doar pentru ca isi doreste un iPhone 6? Dupa username?
I'm livin' in a love shadow
Dap, ms, mi-o zis Mafio.chestr0ny wrote:Nu am innoit domeniul, daca intri pe tzeeeac.blogspot.com merge bine-mersi.
O şansă bună este dacă nu are active 50 de anunţuri cu tot felul de chestii nu neapărat legate între ele sau cantităţi mari din aceeaşi chestie. Nu există o reţetă, pui mâna pe telefon, suni, ceri detalii (sau dai PM dacă mai degrabă e cu din astea) şi în general te poţi prinde. Unii mai au şi cont de cg şi+l menţionează, poţi vedea uneori acolo Trade Rating. Şi no, cauţi şi tu undeva în acelaşi oraş sau unde ai drum, sau livrare cu deschidere şi verificare.chestr0ny wrote:Acestea fiind zise, cum ar trebui sa-mi dau seama care user de pe olx e serios si a avut grija de telefon si il vinde impecabil doar pentru ca isi doreste un iPhone 6? Dupa username?
Exact de ce mi-era frica cand am auzit ca Nexus 6p e facut de Huawei. Chinezii fac telefoane frumoase si aparent durabile, dar care sunt calitativ PRAF!
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Nu vreau sa sun rasist, dar e greu sa faci munca de calitate cand ai ochii mici.
Stai linistit. Esti rasist.
yay tastatura fizica, dar si pretul cred ca se urca pe pereti
Asta-i mai mare decat kindle-ul meu cu tastatura fizica 

Lumia 950 e un must. Il tot urmaresc de ceva vreme, dar astep sa vad in ce preturi se scalda.
Oamenii cu Microsoft Phones, mai ales Microsoft Phones scumpe, mi se par niste masochisti
Apple Releases an iPhone Battery Case and a New Lightning Camera Adapter

trebuie sa fii tampit sa dai 99$+ pe asa ceva

trebuie sa fii tampit sa dai 99$+ pe asa ceva
Exact acelasi lucru il cred despre oamenii cu Andoiduri ieftine. (happy WP user since 2010) Bine ca avem de unde alege.sekaba wrote:Oamenii cu Microsoft Phones, mai ales Microsoft Phones scumpe, mi se par niste masochisti
Android-urile ieftine au parte de app market normal de la google, pe nume Google Play. WP ieftine sau scumpe au parte de furunculul ala plin de puroi numit Microsoft Store.