Imagini amuzante (IMG TAGS)
Re: Imagini amuzante (IMG TAGS)
De ce te-ai duce la un examen de genul asta? nu mai bine bagi scuze gen "A dat tramvaiul in mine", "M-au rapit martienii", "Am invatat atat de mult incat am uitat data examenului"?ola small dickie wrote:Sa stai la un examen cu o foaie in fata si sa nu stii absolut nimic ce sa scrii e o experienta unica pt fiinta umana.
Nope, niciodata nu m-am dus cu gandul nu stiu nimic, sa ma duc sa-mi stresez colegii, sau sa fiu penibil cu fituici samd. Mai bine ma duceam la clubul de calculatoare unde aveam abonament

N-am cheatuit niciodata ca mi se pare lame. Ba chiar protestam daca voia examinatorul sa-mi dea mai mult decat meritam (n-am luat numai 10ne0lith wrote:N-ai cum sa iei 10 la un examen cat de cat serios fara sa stii nimic, poate vrei sa spui ca nu te-ai pregatit special pentru un examen si te-ai bazat pe cunostintele pe care le aveai dinainte de a sti in ce consta. Cam cum ai da acum un examen usor de limba engleza, you'd probably ace it. Sa nu stii nimic ar insemna sa dai un examen de limba chineza, good luck acing that without cheating.

Singura nota sub 8 (desi meritam minim 8) a fost la o materie cu o scarba de om (mare sindicalist pe vremuri) care pica la intamplare fara sa se uite pe continutul lucrarii. Eu am avut ghinion cand a dat cu banul, dar m-am luptat cu mama lui de sindicalist pana m-a trecut in sila. Daca n-as fi meritat, nu comentam si veneam in sesiunea de restante.
NO COVER. ALL MAN.
Eu nu mi-am stresat niciodată colegii. Am trișat în draci, don't get me wrong, dar nu am înțeles vreodată ideea cu ”bă, zi și mie la 3”.
Iar când eram de partea cealaltă, nu ziceam, o singură dată am ajutat pe cineva (trecut bacul vreo 3 bănci de fapt), dar ăla era un caz mai special. Altfel, dacă prin a copia la un examen înțelegi să fuți la cap pe cei de lângă tine, nu meriți să treci. Fucking figure it out yourself.
Dar mă rog, ce zice ne0lith e corect, vorbim de situații în care nu știai că de fapt știi. Știind că nu ai nimic în cap relativ la materia respectivă, nu ai cum plm să treci fără să copiezi, iar la facultate am văzut enorm de multe cazuri de oameni care au picat când se dădea liber la copiat. De fapt, la profesorii ok, subiectele erau de așa natură că nu prea te ajuta. Se amuzau teribil pe tema asta.
LE:
Un caz de genul a fost la C#, unde era cel mai scârbos test grilă pe care l-am văzut în viața mea. Cred că omul era beat și drogat când compunea întrebările. La un moment dat s-a dus la un tip care nu știa, i-a pus cartea pe masă și i-a zis că are o oră la dispoziție... a luat 3 și ceva.
Iar când eram de partea cealaltă, nu ziceam, o singură dată am ajutat pe cineva (trecut bacul vreo 3 bănci de fapt), dar ăla era un caz mai special. Altfel, dacă prin a copia la un examen înțelegi să fuți la cap pe cei de lângă tine, nu meriți să treci. Fucking figure it out yourself.
Dar mă rog, ce zice ne0lith e corect, vorbim de situații în care nu știai că de fapt știi. Știind că nu ai nimic în cap relativ la materia respectivă, nu ai cum plm să treci fără să copiezi, iar la facultate am văzut enorm de multe cazuri de oameni care au picat când se dădea liber la copiat. De fapt, la profesorii ok, subiectele erau de așa natură că nu prea te ajuta. Se amuzau teribil pe tema asta.
LE:
Un caz de genul a fost la C#, unde era cel mai scârbos test grilă pe care l-am văzut în viața mea. Cred că omul era beat și drogat când compunea întrebările. La un moment dat s-a dus la un tip care nu știa, i-a pus cartea pe masă și i-a zis că are o oră la dispoziție... a luat 3 și ceva.
Cel mai metal examen din istoria academică. Tu chiar faci orice să pară metal.chestr0ny wrote:Odata eram la un examen si a inceput sa-mi curga sange din nas pe foaie. Noroc ca inca abia incepuse examenul si nu apucasem sa scriu nimic pe ea.
Nu am avut nicio restanță la facultate (nu pentru că sunt un geniu, dar e o facultate foarte ușoară lel) dar, în schimb, am fost ultima lepră în timpul liceului. N-am avut nicio medie generală pe an care să treacă de 8.20 și aveam absențe căcălău. Din cauza absențelor am avut numai medii de 7, 8 și 9 la purtare cu excepția primului semestru din clasa a noua, când am avut 10. Am ''chiulit'' vreo două ore chiar și când eram de serviciu pe liceu, lol. Orele mi le petreceam dormind sau desenând pătrățele pe caiete precum ultimul autist. N-am dat niciun certificat de specializare deși puteam să iau lejer Cambridge Advanced, fiind la un profil de bilingv engleză. Cea mai mare performanță academică a fost ultimul loc la Cangurul de Matematică din clasa a treia, faza pe școală, și prima mențiune în clasa a șasea cu media 9,65. În schimb, am excelat la activitățile ''de pe lângă școală''. Mă implicam în aproape toate proiectele, mereu eram primul care se băga la revista clasei/școlii/liceului, trimiteam eseuri la diverse publicații, mă înscriam în ONG-uri (bine, asta mai mult pentru gagici ehehehe) și așa mai departe. Poate din motivul ăsta mă apreciau profii un pic mai mult decât pe sugacii cu 10 pe linie și olimpiade pe bandă rulantă. Desigur, mă apreciau în privat sau pe la colțuri, că doar nu voiau să se simtă tocilarii lezați că o lepră ca mine se bucură de atenția lor.
@TG
Pun pariu ca erau intrebari de alea gen examen de certificare unde o carte nu te ajuta deloc, trebuie sa stii ce capcane poate sa iti bage.
Pun pariu ca erau intrebari de alea gen examen de certificare unde o carte nu te ajuta deloc, trebuie sa stii ce capcane poate sa iti bage.
Fara copiat nu scoteam veci 5-ul la matematici subtile.
De pe net.marvas wrote:Sniper, ai fost la Birsana sau ai luat poza de pe net?
- ola small dickie
- Big Daddy
Marco - o lepra cu media 8.20. Poate iti dau 2 perechi de palme ca ai folosit cuvantul lepra in mediul scolar fara sa il meriti. Jignind toti baietasii din Abator care incercau sa se tina de scoala. RESPEKTAH!
Esti lepra doar pt tocilaii de pe Level poate. Desi cred ca eu sunt. Cred ca am avut media generala mai mica ca 8.20 in liceu. KING
Esti lepra doar pt tocilaii de pe Level poate. Desi cred ca eu sunt. Cred ca am avut media generala mai mica ca 8.20 in liceu. KING
La Drept tin minte ca se luau maxim 2-3 note de 10 din 600-700 de studenti. Nici macar la examenele la care te lasa sa consulti orice material voiai nu era mai roz situatia. De fapt astea erau cele mai perverse.Waaagh! wrote:N-am cheatuit niciodata ca mi se pare lame. Ba chiar protestam daca voia examinatorul sa-mi dea mai mult decat meritam (n-am luat numai 10ne0lith wrote:N-ai cum sa iei 10 la un examen cat de cat serios fara sa stii nimic, poate vrei sa spui ca nu te-ai pregatit special pentru un examen si te-ai bazat pe cunostintele pe care le aveai dinainte de a sti in ce consta. Cam cum ai da acum un examen usor de limba engleza, you'd probably ace it. Sa nu stii nimic ar insemna sa dai un examen de limba chineza, good luck acing that without cheating.). In general luam 10 ori la materiile la care ma pregateam brici, ori la materiile la care nu invatam nimic, dar avand cunostinte generale temeinice si un cap functional macar in situatii de urgenta ma descurcam. Daca materia la care nu invatasem nimic era atat de scarboasa ca nu merita sa-mi bat capul si tratam subiectele in lene/sila, luam 8-9. Nu ca as fi eu hipergeniu, cam asta e nivelul invatamantului universitar din Romania lol (thank Abramburica & co.).
Singura nota sub 8 (desi meritam minim 8) a fost la o materie cu o scarba de om (mare sindicalist pe vremuri) care pica la intamplare fara sa se uite pe continutul lucrarii. Eu am avut ghinion cand a dat cu banul, dar m-am luptat cu mama lui de sindicalist pana m-a trecut in sila. Daca n-as fi meritat, nu comentam si veneam in sesiunea de restante.

In general se lua maxim 9 daca faceai lucrarea perfect dar nu prea aveai activitate la seminarii etc.
Am ajuns la nivelul de idiferenta incat tot ce era peste 5 nici nu mai conta. Oricum nu te ajuta la nimic.
In plus notele se postau direct pe pagina personala online unde te logai cu CNP-ul.
La licenta am luat 10 totusi cu o lucrare facut pe Drept canonic. Ceva exotic despre care nu prea s-a scris in Romania.

Spoiler for MC crede ca si-a gasit acoperirea perfecta la Drept, dar internetul nu uita:

- ola small dickie
- Big Daddy
Finuci = termen din zona Zalaului pentru persoanele cu bmw
- ola small dickie
- Big Daddy
ce e reavan?